Şimdi Ara

Apple, Test Ettiği iOS 7.0.4′ü Yakında Yayınlayabilir!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, Test Ettiği iOS 7.0.4′ü Yakında Yayınlayabilir!!

Geçtiğimiz haftalarda sistemdeki hataları ve stabilite ile ilgili olan sorunları gidermek için yayınlanan iOS 7.0.3 güncellemesi, bazı iOS kullanıcıları pek de memnun etmemişti. Bu zamana kadar stabiliteye alışkın olan iOS kullanıcıları, sistemde hala küçük hataların olduğunu ve bu hataların rahatsız verici olduğunu dile getirmişti.
    iOS 7.0.3 ile düzeltilen hatalara ve gelen yeniliklere bir önceki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apple'ın iOS 7.0.3 güncellemesinden sonra 22 Ekim'de tarihinde iOS 7.0.4 güncellemesi için çalışmalara başladığını ve yeni yazılımı test ettiği ortaya çıktı. Şimdilik ortaya çıkan söylentiler, iOS 7.0.4 güncellemesinin sistemdeki küçük hataların giderileceği yönünde. iOS 7.0.4 güncellemesinin yayınlanacağı tarih hakkına henüz bir bilgi bulunmazken, bu güncellemenin Aralık ayının ortalarında yayınlanmasını bekliyoruz.

Web günlüklerine takılan verilere göre Cupertino çalışanlarının ayrıca Ekim aynının başında iOS 7.1 güncellemesi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Büyük çaplı bir güncelleme olması beklenen iOS 7.1 ise 2014 yılının ilk çeyreğinde iPhone, iPad ve iPod Touch için yayınlanması bekleniyor.
    Bildiğiniz gibi iOS 7, iPad 2,3,4 ve iPhone 4'te sağlıklı çalışmıyordu. Özellikle iOS 7 yükleyen iPhone 4 kullanıcıları telefonlarının çok fazla yavaşladığından şikayet etmişti. iOS 7.0.3'deki geçiş animasyonlarını kapatma seçeneği ile bu sorunlar bir nebze olsa da düzelmişti. Bakalım iOS 7.0.4 ile eski jenerasyon iOS cihazlar hızlanacak mı?

Apple'ın ağlar üzerinden IOS 7.0.4 test edilen cihazlar

Apple'ın ağlar üzerinden IOS 7.1 test edilen cihazlar

Kaynak : Macrumors - 9to5mac - idownloadblog - weiphone - Redmondpie - appleinsider -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 8 Kasım 2013; 5:46:44 >

• Amma uzadı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemisim ufak hatasini ya, şu pil olayini bi duzeltin lanet olsun artik. iphone 5 ile ios6 da bir günde bitiremedigim pili, ios 7 ile gunde 2 defa sarj ediyorum. 7.1 de durum duzelmezse saticam bu telefonu yeter artik. Belki bidaha iphone 6 da geri donerim...

• bence bi 7.1 yapsınlar da çözsünler kökten olayı
  • bekliyoruz stabilite bekliyoruz

• 7.1 gelsin artık
  • 7.0.4'ten pek umutlu değilim fakat 7.1'de sağlam iyileştirmeler olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfır telefon aldık 3g si bozuk çıktı.
    2gündür uğraşıyorum.şebekede sorun var sanıyoduk.
    arkadaşın 5s te çalıştı hattım.
    apple kocaman bir
  • Şunu açıkça belirtiyim asıl betaları şimdi kullanıyoruz diğerleri alfa sürüm gibi bişeydi hataların arkası kesilmiyor

• Bariz hatalar ile geldi ios 7 lakin daha bir düzenleme ve iyileştirme yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabilite düzelecek gibi iOS 6 verimini verse yetecekte iPhone 5 cihaz da sarj su gibi akıp gidiyor onu duzeltseler iyi olacak

• 7.1'in i4'te iyileştirmeler yapmasını bekliyorum.
  • Artık iOS'un da tadı tuzu kalmadı. Bu nedir arkadaş herkes hatalardan şikayetçi ve hala çözülmemiş
  • Bekliyoruzzz umarım erken gelir
  • 7.1 gelirse ios7ye geçebilirim belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Artık iOS'un da tadı tuzu kalmadı. Bu nedir arkadaş herkes hatalardan şikayetçi ve hala çözülmemiş

Apple bu, düzeltir. Adamlar sadece iOS'e çalışmıyorlar ki. Ayrıca bu bir satış politikası. Eski icihazları kasanlar yenilerine yönelip onlardan alacak. Ama ilerde hala ısrarla i4, iPad 2 3 4 kullanan olacak bu yüzden Apple stabiliteyi artıracak. Benim düşüncem bu. Tabii bi kısmı çok saçma kabul ediyorum. Ama hemen "Apple bitmiş" gibi düşüncelere kapılmak da olmaz.

• Yakinda gelecek tabi,geçmişe yazilimmi cikacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Aynen önceden ben de yazmıştım bunu... 7.0.3 aslında beta 10.
  • itunes bugun guncellendı...
  • Selam,

Bir ip4 kullanıcısı olarak beklediklerim:
    1. Programları kapatmak için yukarı şutladığımda tek seferde kapanmaları. Bazen 1 ikon kalıyor geride. Onu da uçurmak için tekrar işlem yapmak zorunda kalıyorum.
    2. Kişisel erişim noktası ile işim bittikten sonra kapattığımda wireless ve bluetooth alıcılarının önceki konumuna geçmesi. Şu anda açık kalıyorlar, elle kapatmak zorunda kalıyorum. Bu ezelden beri var. Çok uyuzum.
    3. Hücresel veri düğmesini açıp kapattığımda kanırmaması.

Onun dışında ipad2 de kullanıyorum. İlave şikayetim yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.