< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ben kampanyadan seri 3 nike almıştım. telefon 11. memnunum şarjı min 2 gün gidiyor. |
arkadaslar 11.11 de veya daha oncesı...aw 5 ve aw 6 en uygun ne kadara alabıldınız dıger konu aw nike serısı alanlar ile kordon takası yapmak ısteyen varmı... ben aw se kısa kordonunu kullanmıyorum daha saatı 3 gun once aldım ...kullanmadıgım orjınal kordon ile...nike serısı almıs olup kullanmadıgı kordonu degısmek ısterım ıkımızdede orjınal ve 2 cesıt kordon sahıbı olmus oluruz... ilerleyen zamanlardada bu yazımı okuyan pm atsın sureklı aktıfım forumda... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alinir neden alinmasin bence oldukca mantikli apple 1 icin bir benden 800 istedi 1 tl inmedi 700-750 verse alcaktim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 16 Kasım 2020; 12:16:5 > |
güle güle kullanın hocam... |
Apple Store'dan AW6 44 mm Space Gray siparişi verdim 30 Ekimde. Hala bekliyorum. Keşke gümüş alsaydım dedirtti bu durum. Diğer renklerin hepsinde stok var gözüküyor ama bir tek space gray stoksuz. Ben aldığımda 2-3 hafta idi teslimat süresi, şimdi 6 hafta olmuş. |