< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Almayın da daha da düşürmmek zorund kalsınlar yurt dışında 600 dolar.. 3.500 lık telefonun fiyatına bak
|
XR o kalınlık ve ağırlığına göre bence hiç düşünülmemesi gereken bir telefon. Modern takoz gibi
![]() |
Evet yarısı vergi bu doğru ama şunuda unutmayın.Apple veya herhangi bir firma farketmez firmaya diyor ki ben bu cihazı 500 dolardan satmanızı istiyorum taban fiyat bu diyor.Ama burda şu ayrıntıyı unutuyorsunuz apple gelip o firmaya 500 dolardan vermiyorki o cihazı örneğin 400 veriyorsa geriye kalan 100 dolar tüccarın karıdır.Ama bizim tükiyedeki tüccarlar ne yapıyor he apple bana 100 dolar kar marjı bıraktı ama yetmez ben bide üstüne 1000 2000 daha koyup öyle satayım diyor şuanki ticaret kafası bu.Amazon türkiye açıldı apple telefonları piyasadan % 30 lara varan indirimlerle sattı hemen gidip şikayet etti hepsiburada,teknosa gibi kan emiciler rekabet kuruluna çünkü düzeni kurmuşlar.Bulgurda vergi sıfır ama gel gör ki bulguru ucuza alamıyoruz niye çünkü üçkagıtçı tücccarlar daha fazla kazanacayımcılar yüzünden.Bu devlet vergi almasa bu millet birbirini düdükleme peşinde uslanmaz bir insan ırkımız var maalesef.
|
2000-2500 tl olması gereken iphone 8 4999.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Eylül 2019; 13:43:12 > |
|
|
|
|
|
|