Şimdi Ara

apple VR teknolojisine iphone 7 ile birlikte katılacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apple vr için çalışmalara başladı mı? şirketin böyle bir duyurusu var mı? bilgili arkadaşlar yorum yapsa çok makbule geçer.

mesela iphone 7 uyumlu vr çıksa satışlar tavan yapabilir. vr sektörü insanların hoşlanacağı alanlara kaydığı için hemde yeni bir teknoloji olduğu için iphone 7 satışlarını arttıracaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    fiyatına değecekse sorun yok bana göre. asıl kafamı karıştıran mevzu kulaklık girişi kalktığına göre nasıl kulaklıklar kullanıcaz? telefonun yanında gelen kulaklık nasıl olucak? beats buna uygun kulaklıkları piyasaya eş zamanlı sürecek mi?

apple hayatımızın her noktasına giriyor yavaş yavaş.

bilgisayar, tablet, telefon, saat.. birde vr var sırada. insanlar bundan memnun ve iphone almak için kredi çekenleri tanıyorum.

fiyatı ne olursa olsun. sonuçta ferrari de daha ucuz arabalar yapar mı elbette yapar. ama hitap ettiği kitle belli. apple da aynı şekilde.

insanların 4300 tl olan telefonu eleştirmesine anlam veremiyorum. almazsın olur biter. ama türkiye de akıl hocalığı çok seviliyor :D

Orijinalden alıntı: legendege

fiyatına değecekse sorun yok bana göre. asıl kafamı karıştıran mevzu kulaklık girişi kalktığına göre nasıl kulaklıklar kullanıcaz? telefonun yanında gelen kulaklık nasıl olucak? beats buna uygun kulaklıkları piyasaya eş zamanlı sürecek mi?

apple hayatımızın her noktasına giriyor yavaş yavaş.

bilgisayar, tablet, telefon, saat.. birde vr var sırada. insanlar bundan memnun ve iphone almak için kredi çekenleri tanıyorum.

fiyatı ne olursa olsun. sonuçta ferrari de daha ucuz arabalar yapar mı elbette yapar. ama hitap ettiği kitle belli. apple da aynı şekilde.

insanların 4300 tl olan telefonu eleştirmesine anlam veremiyorum. almazsın olur biter. ama türkiye de akıl hocalığı çok seviliyor :D

Kulaklık için şarj girişine bağlanacak aynı girişe sahip olacaklar diye bir söylenti de var, bluetooth olacak diyenler de var. Eğer şarj ve kulaklık girişi aynı olursa telefon şarj olurken kulaklığı kullanamayacağımız anlamına gelir. Bu da çok saçma. Hızlı şarj özelliği gelmezse bunu yapacaklarını sanmıyorum. 2 saatte şarj olan cihazda böyle bişey yapmak saçma olur. Bluetooth kulaklık mantıklı ama o da çok fazla şarj harcar. Belki hiç kalkmaz 3.5mm jack devam ederler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.