Şimdi Ara

Xiaomi, Android 15 alacak cihazları açıkladı: İşte HyperOS 2.0 takvimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, Android 15 alacak cihazları açıkladı: İşte HyperOS 2.0 takvimi
    Bildiğiniz gibi Google tarafından tanıtılan Android 15, akıllı telefonlara yavaş yavaş ulaşmaya başladı. Android tarafın güçlü isimleri ise sürümü cihazlarına entegre etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi bu isimler arasından Xiaomi, Android 15 alacak cihazları açıkladı. İşte HyperOS 2.0 takvimi

Xiaomi, Android 15 alacak cihazları açıkladı

Aktarıldığı kadarıyla Xiaomi, Android 15 güncellemesini önümüzdekihaftalarda 30'dan fazla cihaza ulaştıracak. Bildiğiniz gibi yeni sürümün halihazırda Xiaomi 15 serisi, Xiaomi Pad 7 serisi, Xiaomi TV S Pro 2025, Xiaomi Watch S4 ve yeni Mi Band 9 modelleri ile görücüye çıkması bekleniyor. Bunun ardından Kasım ayında, Xiaomi 14 serisi, Mix Fold 4, Mix Flip ve Xiaomi Pad 6S Pro modellerine ulaşacak.

Xiaomi, Android 15 alacak cihazları açıkladı: İşte HyperOS 2.0 takvimi
    Hemen sonrasında en geç Aralık ayında ise Xiaomi 13 serisi, Civi 4 Pro, Redmi K60 serisi, Redmi Note 14 serisi, Xiaomi Pad 6, Redmi Pad Pro, ve Pad SE modelleri güncellemeyi almış olacak.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 serisi tanıtıldı: Snapdragon 8 Elite işlemcili ilk telefonlar!

Bunun ardından HyperOS 2.0'ın orta seviye cihazlara ulaşacağını belirtelim. Üçüncü parti dağıtımın 2025'in ilk yarısında olması bekleniyor ve Xiaomi 12S serisi, Xiaomi 12 serisi, Mix Fold 2, Civi 3, Redmi K50 serisi, Redmi Note 13 serisi, Redmi Note 12 serisi, Redmi Note 11T Pro, Redmi 14 serisi, Redmi 13 serisi ve Redmi 12 serisi gibi cihazların hepsi HyperOS 2.0'a kavuşacak. 

Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar

Ekim 2024

• Xiaomi 15 Pro

• Xiaomi 15

• Xiaomi Pad 7 Pro

• Xiaomi Pad 7

• Xiaomi TV S Pro Mini LED 2025 Series (65, 75, 85, 100 inç)

• Redmi Smart TV X 2025 Series (55, 65, 75, 85 inç)

• Xiaomi Watch S4 serisi

• Xiaomi Mi Band 9 Pro

Kasım 2024

• Xiaomi 14 Ultra

• Xiaomi 14 Pro Titanium Edition

• Xiaomi 14 Pro

• Xiaomi 14

• Xiaomi MIX Fold 4

• Xiaomi MIX Flip

• Redmi K70 Extreme Edition

• Redmi K70 Pro

• Redmi K70

• Redmi K70E

• Xiaomi Pad 6S Pro 12.4

Aralık 2024

• Xiaomi 13 Ultra

• Xiaomi 13 Pro

• Xiaomi 13

• Xiaomi MIX Fold 3

• Xiaomi Civi 4 Pro

• Redmi K60 Extreme Edition

• Redmi K60 Pro

• Redmi K60, K60E

• Redmi Turbo 3

• Redmi Note 14 Serisi (14 Pro+, 14 Pro, 14 5G)

• Xiaomi Pad 6 Max 14

• Xiaomi Pad 6 Pro

• Redmi Pad Pro 5G

• Redmi Pad Pro

• Redmi Pad SE

2025'in İlk Yarısı

• Xiaomi 12S serisi (Ultra, Pro, Standard)

• Xiaomi 12 serisi (Pro Dimensity Edition, Pro, Standard)

• Xiaomi 11 serisi (Ultra, Pro, Standard, Youth Edition)

• Xiaomi MIX Fold 2

• Xiaomi Civi 3, Civi 2

• Redmi K50 serisi (Ultra, Gaming Edition, Pro, Standard)

• Redmi Note 13 serisi(13 Pro+, 13 Pro, 13R Pro, 13R, 13 5G)

• Redmi Note 12 serisi

• Redmi 14R 5G, 14C

• Redmi 13R 5G, 13C 5G

• Redmi 12 5G, 12R

• Xiaomi Pad 6

• Xiaomi Pad 5 Pro 12.4

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-debuts-HyperOS-2-0-and-details-rollout-plans-slated-for-three-batches.910375.0.html

• Poco ? Pocconu yiyeym agam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 30 Ekim 2024; 12:31:36 >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    K serisi pocolar hocam, mesela bende poco x6 pro var o da Redmi K70E ye tekabbül ediyor.

• Ben bundan sonra hiçbir "T" modeli almayacağım. Yetkili satıcının söylediğine göre "T" olunca kırpılmış model oluyormuş.

• Xiaomi cihazı olup ROM kullanmayanlar, cihazın asıl sahibi değildir; ancak Xiaomi'den o telefonu kiralamıştır. Boşuna 3-4 GB harcayan sistem ve koca bloatware yuvası. Her gün, her hafta her yerinden pop-up çıkıyor: "Temizleme lazım, RAM dolu, onu temizle, yok şunu kullanmıyorsun," sonrasında uygulama kuruyorsun, yok virüs taraması niyetine tam ekran uygulama taranıyor. Güvenlik uygulaması, sadece uygulamanın resmi imzalı mı diye bakıyor; ne kök taraması yapıyor, bütün yetki olmasına rağmen, ne de dosya sistemindeki herhangi bir dosyayı şüpheli buluyor. Bunların hepsini zaten AOSP Android bile yapıyor. Saf Android ile birlikte Android güvenli tarama ve Play Protect aynı işi görüyor. Temizlik desen, derin temizlik görünümü direkt Android sisteminde var. Ekosistem diyorsanız, zaten Android'in içinde tüm Google Fast Pair anlaşmalı cihazları bağlı cihazlarda görebiliyorsunuz; bütün codec ve yönlendirme ayarları da yapılıyor. Ev sistemi deseniz, Android cihaz denetimi ekranı ya da Home Assistant uygulaması ile sonsuz cihaz yönetimi imkanı sunuyor. Xiaomi'ye bakıyorsun, yok Mi Home, oradan şuraya zıpla, oradan Xiaomi kimlik doğrulaması lazım, şunu gir, şunu imzala, sonra seçmediğin tercihleri kapat, üçüncü partilere ve reklamlara veri gitmesin diye kırk takla at. Artık yeni Xiaomi cihaz dönemlerinde bootloader bile açılmayacak; Huawei zamanında bootloader'ı kapatmayı zorlaştırıp Android’in özgür ruhunu baltaladıysa, aynısı Xiaomi için de geçerli olacak. Gerçek Android'e yakın deneyim isteyen Google, Nothing, OnePlus, Funtouch OS cihazlar ve iPhone gibi kapalı kalıp Android’in iyi kısımlarını kullanmak isteyen Samsung seçebilir. Bu dediklerimi oyuncular aldırış etmeyecek; çünkü "abi, şu oyunun aşırı yüksek FPS ayarı açık," diyor. Ama o FPS'i verebilecek işlemci yok ki o cihazda. Benim dediklerim sadece gerçek Android kullanıcılarına. Android'i kiosk cihaz gibi kullananlara demiyorum. Makyajlanmış Android kullanıcıları, düzgün bir örnek olmasa da, her yerinden virüs fışkıran ve depolaması %80 dolu olan Windows kullanıcısının bilgisayarı gibidir. Toplum olarak verilerimizin sorumluluğunda olsaydık, belli bir bilinç düzeyinde olabilirdik; ama toplum olarak Hindistanlılar gibi her şeyin yorucu ve kalabalık görünmesine alıştırılıyoruz. İnsanlar olarak değerimiz "akıllı" telefonlar tarafından pul hale geliyor firmaların gözünde; çoğunlukla etrafa atılan plastik parçasıyız. Az çok sektörde çalışan insanlar anlar zaten, masa başıların sabah 4'te uyanıp işe gidip akşam çıktığında videolarından belli değil mi? Ne doğur, ne ev/araba satın al, ne de hakkıyla cihazını kullan. Sisteme döndük. You'll own nothing and be happy diyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

HyperOS 1.0'lı Android 14'lü Stok romdan 63 tane gereksiz uygulama kaldırdım. Daha da var kaldırılacak uygulama test etmek lazım. O kadar fazla vaktim yoktu 63'te yeter dedim. Pil ömrü arttı ve performansta. Bir kaç optimizasyon daha var yapılması gereken fırsatım oldukça yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wert1903 W kullanıcısına yanıt
    X6 pro daki son durum nedir pil yazılım kasma donma vs.? Memnun musunuz alınır mı sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Altına imzamı atarım. Şu an Piyasadaki Redmi note 13 pro 5glerin neredeyse tamamı cin cihazi. bl açılmıyor. gittikçe zorlaştırdiğı için son xiaomi telefonum olacak muhtemelen.

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Merhaba , Ben xiaomi mi 8 den buna geçtim. şarj durumu ondan sana bana çok iyi geldi. Ben onda günce 2 hatta 3 kere şarj ediyorken bunda 1 kere çok rahat yetiyor hatta bazen ertesi güne de kalıyor. Ben oyun oynamam pek, instagram vb sosyal mdyada gezerim, fotoğraf , internet basit kullanıcı işleri yapıyorum. Telefonu 2 aydır kullanıyorum, yavaşlama olmadı, şarj süreci beni tatmin etmedi. Kamerasını beğenmedim ama, 5/6 yıllık mi 8 kamerası bundan daha iyi bile olabilir. Telefon hız ve stabilitesi çok iyi, kasma donma olmuyor. şu an 18000 civarına alınabiliyor, ama x7 pro da ocak ayında çıkacak, aceleniz yoksa yenisini bekleyebilirsiniz, güncel işlemci ile gelecek.

• 13 T Pro altı ay önce 13 Pro ya yakın telefondu, niye güncelleme almıyor acaba.Satmasinlar o zaman

Xiaomi 13t Pro aslında Redmi k60 Ultra. Yani güncelleme alacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.