Şimdi Ara

Ara sokaktaki park etmeyin yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara sokağa araba bırakamıyoruz yazmışlar yok park etmeyin yok kamera ile izleniyor ben yola bırakıyorum arabayı senin özel mülküne ne müdahalem var benim?Senin kaldırımına mı çıkmışım yada evine mi sokmuşum arabayı herkes evinin önündeki yolu kendisine istiflemiş bunlara hakları varmı evinin önündeki yol mülke aitmi sayılıyor nedir bunun aslı?

• Kaldırım dahil tüm yollar kgm ye aittir binanın duvarı bittiği yerde onun söz hakkıda biter. Gider şikayet edersiniz haklısınız ama adam ertesi gün aracı boydan boya çizer hiçbir şey yapamazsınız. kanunun kuralın olmadığı çok basit şeylerden çok insanın canının yandığı bir ülkedeyiz maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten bunaldım bide yazmışlar şaka gibi aracınız çekilebilir park etmeyin herkes evinin önüne park etmek istiyor arabasını herhalde 2 adım öteye çekemiyor ne işse bütün yolu rezerve etmişler, ozaman yoluda alsaydınızda park bölümü olarak ayırsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 17 Temmuz 2019; 0:55:49 >
  • Benim tapulu malim olan,girisi kaldirimdan gecen garajimin girisini kapatacak sekilde,kamu mali olan sokaga park edilen bir arac var diyelim. Burada kim haklidir? Projesi,tapusu herseyi yasal olan mulk sahibi mi,arac sahibi mi? Hukuki acidan merak ediyorum bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef bakıyorum, esnaf dükkanının önündeki araba çekme yerlerini kafasına göre kendine kapıyor, çevresine vesaire, çok kavga etmişliğim var bu konuda, ama devlet olaya el atmadığı sürece bu devran böyle devam eder, hani kirala falan bir devlete paran gitsin de içimiz rahat o yeri es geçelim en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum ama hocam garaj kapısına zaten bırakmam benim tam evin arka tarafı yada evin giriş kapısının olduğu yer yani garaj kapısı olmayan bir binadan bahsediyorum.
  • Hocam sizin durum farkli tabi de,benim verdigim spesifik ornegin hukuki olarak hakli tarafi kimdir her zaman merak etmisimdir. Bir tarafta adam projesini cizmis,tapusunu,iznini almis bir tarafta da sokaklar hepimizin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şimdi bende merka ettim hukuki olarak ama sonuç kavgayla biter ona eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 17 Temmuz 2019; 1:10:57 >
  • Bu ülkede park yüzünden yılda ortalama 500 kişi ölüyor ne kadar cahil millet olduğumuzun kanıtı resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yol kenarına koyulan duba vs için ibb beyaz masaya resim gönderip şikayet ediyorum 3-4 güne kaldırılıyor.Oraya park etme buraya park etme diyene uymuyorum hakikaten park etmiyorum

Kendimi tanıyorum o arabanın noktasına zarar gelse kendimi tutamam elimde kalırlar. O yüzden çalıyı dolanıyorum gidip yan sokağa park ediyorum ama muhatap olmuyorum

Apartmanın kapalı otoparkı var denyonun biri 2 dir sileceklerimi kaldırıyor , bir bulursam fena yapacağım
  • ben de şahsen böyle tiplerle dalaşmıyorum çünkü arabamı çizse hoş şeyler yaşanmayacağını biliyorum.

onlar yürüme engelli olabilir ama ben çok şükür değilim, birazcık yürüyorum.
  • Herkes kendi evinin önüne yada en azından kendi sokağına park etse sorun kalmaz diye düşünüyorum. Misafir araçlarda boş bulduğu en uygun noktaya park edebilir.

Bu kavgayı yıllardır ben iş yerimde veriyorum. Dedem 30 sene önce yaptırdığı binayı projede 1 metre geri çekerek 2 araçlık alan için otopark bırakmış. Belediyenin iş bilmez çalışanları da asfaltlayarak yolla birleştirdikleri için sokağa ait gibi duruyor. Çizilen proje ve ruhsat geçerli olduğu için trafik yada özel çekici çağırıp araçları defalarca çektirdik. Biriyle karakolluk olduk vs. vs.

Elektronik demir dubalarla kapattık en sonunda şuanda sadece bize ait bir alan.

Bu konuda forum çok hassas olduğundan yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için paint terk bir kroki çizdim buyurun
    Ara sokaktaki park etmeyin yazısı

• Hocam siz haklısınız eğer sizin yerinizse kimse bişey diyemez isterseniz insan sokmazsınız.Sorunda orda hocam herkes kendi evinin önüne park etmek istiyor kendi evinin önü ona ait değilki gelip bende park edebilirim binasının önü olması beni nası etkileyebilir sonuçta yol onun değil mülkü değil? Ayırca 2 dk işim var evin önüde boş ama gelip yok park edemezsin diyor senin yerinmi senin mi mülk anlamıyorum cidden
  • Valla bizim başımıza şöyle birşey geliyor. Bizim sokak geniş yani 4 araç yanyana sığıyor fakat alt sokaklar dar. Şimdi buradaki araçlar sürekli bizim kapının önünde öyleki koca servis otobusu kamyon ne ararsan park Edip gidiyor. Bizlerde aracı park edecek yer bulamıyoruz. Yani böyle bir durum varsa bunalmış olabilirler. Çoğu insan yaşamadığı sokağa arabayı bırakıp gidiyor. Hele otobüs kamyon olunca yol daralıyor bundan dolayı kaza riski de oluşturabiliyor. Çok tartışmaya girmemek lazım. Garaj önü değil ise kimse çektiremez ama garaj girişi ise ceza bile yazılır.

• isterse o sokaktaki tüm binaların sahibi olsun kaldırım kenarında hak iddia edemez.
  • Burdada bazı handavallar var evinin önüne 5 litrelik 3 adet şişe koyup aracına yer tutuyorlar,hepimiz kurallara uymazsak böyle yaşarsak hayvandan ne farkımız kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

ben de şahsen böyle tiplerle dalaşmıyorum çünkü arabamı çizse hoş şeyler yaşanmayacağını biliyorum.

onlar yürüme engelli olabilir ama ben çok şükür değilim, birazcık yürüyorum.
    Benim başıma geldi hocam arabamı bıraktım yerde iki kere silecek kalktı çizildi anahtarla hele dedim bakalim kimin yeriymis burası arabamı çektim bir müddet bekledim meğer adamın yeriymis orası defalarca aynı aracı gördükten sonra zamanı gelmişti artık bende üzerime düşeni yaptım şimdi o düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 25 Temmuz 2019; 9:56:29 >
  • Şikayet etsen yazıyı kaldırır arabayı çizer.Resmen sahipleniyorlar oraları saçma sebeplerle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.