Şimdi Ara

Apple Türkiye Fırsatları iphone Xr 6499, iphone 8 4999 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple iphone 64 gb modeller piyasaki en uygun fiyatlar

Apple (TR)
    iPhone 8 ve iPhone 8 Plus
    https://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone-8

diğer siteler daha altına düşecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet yarısı vergi bu doğru ama şunuda unutmayın.Apple veya herhangi bir firma farketmez firmaya diyor ki ben bu cihazı 500 dolardan satmanızı istiyorum taban fiyat bu diyor.Ama burda şu ayrıntıyı unutuyorsunuz apple gelip o firmaya 500 dolardan vermiyorki o cihazı örneğin 400 veriyorsa geriye kalan 100 dolar tüccarın karıdır.Ama bizim tükiyedeki tüccarlar ne yapıyor he apple bana 100 dolar kar marjı bıraktı ama yetmez ben bide üstüne 1000 2000 daha koyup öyle satayım diyor şuanki ticaret kafası bu.Amazon türkiye açıldı apple telefonları piyasadan % 30 lara varan indirimlerle sattı hemen gidip şikayet etti hepsiburada,teknosa gibi kan emiciler rekabet kuruluna çünkü düzeni kurmuşlar.Bulgurda vergi sıfır ama gel gör ki bulguru ucuza alamıyoruz niye çünkü üçkagıtçı tücccarlar daha fazla kazanacayımcılar yüzünden.Bu devlet vergi almasa bu millet birbirini düdükleme peşinde uslanmaz bir insan ırkımız var maalesef.
  • Almayın da daha da düşürmmek zorund kalsınlar yurt dışında 600 dolar.. 3.500 lık telefonun fiyatına bak
  • Xrde 2500 vergi var. Yani neredeyse 1 tel parası.
    Yazık.

• XR o kalınlık ve ağırlığına göre bence hiç düşünülmemesi gereken bir telefon. Modern takoz gibi
  • Storede 6500Tl olan telefon piyasada 6000tl ve altına satılması gerekiyor yoksa kimse satamaz herkes storeden alır

• 2000-2500 tl olması gereken iphone 8 4999.
  • 2 gün önce alacaktım herşeyde bi hayır vardır hiçte takip edememiştim aplle 11 i :) biraz daha bekleyen düşer ama tütün ürünündeki gibi yarısına takını vergi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    İphone se 2020 64gb red 3500tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    yurtdışında 600 dolar olan telefonun ülkemizde bu fiyat olmasının sorumlusu apple mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Almayın da daha da düşürmmek zorund kalsınlar yurt dışında 600 dolar.. 3.500 lık telefonun fiyatına bak
    TR'de garantili satılan tellerin fiyatının hemen yarısı VERGİ'dir. Firma sadece 500 TL pahalıya satıyor Amerika'dan kalan rakamın tümü VERGİ...
  • Valla fiyatlar yüksek, sorumlulardan birisi vergiler tabi ki. Bir de kıyaslarken ABD fiyatlarıyla kıyaslamayın. Türkiye fiyatları Euro bölgesine göre şekilleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet almanya xr 699 euro
    diğer sitelerden 6000 altına bulunabilir

• iphone 8 ilk çıktığında arkadaşa 3200 tlye almıştık. üstünden 2 yıl geçti, 5000e çıktı. Ne hale geldik.
  • XR Us'de 599 dolar. Burada ise 1140 dolardan satılıyor. 1140 dolara Amerika'da XR satsan mağazayı taşlarlar ama burada satabiliyorlar arkadaş. Resmen bu ülkede doğduğumuz için cezalandırılıyoruz başka açıklaması yok bu rezilliğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Eylül 2019; 13:43:12 >
  • Hiç yurtdışı fiyatına bakıp türkiye fiyatlarına laf etmeyin.

2000 tl girişli telefona 1894 tl vergi çıkıyor. Nerdeyse bi o kadar daha. Kaça satsın adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

TR'de garantili satılan tellerin fiyatının hemen yarısı VERGİ'dir. Firma sadece 500 TL pahalıya satıyor Amerika'dan kalan rakamın tümü VERGİ...

Alıntıları Göster
    Evet yarısı vergi bu doğru ama şunuda unutmayın.Apple veya herhangi bir firma farketmez firmaya diyor ki ben bu cihazı 500 dolardan satmanızı istiyorum taban fiyat bu diyor.Ama burda şu ayrıntıyı unutuyorsunuz apple gelip o firmaya 500 dolardan vermiyorki o cihazı örneğin 400 veriyorsa geriye kalan 100 dolar tüccarın karıdır.Ama bizim tükiyedeki tüccarlar ne yapıyor he apple bana 100 dolar kar marjı bıraktı ama yetmez ben bide üstüne 1000 2000 daha koyup öyle satayım diyor şuanki ticaret kafası bu.Amazon türkiye açıldı apple telefonları piyasadan % 30 lara varan indirimlerle sattı hemen gidip şikayet etti hepsiburada,teknosa gibi kan emiciler rekabet kuruluna çünkü düzeni kurmuşlar.Bulgurda vergi sıfır ama gel gör ki bulguru ucuza alamıyoruz niye çünkü üçkagıtçı tücccarlar daha fazla kazanacayımcılar yüzünden.Bu devlet vergi almasa bu millet birbirini düdükleme peşinde uslanmaz bir insan ırkımız var maalesef.

• xr'ı ben dahil herkes gömüyor ama iphone 11 xr'ın aynısı olmuş. Tasarımsal olarak tek farklılık 2. kamera. 11 çok büyük hayal kırıklığı oldu.
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    xr'ın tek kötü yanı bence 6.1 inç olması yoksa bence efsane telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

yurtdışında 600 dolar olan telefonun ülkemizde bu fiyat olmasının sorumlusu apple mı?
    yurt dışında 800 avro olan s10+ ile türkiye de fiyatı aynı.
  • Almayın ki herkes almış olmasın
    Şarjı 1,5 gün gidiyor misss

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Almayın ki herkes almış olmasın
    Şarjı 1,5 gün gidiyor misss
    Ne giden şarjlar gördüm, iphone'un bu konuda övünülecek bir tarafı yok.

not : iphone 6 kullanıyorum, karşılaştırmayı kendi telefonumla yapmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.