Şimdi Ara

aprilia kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Racing modeli olara 125 lik scooter olarak rs 50.VAr mı aranızda gören kullanan????
    Biliyorum bu motorların parçaları pahallı o yüzden alma gibi yorumlar çıkar ama kaliteside japonlara 5 basar.O yüzden kimse laf atmasın.Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aprilia Motorları: Bilmeniz Gerekenler

Aprilia, İtalyan bir motosiklet üreticisidir ve 1945'ten beri faaliyet göstermektedir. Spor motosikletleri, scooter'lar ve yol motosikletleri dahil olmak üzere çeşitli motosiklet modelleri üretmektedir.

Aprilia'nın Kökeni ve Sahipliği

Aprilia, İtalya'nın Noale şehrinde kurulmuş bir İtalyan markasıdır. 2004 yılında Piaggio Grubu tarafından satın alınmıştır. Piaggio Grubu, Vespa ve Moto Guzzi gibi diğer motosiklet markalarının da sahibidir.

Aprilia Modelleri

Aprilia, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli motosiklet modelleri sunmaktadır:

• Spor motosikletleri (RSV4, Tuono V4)
    • Scooter'lar (SR GT, Scarabeo)
    • Yol motosikletleri (Shiver 900, Dorsoduro 900)

Aprilia'nın Güçlü ve Zayıf Yönleri

Güçlü Yönler:

• Sportif performans ve tasarım
    • İleri teknoloji özellikleri
    • Güçlü ve güvenilir motorlar

Zayıf Yönler:

• Bazı modeller için yüksek bakım maliyetleri
    • Bazı modellerde sınırlı yakıt tankı kapasitesi
    • Amerika Birleşik Devletleri'nde sınırlı bayi ağı

Aprilia Motorları Alınır mı?

Aprilia motosikletleri, performans ve tasarım arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Ancak, yüksek bakım maliyetleri ve sınırlı bayi ağı gibi bazı potansiyel dezavantajları da göz önünde bulundurmalısın.

Aprilia hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya yerel bir bayiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok kaliteli değil. ama çinlere basar geçer. ybr 125 benzeyenini kullanan memnun
  • kaliteli değil mi?aprilia ve kaliteli değil.her sene motor yarışlarında birinci olan italyan markası kaliteli değil.....
    aprilia-piaggio-gilera markaları japonlardan daha kalitelidir.
  • kaliteli değil diyenlere şaşıyorım aprilia ve gilera yı tek geçerim.ikisini de kullandım.ikisi arasında bi seçim yapmak gerekirse de gilera derim o ayrı. Ama Aprilia
  • aprilia rs50 2 zamanlı olduğu için çok atak ve seri bir motor. ayrıca Aprilia sırf bu model için geliştirdiği enjeksiyon sistemi sayesinde yakıt harcamasınıda azaltmış.

ben 5o rs i tavsiye ederim ikinci elleri 1800 2000 ytl arasında ben almayı çok istedim ama malesef boyum 1,88 olduğu için çok küçük kalıyor bana.:(
  • arkadaşım sen motor degil bisiklet kullanıyorsun sanırım aprilia kadar güzel kalkışı olan tek çeken bi motor varmı bilmediginiz şeyler üzerine yorum yapmayın lütfen.arkadaşım tavsiye ederim ama benzin parası çok gidiyor egerki almayı düşünüyorsan gileriya nın yeni çıkardıgı 200 lüklerinden al derim benzin parası yetiştire bilirsen
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

çok kaliteli değil. ama çinlere basar geçer. ybr 125 benzeyenini kullanan memnun
  • asıl siz marka bağımlılığı yapmayın sport kawasaki ye ve ybr 125 e benzeyen bir modelini kullanan arkadaşım var ama bindiğim vakit hiçte farklı bişr his yaratmadı. baktığınızda kaliteli fakat bu kadar övülecek kadar ne var aprilia da anlayamadım ne yazıkki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5-HTP kullanan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    DELODAY KULLANAN VAR MI?
    2 yıl önce açıldı
    Kormatik kullanan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet yaw çok yakıyor deniyor.125 lik racingi 130-150 yakar diyorlar..ancak 2 zamanlıymış hatta 5000 de filan turbo açıyormuş.bilmiyorum düzgün bir rs 50 veya 125 düşerse alacağım gibi.İlanımı verdim :)
  • Hangi yarışlarda birinci oldular merak ettim? Aprillayı kötülemek amacında değilim yanlış anlama merakımdan soruyorum. Moto GP de japonları geçen marka olmadı daha.... BAşka ne tip yarışlar var onu merak ediyorum?

(no smoke)

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

kaliteli değil mi?aprilia ve kaliteli değil.her sene motor yarışlarında birinci olan italyan markası kaliteli değil.....
    aprilia-piaggio-gilera markaları japonlardan daha kalitelidir.
  • 125 cc liklerde.Zaten rs 125 te yarış modeli...
  • Evet RS 125 süper alet haklısın. Ancak japon motorlarına biraz haksızlık yapıyorsun... hangi Aprilla yada Ducati Honda Yamaha Suzuki üçlüsünü geçebilmiş 250 cc. de 500 cc. (MotoGp) de, SuperBike(1000cc.) yarışlarında yok denecek kadar az...

Benim fikrim şudur Race motorda Japon, scooter da İtalyan, chooper da Amerikan...

(no smoke)

quote:

125 cc liklerde.Zaten rs 125 te yarış modeli...
  • abi kalite açısından yazdım.

Bak teknolojide-konforda-güçte büyük sxooter ve yarış motorunda japonlar ama parça-çelik kalitesi her zaman italyan derim.adamların motorları bitmiyor(bozulmuyor demiyorum çeliği bitmiyor) piaggiolar mesela hala canavar gibidir.

250 yi bilmiyorum ama moto gp de japonların açık ara önde olduğu zaten kesin :)anacak 125 cc de her sene bu motor kazanıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

Evet RS 125 süper alet haklısın. Ancak japon motorlarına biraz haksızlık yapıyorsun... hangi Aprilla yada Ducati Honda Yamaha Suzuki üçlüsünü geçebilmiş 250 cc. de 500 cc. (MotoGp) de, SuperBike(1000cc.) yarışlarında yok denecek kadar az...

Benim fikrim şudur Race motorda Japon, scooter da İtalyan, chooper da Amerikan...

(no smoke)

quote:

125 cc liklerde.Zaten rs 125 te yarış modeli...

• Ben Aprilla Bi Scooter Kullandım Ama Senin Motor Mu Bilmiyorum. Turuncu Renkiydi Arkadaşımın Motoru 14 Beygir Bi Motordu Yanlış Hatırlamıyorsam. Sağda Solda Satılan Scooterlar Gibi Değil. Çok Kaliteli Ve GÜçlü Bir Motordu. Ama O Arkadaş Çok Çekti O Motordan Desem Yeridir. Bozulduğunda Hele Önemli Bir Parça Bozulduğunda. ÖRN Cant Kırıldı Kazada. Yurt Dışından Geliyor. Motor 1 Ay Yattığını Hatırlarım. Üstelikte Çok Pahalı. Özenle Kullanacaksın O Motoru Bozulmasın Die Gözünün İçine Bakıcan. Ozaman Gider. Fiyatlarıda Pahalı Bildiğim Kadarıyla Öyle 2 3 Milyar Değil 7 8 Milyardı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.