Bildirim
APPLE STORE PROGRAMLAR ÇALIŞMIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Galiba şu an için 2.0 a geçmek hata.. Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmeyecek gibi.. (İnşallah size yardımcı olur arkadaşlar.. Ama bas bas da bağırıyor 2.0 yapanlar geçmeyin diye..) _____________________________ -
arkadasim ben 2.0 kurdum gayette memnunum ozellikle appstoreda ki oyunlar super ama seninki gibi bir sorunu ilk kez duyuyorum bence en mantiklisi 2.0 tekrar yuklemen
-
Su an bazıları çalışmaya başladı usb kablosunu sök tak yaptım sync etti sonra bir backup aldı kafasına göre...ama hala çalışmayan uygulamalar var tabi..bir oyunu oynarkende makina restart etti pangeavr diye bisiy!!! 2.0 a geçme olayı zaten kasıcı birşeydi bir süre beklemek lazım. teşekkürler. kolay gelsin... _____________________________ -
telefon üzerindeki app store dan kurup itunes da application senkronizasyonu yaparsan sorun yaşanabiliyo
tüm application ları itunes üzerinden kurarsan sorun olmaz veya
elle yapmak çin herhangibir simgenin üzerinde bekle
simgeler titremeye başlayınca
silmek istediğin programın simgesindeki x işaretine basarak
programı kaldırıp tekrar kurarsan sorun ortadan kalkar,
kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler