Şimdi Ara

Bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
97.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara sıra telefon kilitli dururken mesaj bildirim sesi geliyor fakat baktığımda ekranda hiçbir bildirim olmuyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba ya da buna sebep olan bir uygulama olabilir mi?

Telefon:iPhone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 30 Aralık 2012; 15:59:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bildirim Sesi Geliyor Ama Bildirim Yok

durduk yere gelen bildirim sesi oppo

Telefonunuzdan bildirim sesi geliyor ama bildirim yok mu? Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

telefona bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

Öncelikle, telefonunuzun bildirimler ayarlarını kontrol edin. İlgili uygulamanın bildirimlerinin etkin olup olmadığını doğrulayın. Ayrıca "Rahatsız Etmeyin" modunun devrede olmadığından emin olun.

telefondan durduk yere ses gelmesi

Bazı durumlarda, bildirim sesi bir uygulama hatasından kaynaklanabilir. Uygulamayı yeniden başlatmayı veya güncellemeyi deneyin.

bildirim sesi var bildirim yok oppo

OPPO telefonlarda, bildirim gölgesini kontrol edin. Bazen bildirimler, bildirim gölgesinde görünmeden ses çıkarabilir.

oppo telefondan durduk yere ses gelmesi

Uygulama önbelleğini temizlemek de sorunu çözebilir. Ayarlar > Uygulamalar > [Uygulama Adı] > Depolama > Önbelleği Temizle adımlarını izleyin.

iphone bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

iPhone kullanıcıları, Ayarlar > Bildirimler > [Uygulama Adı] bölümünde bildirim ayarlarını kontrol edebilirler. Ayrıca, cihazın güncel olduğundan emin olun.

Sorun devam ederse, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Bu, geçici sorunları çözebilir. Hala bildirim sesi geliyor ancak bildirim görmüyorsanız, bir teknik servis merkezine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha demin başıma geldi benim de 15 dk. geçmedi.
    WhatsApp bildirimlerini kapatmıştım ben tamamen.Ne bildiri ne görüntü hiçbir şey çıkmıyordu ama ses geliyordu.

Sen de bir programın bildirimlerini kapattıysan eğer bu yüzden oluyordur
    00110000 00110100 00110011 01100010 01100001 00110010 01100011 00110001 00110011 00110110 01100100 00111000 00111000 00110101 01100010 00110101 01100100 00110110 00110110 00110011 01100101 00110000 01100010 01100100 01100100 00111000 01100011 01100010 00111000 00111001 00110110 01100010
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Daha demin başıma geldi benim de 15 dk. geçmedi.
    WhatsApp bildirimlerini kapatmıştım ben tamamen.Ne bildiri ne görüntü hiçbir şey çıkmıyordu ama ses geliyordu.

Sen de bir programın bildirimlerini kapattıysan eğer bu yüzden oluyordur

Bende de daha az önce oldu işte ama ara sıra oluyor böyle çokta mühim değil ama sebebini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

ios 6 yı bilmiyorum ama ios 5 te bildirim arızalı biraz.mesela mesaj geliyor telefon titriyor.5 dk sonra telefon bi daha titriyore.belki sorunu giderememişlerdir o yüzden olabilir

O dediğiniz şey 6da da var ama bu farklı birşey okumadan mesaj falan bekletmedim yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

ios 6 yı bilmiyorum ama ios 5 te bildirim arızalı biraz.mesela mesaj geliyor telefon titriyor.5 dk sonra telefon bi daha titriyore.belki sorunu giderememişlerdir o yüzden olabilir

Mesaj geldiginde mesaji goruntule diyor musun
    Enim bildigim uyarma ozelligi degil miydi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iOS 5 ve i4'ten bir anda iOS 6 ve i5'e geçtiğim için hangisinden kaynaklı olduğunu bilemiyorum.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

Bildirimlerdeki uyari stili ve uygulama isareti aktiftir heralde?

Orijinalden alıntı: knoxville_35

Bildirim sesi geliyor ama bildirim yok

Bildirimlerdeki uyari stili ve uygulama isareti aktiftir heralde?

Mesajlardan kaynaklı değil ama sanırım başka bir oyun vs. bir uygulamanın ayarlarından kaynaklı. Ya da iOS kaynaklı bilemiyorum.

• Sorunun çözümüne yardımcı olur mu bilmem ama şurada ; iphone ses var görüntü, bildirim yok şeklinde bir yazı var, belki yardımı olur.

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

Bu bir sorun değil. Mesaja bakmazsanız birkaç dakika içerisinde tekrar uyarıyor sizi. Yani bir özellik.
    ayarlardan bildirim merkezine girin. listelenmiş uygulamaların altında hangi bildirimlerin açık olduğunu göreceksiniz (TELEFON: işaretler sesler; MESAJLAR: işaretler başlıklar; WHATSAPP: işaretler sesler başlıklar ..... gibi).
    bu listelenmiş uygulamalardan, altında sadece "Sesler" yazanı tıklayıp sesli uyarıyı devre dışı bırakın.
    Durum düzelecektir.

Galaxy S3

II. Mehmed
    Fâtih Sultân Mehmed Hân - Gazi

"Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir."
  • Sorunun çözümünü birçok yerde aradım. Ama fark etmediğim bir şey gördüm ve kendim çözdüm.Telefonumda Bildirim hatırlatıcı diye bir yer var onu aktif hale getirmişim fark etmeden. Telefonunuzun Erişebilirlik bölümünde Bildirim Hatırlatıcı diye bir yer var. Bu bölüm bildirimleri aktif etmiyor. Eğer bir bildirim varsa sürekli size tekrar tekrar bildirim gösteriyor. Aslında program hatası falan değil bizim fark edemediğimiz bir olay.

Bunun için;
    1. Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
    2. Erişebilirlik Menüsüne girin.
    3. Bildirim hatırlatıcısını KAPAT konumuna getirin.

Hepsi bu kadar.

Orijinalden alıntı: KBNB

Sorunun çözümünü birçok yerde aradım. Ama fark etmediğim bir şey gördüm ve kendim çözdüm.Telefonumda Bildirim hatırlatıcı diye bir yer var onu aktif hale getirmişim fark etmeden. Telefonunuzun Erişebilirlik bölümünde Bildirim Hatırlatıcı diye bir yer var. Bu bölüm bildirimleri aktif etmiyor. Eğer bir bildirim varsa sürekli size tekrar tekrar bildirim gösteriyor. Aslında program hatası falan değil bizim fark edemediğimiz bir olay.

Bunun için;
    1. Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
    2. Erişebilirlik Menüsüne girin.
    3. Bildirim hatırlatıcısını KAPAT konumuna getirin.

Hepsi bu kadar.

Dediğiniz bölüme girdim. Böyle bir özellik çıkmadı benim telefonda. iPhone 5s kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.