Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (1068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YR64XEMXEU , luis1907fb , hasan553444 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.461
Cevap
416
Favori
1.101.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Sizin tecrübe ettiğiniz takılmalar donanım kaynaklı değil, yazılım kaynaklı, yani yeni versiyon gelse de sizin açınızdan pek bir şey değişmeyecek…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hem Apple TV hem de iPhone 17 Pro Max için bu takılmalar ve sorunlardan bahsediyorsanız konunun cihazlarınız olduğunu pek sanmıyorum, tahminim kullandığınız uygulamalar ve onların yaşattığı sorunlar.

Ama dediğiniz gibi kullanım ve beklentiye bağlı her şey. Ama en başından beri tüm Apple TV modellerini kullanan ve neredeyse her 3-4 senede bir iPhone değiştiren biri olarak sizdeki gibi örnekler daha önce hiç duymadım.

Merhaba, elimde 1. nesik apple tv 4k var. çıktığı zaman almıştım. Bugüne kadar ne tekledi ne takıldı. Aynı anda son nesil cihazı da kullanıyorum. ikisinde de aynı uygulamalar kurulu ve çalışıyor. @tamehliyetsiz arkadaş bak keyfine aldığın cihaz bozulana kadar ne tekler ne takılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 27 Ağustos 2026; 9:35:54 >

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Merhaba, elimde 1. nesik apple tv 4k var. çıktığı zaman almıştım. Bugüne kadar ne tekledi ne takıldı. Aynı anda son nesil cihazı da kullanıyorum. ikisinde de aynı uygulamalar kurulu ve çalışıyor. @tamehliyetsiz arkadaş bak keyfine aldığın cihaz bozulana kadar ne tekler ne takılır.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim sağ ol 🤗

• Aylık: 12.99$’dan 14.99$’a
    • Yıllık: 99$’dan 119$’a yükselecek.

Diğer ülkelerle ilgili bilgi yok.

Apple TV [ANA KONU]

Türkiyeye gelsede zamlansa razıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 10 senelik lg taelevizyonum var. Tod uygulamasında maç izlersekn sürekli donuyor. Ssportta donmuyor. Acaba apple tv 4k alsam. Normal tv deki yüklü olan tod a göre gecikme daha mı fazla olur?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Hayır daha stabil izlersiniz

Digiturk’ün rezalet yayıncılık hizmeti ve TOD’un maçlardaki kötü performansı yüzünden böyle.

Tek amacınız sadece TOD üzerinden maç izlemekse bunun için Apple TV almanızı önermem. Sorun cihazda değil, uygulamada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti

hayır takılmıyor. zaten farkı da o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 30 Ağustos 2026; 22:8:12 >
  • Merhabalar, eski tv için özellikle netflix ve youtube kullanımı için hangi seri apple tv yeterli olur acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar 4k yeni televizyonlar 30 bin den başlıyor.acaba Apple TV 4K Wi Fi 64GB alsam.kenetic marka modemle televizyon arasında 4 5 metre mesafe var.bu yüzden ping donma sorunu yasarmiyim. Yoksa apple tv 4k ethernet olanimi alayım.

Bende ilk nesil 4K var,hem wifi hem ethernet...tv ile modem[keenetic] 4 metre kadar var...yıllardır 4k film alır izlerim şimdiye dek takılma donma yaşamadım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün hem lig maçlarını hem de premier lig maçlarını izledim. Takılma donma vs hiçbirşey yaşamadım, monitörde izliyorum görüntü de gayet tatmin ediciydi. Amazonda yine eski zamsoz fiyattan satılıyor iyi ki almışım diyorum basic bir kullanıcı olarak 😁

Merhaba, Stream servisleri kullanacağınızı varsayarak hiçbir takılma donma sorunu yaşamazsınız.

Merhaba, her nesil yeterli olur ama almışken bu saatten sonra en son nesil olanı alın.

• merhabalar. Telegram gruplarından birinde denk geldim.Uygulamanın adı streamup,henüz test aşamasında. Davetiye kodu olmadan vereceğim linkten test flight ile kurup deneyebilirsiniz. Uygulamanın mantığı stremio gibi. Infuse çıkış desteği var.Debrid hesaplarımızı ekleyebiliyoruz.Denemek isteyen arkadaşlar için link :

Apple TV [ANA KONU]
    Apple TV [ANA KONU]testflight.apple.com
    Join the StreamUp beta
    https://testflight.apple.com/join/sb92J78d

Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.