Şimdi Ara

Apple Türkiye ürünlerine zam! İşte yeni iPhone fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
4
Favori
11.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi kötü yapılmış tüm işleri rafa kaldıracağız demedi. Adam seçim öncesi Fox’ta çıktı dedi ki milletin zararına olan yap-işlet-devret modellerinde işletmeciyi çağırıp parasını tümden verip postalayacağız dedi. Haklı, her sene milyon dolarlar milyon eurolar zarar eden bir sürü proje var. İkincisi son 20 yılda lgbtliler çok daha fazla arttılar, bu şimdiki hükümet döneminde oldu. Bu insanları yasaklasan da engelleyemezsin. Kaldı ki sana bana topluma maddi manevi herhangi bir zararları yok. Bu eşcinsellik yüzlerce binlerce yıldır olan bir şey. Osmanlıda da vardı sarayda. Her yerde var yasaklıyorum desen de bitmez. Bunları bahane göstermek saçma ve gereksiz olur.

Toplum şuan en çok ekonomik konularda problem yaşıyor, sığınmacıların adaptasyonu konusunda problem yaşıyor bunların konuşulması tartışılması lazım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin inşallah maşallah 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bizim burdada bir dayı var. 2 tane inek besliyor. Süt satıyor sağlam mal varlığı da var 40 50 milyon liralık ama hala inek besleyip süt satıyor. Adamı yolda görseniz acırsınız para vermek istersiniz. adam prostat kanseri olmuş dediği söz aynen şu şekilde ‘reise oy basayım da ondan sonra öleyim. ‘’ yani bu insanların düşüncesini hiçbir şekilde değiştiremezsiniz. Bu 20 yılda Yaşananları dini İslam’ı alet etmeden birisi bir yapmış olsaydı diyeceğim ama buraya kadar gelmesi imkansızdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok ucuz. En ucuz ürün 50bin tl den başlamalı.
    İstikrar bunu gerektirir...

Ülkece ekonomi de bir sorun olmadığını 27 milyon kişi onayladı.. Gelir kalan da parası yoksa gitsin 3310 alsın herkes iPhone alacak diye bir kaide yok.

Bence abartılıyor bu fiyat artışları. Gayet normal.
    Ekonomi büyüyor, ve dış güçler bunu durduramayacaklar.

Fiyatlar düşerse ekonomi küçülür bu mu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 19 Mayıs 2023; 19:31:47 >
  • ET me

Bul MA

• Elin yabancısına desenki ben senin 1000 birime aldığını 22 ile çarpıyorum üstünede %100 vergi ödeyip öyle alıyorum yemin olsun aklını yitirir. Bunu algılaması bu arada 5dk sürer çünkü o kadar uç noktadayız.

newyork’da b&h foto video cihaz agırlıklı satıs yapan magazaya girmiştim o zaman dolar 5 idi. Amish ‘ ler o dükkanın sahibidir bilirsiniz. Bir tane amish abi geldi bu reyondaki laptoplar dedi baya uygun fiyata indiler kısacası indirimdeler dedi. Min 2k $

dedim ki amish abi bunu ben almaya kalkarsam currency yüzünden 5 ile çarpmam lazım dedim. Adam nasıl yami vs derken yani dedim sen bunu 2 bin birime satıyorsun ben dedim alırsam kendi para birirmimde 10000 birim dedim hafif anlar gbi oldu kısacası dedim sen bunu 10k$ sattıgını düşün diyince nutku tutuldu. Akıl dışı geliyor normal olarak adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 19 Mayıs 2023; 14:1:25 >
  • Gittim Gürcistana karadenizden geçtim çayımı içtim Telefonun en kralını aldım cebimde para kaldı halada alınır geç degil

• Türkiyeden iPhone alınmaz artık mümkün değil en iyisi ırak veya gürcistandan almak hemde yılbaşından önce

• Şahlanış haberi  

• Yerli ve milli zam

• akp ye oy veren fakirlerin aldığı xiaomilere de kol gibi zam gelmeli. ekmek 50 tl olmalı, açlıktan kıçlarını avuçlamalılar ama akılları başına gelir mi? maalesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatun almanyada yaşıyor öğretmen.

Ondan gelirken aşadaki ürünleri getirmesini istedim media markt dan alacak.

Macbook air M2 - 16GB ram - 256Gb

İphone 14 promax 256GB

Airpods pro2

Apple watch Ultra

Apple TV 4k Ethernetli versiyon 128GB

Usb 20watt hızlı şarj cihazı

-----

Toplam 4600 Euro tutuyor , belki ben yanına gittiğim zaman kendim alırım çıkarken tax free de alırım ne yapar hadi 4100 Euro diyelim hepsine

İŞ bankasında Euro kur ne kadar 23.3TL yani toplam 95.530TL

---

Türkiyeden Media markt dan alsam hepsi şuan 131.264TL ediyor

---

Aradaki 35.734TL nereye gitti? nasıl bir fark bu abi

Ha bu arada telefon kayıt parası diyeceksiniz yaparsam 6 lira ona gider veya yaptırmadan kullanırım nede olsa çift sim kartlı telefon

• yaşasın yurt dışı 128 lik 32 ye gelir pasaport kaydıyla ama yinede alamıyoruz şuan zahmetinden dolayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakında tuşluya geçeriz bizde her telefona zam gelsin s... destekçileri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

Binlerce ucretsiz kanser tedavisi, diz protezi, kalca protezi, beyin cerrahi ameliyatları basta olmak üzere bedava bir sağlık sistemi malesef nereye gitti sorusunun sadece bir kısmının cevabı. Herkes abd de su kadar diyor ya, orda mesela sağlık sistemi ne kadarini kapsiyor? Almanya karşılıyor mesela ama Almanya ile Türkiye kıyaslaması da komik olur. Venezuela muadilimiz.

• Arkadaşlar 1 ay sonra ailecek Tatil için Türkiye geleceğim
    4-5 adet telefon getirebilirim, hangi model isterseniz belirtin ister buradan, ister pm atarak, malum haftasonu boşum, fiyatlarına bakayım söylerim
    Veya aslında gidip fiyatlara bakayım, yazayım buraya daha garanti sanki
    Dediğim gibi 21 Haziran'da Türkiye'de olacağım
    Öyle bir kıyak yapabilirim size
    Telefon adetim max. 5

• komoL kullanıcısına yanıt
    gerçek piyasa da denilebilir

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Aradaki 21.000₺ fark = Anadolu feraseti.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Bir de öğretmen maaşlarını tam bilmemekle beraber, araştırdığım kadarıyla Almanya'daki öğretmen bunları (4600€) tahminime göre yaklaşık 1.5 aylık maaşı ile alabilirken, Media Markt Türkiye fiyatlarını baz aldığınızda bizde 10 aylık maaş birikimine tekabül ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2023; 19:29:31 >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    illa en son model en lüksümü olmalı 10klık telefonla yapamadığın ne yapabiliyorsun bununla! gösteriş meraklıları herşeyi hak ediyor! ben olsam böbrek isterim para yerine.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.