Şimdi Ara

Apple yeni bir store açıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Apple USA iş ilanlarına bakarken kendimi türkiye sayfasında buldum.Mağaza müdürü ve diğer çalışanlar için toptan ilan açmışlar .Tarihide bugün . Bakalım nereye açılıcak yeni mağaza
     Apple yeni bir store açıyor !

• İstanbula 1 tane yetmiyordu özellikle genius bakımından, bu çok iyi oldu.
    Şimdi sırada Ankara var orayada bi ikilik çaksınlar da sorun çıkınca 800 km yerine 300km gidelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Yine siz iyisiniz hızlı tren falan var ben izmirde napıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Yine siz iyisiniz hızlı tren falan var ben izmirde napıcam

Kayseriden bi geçecek deniyor bi geçmeyecek deniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya AVM'ye açılacak.
  • Nerden duyum aldınız acaba ?
  • İstanbul Akasya AVM diye biliyorum bende. 1 ay önce okumuştum bende haberi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Nerden duyum aldınız acaba ?

Daha önce, ilk olarak "dedikodu" şeklinde yerel birsanal yayın organında haberi çıktı. Daha yakın bir tarihte Apple TR zaten resmi açıklama yaptı. Acıbadem'deki yeni açılan Akasya AVM'de, galiba "Meydan" diye adlandırılan bölgede. Alt katta Mado, Bizim Mutfak, Shack Burger gibi yerler var. Bir kat yukarıya çıkınca, şu an önü siyah perdelemele örtülü bölümde açılacak.

Zorlu'daki kadar büyük ölçekli bir yer olmayacak!...
  • 1 ağustosta başvurdum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da açılacak yine, Ankara değil geçen ay haberi yapılmıştı.
  • 3. de Ankara'ya açılsın umarım çok saçma bir garanti sistemi var.

• haber doğru. yeni mağazanın açılacağını geçen ay apple'da çalışan arkadaşım söylemişti. İstanbul'a açılacak sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celaldk kullanıcısına yanıt
    eğer gerçekten açılacaksa bu anadolu yakasına hatta Kadıköy gibi islek bi yerde olamalı. Ve gereklide zaten Türkiye pazarinda kendi magazasi yokken bile magazasi olan ulkelerin 10 kati satis yapiyordu..
  • Elmadergisi sitesinde son gelismeleri yazmislsr

• İstanbula iki tane alacaklarına izmire ankaraya 1er açsın sonra tekrar istanbula açmalı bence

• Geçen yıl , Zorlu için mülakata katıldığımda , süreç ikinci mülakata kadar ylaşık 40 gün sürmüş ve ikinci mülakatta elenmiştim...kendimi iyi ifade edemediğim içindi , mülakattan çıktığımda kaybettiğimi anlamıştım...

Bu yıl ise 8 Eylül'den 18 Eylül'e kadar tüm mülakat sürecini tamamladım ve bu sefer son mülakat (3.görüşmeden) çıktığımda kesinlikle kazandığımı düşündüm . Harika bir sunum yapmış ve gayet rahattım ...

Ancak Perşembe gecesi , kaybettiğime dair mail aldım . Hala şaşkınım ve moralim de bozuldu açıkçası .

Süreç şuan çok hızlı ilerliyor. Yeni mapaza tarihi kesinleşmiş gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Geçen yıl , Zorlu için mülakata katıldığımda , süreç ikinci mülakata kadar ylaşık 40 gün sürmüş ve ikinci mülakatta elenmiştim...kendimi iyi ifade edemediğim içindi , mülakattan çıktığımda kaybettiğimi anlamıştım...

Bu yıl ise 8 Eylül'den 18 Eylül'e kadar tüm mülakat sürecini tamamladım ve bu sefer son mülakat (3.görüşmeden) çıktığımda kesinlikle kazandığımı düşündüm . Harika bir sunum yapmış ve gayet rahattım ...

Ancak Perşembe gecesi , kaybettiğime dair mail aldım . Hala şaşkınım ve moralim de bozuldu açıkçası .

Geçmiş olsun hocam.

Elma Dergisi'nde okuduğuma göre yeni iPhone'larla beraber açılacak deniyormuş ne derece doğru bilemem.

Bu da linkihttp://www.elmadergisi.com/akasya-avm-apple-store-insaati/

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Geçen yıl , Zorlu için mülakata katıldığımda , süreç ikinci mülakata kadar ylaşık 40 gün sürmüş ve ikinci mülakatta elenmiştim...kendimi iyi ifade edemediğim içindi , mülakattan çıktığımda kaybettiğimi anlamıştım...

Geçmiş olsun hocam.

Elma Dergisi'nde okuduğuma göre yeni iPhone'larla beraber açılacak deniyormuş ne derece doğru bilemem.

Bu da linkihttp://www.elmadergisi.com/akasya-avm-apple-store-insaati/

6 güne yetişmeyecektir. Bunu rahatlıkla söyliyebilirim .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.