Şimdi Ara

APPLE STORE PROGRAMLAR ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iphone ver 2.0 kurdum itunes dan hesap olusturdum ve programları itunes dan cihaza yükledim oyun program vs ama iphone da çalıştırmak için bastığımda açılır gibi oluyor sonra kapanıyor..indirdiğim yazılımlar free yazılımlar..bir çözüm biliyormusunuz?

• Su an bazıları çalışmaya başladı usb kablosunu sök tak yaptım sync etti sonra bir backup aldı kafasına göre...ama hala çalışmayan uygulamalar var tabi..bir oyunu oynarkende makina restart etti pangeavr diye bisiy!!! 2.0 a geçme olayı zaten kasıcı birşeydi bir süre beklemek lazım. teşekkürler. kolay gelsin...

tüm application ları itunes üzerinden kurarsan sorun olmaz veya
    elle yapmak çin herhangibir simgenin üzerinde bekle
    simgeler titremeye başlayınca
    silmek istediğin programın simgesindeki x işaretine basarak
    programı kaldırıp tekrar kurarsan sorun ortadan kalkar,

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.