|
Bildirim
Ben cevap vereyim, işim gereği sürekli şehir dışındayim, otellerde kalıyorum. Kaldığım otelde Samsung dex ile odadaki TV yi masaüstü PC ye çevirim buradan Excel dosyalarımı editleyip işimi halledebiliyorum. Yatmadan önce yine dex ile TV den Netflix ya da Amazon prime dan dizi izleyip yatıyorum.
Yolda olduğum zamanlar maçları izlemek için inatbox elim ayağım. Yine evde olmadığım zamanlar çantama attığım backbone gamepad ile clouddan oyun oynuyorum. Better xcloud diye bir program var buradan sunucuları, çözünürlükleri degistirebiliyorsun. Buradan tüm gamepass oyunlarına erisebiliyorum ve sadece 60 ping ile oynayabiliyorum. İş yerinden maille gelen PDF leri Excele girmem gerekiyor telefonda. Ekranı ikiye bölüp pdfi bir tarafa exceli bir tarafa atıp girebiliyorum. Goodlock uygulamasından bölünen ekranların çözünürlüğünü arttırıp daha çok alan görebiliyorum. iPhone da bu işlemi yapmam için sürekli PDF ve Excel arasında sekmem lazım. Yine iş yerinden uzun uzun ingilizce mailler veya PDF ler gelebiliyor. Menü tusuna uzun basıp tüm ekrani Türkçe'ye cevirebiliyorum. Sadece metin olmasina gerek yok resim içindeki yazıları dahi cevirebiliyor. iPhone da ekran görüntüsü alıp Google translate e yükleyip oradan çevirmen gerekiyor. S pen ile PDF editlemek çok daha kolay, hassas ayar yapabiliyorsun. Evde olduğum zamanlar yürüyüşe veya koşuya çıkarken cüzdan almıyorum. Telefondan temassız ödeme hatta saatten temassız ödeme yapabiliyorum. En son ne zaman fiziksel kredi kartı ile ödeme yaptım hatırlamıyorum. Gibi gibi.. düz sosyal medya kullanan insan için bir fark yok evet ama iş hayatı için iPhone eziyet. |
Yılbaşından sonra yurtdışı kayıtlı cihazımın üç yıllık numara kısıtlaması ortadan kalkıyor ve telefonu elden çıkarıp bu ucube işletim sistemiyle sonsuza kadar vedalaşıyorum. Zaten işletim sisteminin var olan sınırlamaları ve işlevsizliği yetmiyormuş gibi iki kıytırık ai özelliğini 15 Pro öncesi cihazlara vermemek de nedir? Kalanlara sabırlar dilerim. Umarım mutlu olurlar.
|
Merakımdan soruyorum, neler yapacaktın da sınırladı seni ?
|
ekranı ikiye bölme ve yan yana uygulamayı nasıl yapıyoruz? Şimdi 15proyu dock ile monitöre bağladım ve dex gibi bir ortam oluşmadı. Ekranı ikiye böyle chrome ve exceli yan yana açmak falan. Nasıl yapılıyor yazar mısın? boşuna mac kullanmayalım.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim hocam. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Galiba sen dex kullanmamışsın. Bunlar ile arasında dağlar kadar fark var. Stage manager bile dexin yanında kötü kalırken 3rd uygulamaları önermek komikmiş. Burada önemli olan en iyi şekilde out of box experience yaşamak. Ios'da bu yok. yani cevabın hiç tatmin edici değil. |
O halde kullanmadığın ürünün karşısına o, bu veya şu bunu yapabiliyor dememelisin. Bizim milletin sorunlarından birisi de bu. Bilmediği konu hakkında atıp tutuyorlar. Bence bilmediğin konular hakkında konuşmamalısın. Bak senin eksik bilgin yüzünden kaç tane mesaj attık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 21 Eylül 2024; 13:25:53 > |