Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
37.788
Cevap
825
Favori
2.080.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkelios

quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

watch 2 42mm uzay grisi saatimi gear s3 frontier ile takas etmek istiyorum ilgilenen pm 4 aylık sadece 5 kez şarj ettim

Hocam, @ahaste arkadaş da S3 Frontier'ini Apple Watch 2 ile takas etmek istiyormuş. Siz bir görüşsenize.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128930142

ilgilenmedi
    takvimi açınca ekrana uzun basın ve size orda seçenekler çıkıyor ay formatına gelince tüm ay görüntüsünü görebilirsiniz. Ay formatındayken kaydırmayı deneyin bakalım diğer aylara geçebilecek misiniz?

Orijinalden alıntı: efesb

takvimi açınca ekrana uzun basın ve size orda seçenekler çıkıyor ay formatına gelince tüm ay görüntüsünü görebilirsiniz. Ay formatındayken kaydırmayı deneyin bakalım diğer aylara geçebilecek misiniz?

Şu an yapabildim, ama sadece Eylül ayını gösteriyor, diğer aylar yok.
    Akıllı saat olup bukadar basit birşeyi 4. İşletim sisteminde de halaa olmayışını anlamıyorum. Gerçekten çok garip. Bu konuyla ilgili yabancı forumlarda birçok şikayet var ayrıca Apple a birçok talep yazısı var ama apple bunu halaa yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 20 Eylül 2017; 21:7:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan yeni bir apple watch series 2 alındığında ios 11 ve watch os 4 yüklemek şart oluyor mu ilk kurulum için? yoksa sadece ios 10.3.3 yüklü telefonla problemsiz eşleştirebilir miyim? ios 11 e yükseltmek istemiyorum iphone 6s i. Eğer 11 yüklemek zorunlu ise de series 3 ü tercih edebilirim.
  • Binlerce yazılımcısı olan bilmem kaç milyar dolarlık şirket halen uyku takibi yapacak yazılımı bünyesine dahil etmiyor.. 15dolara kadar düşen xiaomi markasının bilekliği ise uyku takibi yapabiliyor! inanılması güç bir durum..
    Şu kadar söyleyeyim. Watch 1’e yükledim. Normalde iki gün giden şarj öğlende bitti.. siz siz olun sakın yüklemeyin. En azından ilk günkü izlenimim bu yönde. iPhone 7plusın da şarjını emiyor resmen birbirine bağlıyken.. inanılır gibi değil... @akhtar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Beta kullandığımda bir gün gittiğini görmüştüm ama yarım gün çok daha kötü olmuş. Dün gece şarjdan çektiğim saat şu an %95 te. %100 den düşmesi bayağı zaman alıyor tabi ama yine de şahane bir süre. watchOS 4 e geçecekleri ben de uyarıyorum geri dönüş asla yok. Ben uzun uğraşlar sonucu değişim kararı aldırarak cihazı değiştirtip geri dönmüştüm tabi ki ios11 beta sürecinde olduğu için kabuş etmişlerdi. Şimdi onu da yapmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar Apple Watch alacağım ama karar veremedim 2.ile3. arasında ne fark var 2 alırsam paslanmaz çelik alacağım 3 alırsam mecbur Aliminyum.özellik olarak ne fark var aralarında acaba 2.nesilin satıştan kalkmasının sebebi aynı olmalarımı.

• almak istiyorum ama enaz 3 4 gün gitmeli şarj.

andorid kullanıyorum sadece saat ve şıklık için kullanmak istiyorum ama tıpam yetmiyor güvenemiyorum elmaya
    One may tolerate a world of demons for the sake of an angel.
  • Arkadaşlar Apple Watch Series 3’ün sim kartlı modelini USA dan alsak TR de sorunsuz kullanabilir miyiz?

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Arkadaşlar Apple Watch Series 3’ün sim kartlı modelini USA dan alsak TR de sorunsuz kullanabilir miyiz?

saati normal simsiz versiyonu gibi kullanmanızda bir sorun olmaz ama gsm özelliğini kullanmanız mumkun değil.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Chronotide kullanıcısına yanıt
    Ios11 beta ile os3 kullanan arkadaşlar vardı forumda, onlardan yola çıktım ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Sim kartlı olarak kullanamadıktan sonra almanında anlamı yok o zaman. Sanırım sadece 7 ülkede destekleniyormuş şuan. İleride TR desteği gelir mi sizce?

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Tahminimce yanlış bilgi. Daha dün Series 2 saatimin kurulumunu yaptım. Telefonum iOS11'deydi, WatchOS4'e yükseltmeden pairing yapmama izin vermedi. Mecbur güncelledim.

benim daha çok merak ettiğim ios 10 telefona yeni alınan bir series 2 takıldığında ilk kurulumda herhangi bir güncelleme isteyip istemeyeceği. telefonu ios 11 e yükseltmek istemiyorum. 0 apple watch series 2 hangi sürümle gelir emin değilim o konuda da. eğer ki ara sürümler varsa 3.3.1 gibi ve gelen model 3.2 ile gelirse os4 yerine 3 sürümümün sonuna güncelleme izin verir umarım. eğer ki mecbur kalacaksam ios 11 e bekleyip series 3 de alabilirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.