Şimdi Ara

Apple Store Türkiye Garantisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Kasım'dan itibaren TR'ye gelir gelmez iPhone 5S almak istiyorum fakat alacağım ürünün garantisi hakkında birkaç sorum var. Bilindiği üzere 22 Ekim günü Apple Store TR Online Satış Sayfa'sı açılacak. Ben ürünü havale ile sadece ATM'den odeyebilecegim ve onda da sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm için Turkcell ya da Vatan'dan almak istiyorum ama alacağım ürünün garantisi hangi ithalatçıya ait olacak? Apple Store TR açılacağı için bütün ürünler Apple Store garantili mi olacak yoksa eskisi gibi Bilkom ya da Genpa gibi firmaların garantileri mi olacak bunu öğrenmek istiyorum. Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 15 Ekim 2013; 4:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Hertürlü garantör Apple Store olacaktır,diğer ülkelerde nasılsa öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Peki ürünü Apple Store TR online sitesinden satın alsam ek bir avantajı olur mu benim için?

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Tabi ki avantajlı olur,en ufak sorun olursa Apple Store mağazasınin ayrıcalıklarından faydalanırsinız.
    Hizmette sınır tanımıyor adamlar.
    Bizim garantörlerden daha sağlam olacağı da kesin.

Apple store acildiktan sonra turkcellden dahi alsan ayni hizmeti alirsin farketmez. Zaten online store 22. De acilacak diyorlar. Turkcell ve apple ayni anda satisa sunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Tabi ki avantajlı olur,en ufak sorun olursa Apple Store mağazasınin ayrıcalıklarından faydalanırsinız.
    Hizmette sınır tanımıyor adamlar.
    Bizim garantörlerden daha sağlam olacağı da kesin.

Tamam hocam çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Apple store acildiktan sonra turkcellden dahi alsan ayni hizmeti alirsin farketmez. Zaten online store 22. De acilacak diyorlar. Turkcell ve apple ayni anda satisa sunacak.

Bilgilendirme için teşekkürler

• turkcelden alacağın cihazlar genpa olur garantisi iphonede genpadan başkası yalan brigstar biraz riskli
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

turkcelden alacağın cihazlar genpa olur garantisi iphonede genpadan başkası yalan brigstar biraz riskli

Şuana kadar Bilkom garantili ürün almaya özen gösteriyordum çünkü en ufak bir hatada degisim yapma gibi çok memnun kaldığım bi garantisi vardı ama artık Apple Store garantili ürünleri Vatan'da bulabilirsem burdan almayı planlıyorum

• Online store acildiktan sonra nerden alirsaniz alin apple garsntisi altinda olacak paralel ithalatlar dahil olmayabilir. Distrubitor cihazlari icin konusuyorum.

• quote:

Online store acildiktan sonra nerden alirsaniz alin apple garsntisi altinda olacak paralel ithalatlar dahil olmayabilir. Distrubitor cihazlari icin konusuyorum.

Genpa gibi garantiler olmayacak mı yani?

Olsa bile apple denetiminde olurlar suanda mesela kafasina gore cihazi acip tamir ediyorlar . Bunlar ortadan kalkacaktir

• quote:

Olsa bile apple denetiminde olurlar suanda mesela kafasina gore cihazi acip tamir ediyorlar . Bunlar ortadan kalkacaktir

Anladım hocam teşekkürler

Zaten apple dururken kimse gidip cihazini genpaya vermez hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.