Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.788
Cevap
825
Favori
2.081.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Apple Watch 2 var, iPhone 6 Plus var. Her ikisini de güncelledim şu an her ikisinden de memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Sim kartlı olarak kullanamadıktan sonra almanında anlamı yok o zaman. Sanırım sadece 7 ülkede destekleniyormuş şuan. İleride TR desteği gelir mi sizce?

Aynen oyle standart watchtan bi farki kalmiyor.

Bence kesin gelcektir ama bu biraz operator destegi ile alakali. Muhtemelen operatorler bununla ilgili calismalarini coktan baslatmislardir. Biraz gecte olsa gelecektir. Bende o gelisi bekliyorum 2.5 yildir kullandigim Series 1 saatimi lte modelli ile guncellicem. Ama tabii ulkemiz icin handikapli baska bir durum var o da sim kart ozelligi olan urunlerin vergilendirme sekli. Suan 1800 lira olan gpsli veriyonunun uzerine bi 600-700 daha koymak gerekecektir. Tahminimce 2400-2500 civari bir fiyati olacaktir.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ürünü bir şekilde yurt dısından alırız o sorun değilde, eğer LTE li versiyonu alırsak her ay operatöre extra para veriliyormuş sanırım bu miktar kim bilir ne kadar olur o daha korkutucu bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Ürünü bir şekilde yurt dısından alırız o sorun değilde, eğer LTE li versiyonu alırsak her ay operatöre extra para veriliyormuş sanırım bu miktar kim bilir ne kadar olur o daha korkutucu bence.

Orası oyle bir sekilde temin edilinir ama esim oldugu için dısarıdan alınan saatler burada kullan bakımında bir sıkıntı olur mu bilemiyorum. Sonucta ynei bir sistem bu. Amerikada 10 dolarlık bir extra operatör ödemesi mevcutmuş. Eğer burada 10 tl filan olursa ideal olur ama 20 tl üstüne cıkılınca bu biraz sorun olmaya baslar. sonucta insanlar 20 tlye paket kullanıyorlar. Ama 10 tl olacagını pek zannetmiyorum.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    En az 50₺ olur hocam 10₺ imkansız sigara parası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtan

Benim Apple Watch 2 var, iPhone 6 Plus var. Her ikisini de güncelledim şu an her ikisinden de memnunum.

aslında ios 10 ve 9 ile büyük performans farkı var. sanırım kaynayan sudaki kurbağa etkisi olmuş. internet üzerinde birebir ve senkronlu karşılıştırmaları yapılıyor. orada daha rahat farkına varılıyor aslında telefonların ne kadar iyi olduklarının ve sadece yazılımla yük altına alındıklarının. ios 6 lı 4s özellikle app desteği kesilmese halen taş gibi çalışır. alt tarafı mesaj gönderen foto paylaşan uygulamalar nedense canına okuyor.
    4 serisinden beri bu durumu tecrübe edindiğimden güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Hele ki steve jobs baskısı olmadan baştan savma yapılan gülen kakayı yenilik diye sunan sürümlere.

Ek olarak sürüm konusuna güncelleme yapayım. 10.3.3 sürümdeki telefonuma series 2 kurulumu yaptım. güncelleme ile ilgili bir şey sormadı. Şuan problemsiz çalışıyor sürüm olarak da 3.2.2 gösteriyor.

Eğer ki benim gibi ios 11 e geçmek istemeyen ve apple watch kullanmak isteyen arkadaşlar varsa seri 2 alıp kullanabilirler. cellular daha olmayınca çok büyük bir fark yaratmayacağını düşünüp ben tercihimi bu şekilde yaptım.

• amerikadan 3ncü seri bi apple watch alacagım, vergisiz 330 dolar gibi bi fiyatı var sorum şu iphone daki gibi belirli model numaralarından almamız gerekiyor mu garanti için? ilk mesajda göremedim kusura bakmayın

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Hocam telefonu ios11'e güncellemeden watchu os4'e zaten güncelleyemiyorsun diye biliyorum.

yok amacım zaten 3 serisinin sonunda kullanmaktı. series 2 aldım şuan ios 10.3.3 watchos 3.2.2 olarak kullanıyorum. shazam app ini kuramama harici herhangi bir problem yaşamadım. o da neyden kaynaklı henüz bilmiyorum. telefondan uygulamayı sildim yükledim. saati silip tekrar telefonla eşleştirdim ne yaptıysam telefonda saat uygulamasına girince shazam uygulama listesinde görünmüyor. son sürüm os 4 e göre güncellendiyse bu şekilde kalacak sanırım. diğer uygulamarı kurarken problem yaşatmadı. (twitter instagram nike gibi)

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

Hocam telefonu ios11'e güncellemeden watchu os4'e zaten güncelleyemiyorsun diye biliyorum.

yok amacım zaten 3 serisinin sonunda kullanmaktı. series 2 aldım şuan ios 10.3.3 watchos 3.2.2 olarak kullanıyorum. shazam app ini kuramama harici herhangi bir problem yaşamadım. o da neyden kaynaklı henüz bilmiyorum. telefondan uygulamayı sildim yükledim. saati silip tekrar telefonla eşleştirdim ne yaptıysam telefonda saat uygulamasına girince shazam uygulama listesinde görünmüyor. son sürüm os 4 e göre güncellendiyse bu şekilde kalacak sanırım. diğer uygulamarı kurarken problem yaşatmadı. (twitter instagram nike gibi)

Hocam bende sadece bi twitterı kurdu. Shazam ve instagram yok. Onlarda kurulaniliyormuymuş?! Şimdi benimde aklıma takılır bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

Hocam bende sadece bi twitterı kurdu. Shazam ve instagram yok. Onlarda kurulaniliyormuymuş?! Şimdi benimde aklıma takılır bak.

app store da uygulama açıklamarında apple watch desteği var bilgisi bulunan tüm uygulamalar kuruluyor. dediğim gibi bende instragram twitter vs kurulu. shazam de normalde kuruluyor ama sanırım son sürüm os4 e uyumlu update olarak geldi ve bu problem çıkarttı.

• Apple Watch Orjinal seri WatchOS 4 ile daha kullanışlı hale geldi Apple Watch 4'ü bekleyelim Watch 3'ü beğenmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Merak ettiğim bir konu var bu saati normal saat gibi kullanabiliyor muyuz yani kolumuzda normal bir saat gibi bol takabilir miyiz yoksa nabız vs verimli kullanabilmek için sıktı mı kullanmalıyız?

iz yapacak, terletecek kadar sıkmaya gerek yok. tam oturma ile hafif boşluk bırakma arasında 1 2 birim önemsiz fark olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    watchOS 4 gerekiyor

Apple Watch 3 almak istiyorum almamın sebebi ıphone'dan muzık dınlemek ıstemıyorum çok fazla muzık dınlıyorum sarjı bıtsın ve yer kaplasın ıstemedıgım ıcın apple watch almak ıstıyorum ama merak ettıgım bırseyler var daha once hıc kullanmadım.

Apple watch apple musıc olmadan kullanılabılıyor mu ? İçine sarkı atabılıyormuyuz 8 gb olarak gosterıyor hepsıne ızın verıyor mu kac gb kullanmamıza ızın verıyor.
  • HıraX kullanıcısına yanıt
    Ne yapabılıyor o zaman bu alet 1800 tl'ye :D Bare apple musıcten muzık dınleyebılırsınız de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 28 Eylül 2017; 0:50:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.