Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xkeshin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.897
Cevap
399
Favori
1.056.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Giriş

Infuse uygulamasını Fusion da destekliyor. Oynatıcı olarak Infuse seçilebiliyor Fusion ayarlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • ghettomania kullanıcısına yanıt

En önemli fark: Omni 500 TL, Fusion ücretsiz.

Ve hemen hemen aynı işi görüyorlar.

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    bende fiyatından dolayı,deneme süresi de yok,bilgi için teşekkürler.O zaman fusion devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ben kaçırdım sanırım. Apple TVde Stremioyu sıkıntısız kullanmak için ne yapılacağını yazan mesaj var mı? Ya da link? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Selamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zad1986 Z kullanıcısına yanıt

Stremio uygulaması geçen Kasım ayında Stremio Lite adı ile Apple TV'ye geldi. Ancak daha sonra sebebini tam bilemediğimiz bir şekilde App Store'dan kaldırıldı. Eğer o dönemde yüklediyseniz hala kullanabilirsiniz. Stremio Lite için daha önce hazırladığım bir rehber yazı vardı, o yazıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

APPLE TV’DE STREMIO LITE UYGULAMASI AYARLARI

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162624713

Daha önceden Stremio Lite yüklememiş olanlar ise, aynı işi gören Fusion uygulamasını kullanabilirler. Onun kurulumunu da aşağıdaki yazıda en baştan anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 19 Nisan 2026; 10:49:28 >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • APPLE TV'DE FUSION KURULUMU VE AYARLAR

Stremio'nun App Store'dan kaldırıldığı şu günlerde Fusion+RealDebrid+Infuse üçlüsü Apple TV'de anında yüksek kalite ile film ve dizi izlemek için güzel bir alternatif. Bu kombinasyon ile izlemek istediğiniz içerikleri, indirmeye gerek kalmadan anında açıp, üstelik 4K / HDR kalitesinde seyredebilirsiniz. Yeni başlayanlar için Fusion kurulumunu aşağıda adım adım anlattım.

- Nete düşmüş bütün filmlere ve Türkiye'den abone olunamayan Apple TV platformunun dizileri dahil bütün dizilere problemsiz ulaşabilmek için, öncelikle bir debrid servisi satın almamız gerekiyor. RealDebrid üyeliği için https://real-debrid.com sitesine gidip kendimize yeni bir hesap açıyoruz. Sonra https://real-debrid.com/premium sayfasına gidip bir premium abonelik satın alıyoruz. "Önce bir deneyeyim" diyenler 3 euro'ya 15 günlük abonelik satın alıp deneyebilirler. Sonra beğenirseniz RD aboneliğini uzatırsınız. Abone olduktan sonra https://real-debrid.com/devices sayfasında bir API anahtarı var. Bu anahtar birazdan bize lazım olacak.

- Gelelim Fusion kurulumuna. Elinizin altında bir iPhone, iPad ya da Mac varsa kurulum işi çok daha kolay olur, çünkü arada link kopyala yapıştır yapacağız. iPhone'a (ya da iPad'e) Fusion uygulamasını indiriyoruz. Safari üzerinden https://torrentio.strem.fun/configure linkini açıp Torrentio yapılandırma sayfasına gidiyoruz. O sayfada istediğimiz ayarları yapıyoruz, ben sadece sorting kısmını "by quality then size" olarak değiştirdim, onun dışında her şeyi olduğu gibi bıraktım. Altta debrid provider kısmında RealDebrid seçiyoruz. API KEY kutusu açılacak, oraya biraz önce yukarıda bahsettiğim RealDebrid API anahtarımızı kopyala yapıştır yapıyoruz. Şimdi burası önemli: en altta  mavi INSTALL butonu var, ona tıklamıyoruz, hemen onun altında Copy Link diyor, oraya tıklıyoruz. Kopyaladığımız linki Fusion uygulamasında Settings > Addons kısmına yapıştırıyoruz. Kopyala yapıştır yaptıktan sonra Add butonuna basıyoruz. RealDebrid anahtarını eklediğinizde Addons bölümünde "Torrentio RD" diye bir ibare görmeniz lazım (tıpkı Stremio'daki gibi). Eğer Torrentio RD'yi görüyorsanız RealDebrid hesabınız başarılı bir şekilde Fusion'a eklenmiştir. Deneme yapmak için ana sayfaya dönüp herhangi bir filmi açın, filmin iPhone'da açılması lazım.

- iPhone'daki işlerimiz bu kadar. iPhone uygulamasındaki ayarların Apple TV'ye de otomatik gelebilmesi için hem iPhone'daki hem de Apple TV'deki Fusion uygulama ayarlarında Settings > iCloud kısmında en tepede Sync Across Devices satırını Enabled yapıyoruz. Bu aşamada, cihazların eşitlenebilmesi için Apple TV'deki uygulamayı bir kere kapatıp yeniden açmak faydalı olabilir. Son olarak, Apple TV'deki Fusion ayarlarında Settings > Video Player > Playback Destination kısmında Infuse seçmeyi unutmayın. Böylece çok sevdiğimiz Infuse uygulamasının nimetlerinden (altyazı bulma, vs..) faydalanabilirsiniz.

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 19 Nisan 2026; 19:15:19 >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max

Fantazi olsun bunuda kurdum Apple TV [ANA KONU]  ben comet ve peerfix addon da ekledim ama ilk Tabletten eklediğim addonlar kayboldu sonra yeniden ekleip illede tekrar push ettim manuel olarak icloud menusunden sonrasında oldu yoksa kendi kendile yukleme ragmen tabletten addlar program kapatılıp acılınca silindi

Apple TV cihazınızda Infuse uygulaması yüklü mü?

Hata mesajının olduğu ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz?

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
    Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]

• Bu şekilde hocam.

Sanırım Infuse PRO almadınız. Normalde o ekranın şöyle görünmesi lazım.

Apple TV [ANA KONU]

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • Anladım. Onu nasıl alabilirim?

• Aldım onu şimdi.

Infuse > Ayarlar > Abonelik

Yıllık almanızı öneririm.

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • Aldım ama yine görünmedi infuse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zad1986 -- 20 Nisan 2026; 16:49:8 >

Uygulamaları kapatın. Apple TV'yi fişten çekin, yeniden başlatın. Tekrar Stremio ayarlarına gidin.

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Infuse > Ayarlar > Abonelik

Yıllık almanızı öneririm.

Stremio da sıkıntı var...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.