Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37.408
Cevap
824
Favori
1.994.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultranın normal kullanımda batarya ömrü nedir acaba halen Watch 7 den geçmede kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar apple watch iki gündür uyurken kalp atış hızı 40 ın altına düştü uyarı veriyor, siz de böyle bit uyarı alıyor musunuz? Ciddiyr almam gereken bir durum mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Bir doktora görünün her ihtimale karşı.

• Matt Jeevas kullanıcısına yanıt

hayır böyle bir uyarı almadım. uyku apneniz olabilir mi ? buru içinde tıkanıklık (alerji , kemik eğriliği) gibi şeyler sebep olabilir bu duruma. bence mutlaka doktora görünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlieth -- 15 Kasım 2022; 9:13:34 >
  • oski_58 kullanıcısına yanıt

Pazar 16.12 de şarj etmişim. Şu an %56 kalan pil ömrü. Henüz bir kere şarj ettim. Biraz daha iyi olacaktır pil oturdukça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsijet 2 gündür kargomu dağıtıma çıkarmıyor sizde de var mı bu durum? dağıtım şubesinde kaldı gitti watch

• kangalf kullanıcısına yanıt

Heart Analyzer isimli bir uygulanaya ait komplikasyon kullanıyorum hocam

• :) Uyku apnesinde nabız düşmez artar.

Uyku fizyolojik bir komadır. Genel geçer bilgi tansiyonun 120/80 nabzın 100 ile 60 arasıdır.

Bu genetik ve fizyolojik özelliklere bakarak değişebileceği bilgisini paylaşayım.

Uykudaki 40 nabzın çok sakin, huzurlu uyuduğunuz dışında bir çıkarım yapmak pek mümkün gözükmüyor. Rahat olun evham yapmayın.

300+ km hızın üstünde Schumacher in 60 nabızla gittiğini düşünürsek gayet normal

• Birkaç gündür klavyeyi halledememiştim, dili ingilizce yapmak da işe yaramadı. iPhone'e ingilizce klavye eklemek gerekiyormuş sonra da space kısmından yukarı kaldırıp ingilizce klavyeyi seçince geliyor. Sorun yaşayan varsa yazayım dedim. Şu an iphone ve watch dili Türkçe, sadece yazım klavyesi ingilizce.

• Skaty. S kullanıcısına yanıt

Güzel bilgi Teşekkürler. Şimdi denedim. iphonedaki klavyeyi etkilemeyip sadece Apple watch taki klavyeyi ingilizce yapması iyi olmuş.

• Hiç cellular AW kullanmadığım için hala tam anlayamadığım bir konu var.

Şimdi ben kızıma AW alsam (telefonu yok henüz) ve kendi Turkcell hattım üzerinden ona hücresel paketi başlatsam, yanyana olmadığımız zamanlarda (o okulda, ben işteyken) bana arama geldiğinde onun saati mi çalacak sadece?

Beraberken de onun AW ile benim iphone eşleşecekse, arama ve bildirimler sadece bana mı gelecek?

Sürekli benim iphone ile eşleşmiş olarak mı çalışması gerekiyor, saat ve telefonu iki farklı kişi birbirinden bağımsız kullanamaz mı?

• Arkadaslar apple watch 8 aldim bugun ama saati baglamak icin ios 16 istiyor. Guncellemeden kullanamazmiyim? Ne güzel telimin sarji 2 gun gidiyordu kursam bana yarım gun dayanmayacak telefon

• Evet cihazi guncelledim %100 den 75 e 15 dk da indi. İos 15 te 2.5-3 saatte 75 e iniyordu. Gitti telefon bir saat ugruna

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Birkaç güne kendine gelecektir cihaz. O kadar da kötü değil merak etmeyin.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Bakalim hocam arada 5 dk oynuyor mesajim suan 69 kaldi. 1 saatte telefonun sarjinin yarisi gitmesi cok kotu umarim ileride toparlar.

• recepix kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi baktimda sarj aletenin ucu type c. Bildiginiz kalitei bir type c adaptor var mi?

• ilgilisi varsa;

https://forum.donanimhaber.com/kapali-kutu-apple-watch-8--154419659

• düşünen olursa.

https://forum.donanimhaber.com/apple-watch-8-45mm-gece-yarisi-1-5-aylik--154419828

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Spigen veya anker iyi markalardır hocam tavsiye ederim.

• Fiyatını bir kenara bırakırsak (tr için pek mümkün değil ama) gerek kasa kalitesi gerek pil durumu olsun ben ultra için tamam diyorum. İlk aw cihazım. Hala tam hakim olmamakla birlikte memnuniyet tarafım Ağır basıyor.

• 
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.