Şimdi Ara

apple store açılışında bekleyen kekolar (ekşi sözlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekşi'de Bu kadar apple düşmanlığı görmedim. Bu ülkede Liberalizm olduğu sürece her birey istediğini yapar. Niye apple severleri koyun muamelesi gösteriyorlar hiç anlamıyorum. Biz de o zaman androidçileri de Windows'çuları da aynısını diyelim? Olmaz işte. Niye herkes orada (apple store'da) düşünmüyor ki
    Adam orada hiç sürpriz filan yok diyor. Ulan ,adamlar anca t-Shirt dağıtabiliyor. Apple bu. Memnun değilseniz mağazaya girmezsiniz ama apple severlere de salak muamelesi yapmayın.

https://eksisozluk.com/apple-store-acilisinda-sirada-bekleyen-kekolar--4329742

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 7 Nisan 2014; 22:08:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baslik la icerik uyumsuz. Forumun genel tavridir, mesaji okumaz basliga gore cevap yazarlar. Simdi keko dedin diyip sana saydirirlar, bence basligi degistir.

• Shady'nin haberlerinie kızıp gene de haberi okuyup üşenmeyip yorum yapan insan grubu gibiler.

Hepsinin entel bir cevabı: "neyse banane de.." "beni ilgilendirmez ama..."
    Bedava nutella var desen kendilerı sıraya girecekler, entel olaylar olunca hepsi en başta geliyor nasıl olsa.

Kapitalist düzene kızıp, Moncler mont giyen bir arkadaşım vardı aklıma o geldi bir farkları yok :)
  • Ben de her gün yazıyorum ama saçmalamışlar. Bütün dünyada var bu gece olayı. Sanki Apple'a has bir olaymış gibi yazmışlar. Kekolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi sozluk = Entel dantel "adamlar" Bir gruba girdiklerinde "eksi sozlukte yazarim" demeyi marifet sanan aptallar. Her konu hakkinda bilgili/bilgisiz fark etmeksizin yorumu olan cahiller toplulugudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 7 Nisan 2014; 20:56:48 >
  • Hani 1 gece önceden gidip bekleme olayı pek mantıklı değildi,kendi adıma konuşayım genede deselerdi ki'' ilk gün her apple ürününde yüzde 15 indirim var,stoklar şukadar vs.'' git bekle ucuza apple ürünü alıcam diye ama bilmiyorum diğer türlü pek mantıklı değil,yada nebileyim yeni iphone çıkar onun için sırada beklersin hadi gene eyvallah da öbür türlüde dediğim gibi,hani haklı oldukları bazı noktalarda var tabi millete ''mal keko ...çocukları'' gibi küfredip aşağılamalarını haklı çıkartmıyor.
  • Allah aşkına bir indirim vb olmayan yerde geceden sıraya girmek nedir ya girip dolanıp çıkacanız içeri de bildiğiniz apple store işte 2848383 tane fotosunu gördünüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    donanımhaber crackwatch'da
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. Başlık değişmeli.
    2. Apple severlere son 1 haftadır ağır hakaret ve küfür mesajları çoğaldı. Bu edepsiz, ahlaksızları şikayet edip hesaplarını kapattırıyorum. Burası apple severlere sövme platformu değil. Teknoloji platformu.
    3. Tüm apple severler üşenmyin bu ahlaksızları şikayet butonunu kullanarak bildirin ki temizlensinler.
  • İnsanlar,tutku beslediği markaya veya kişiye ilgi gösterebilirler,
    Ünlü bir sporcu veya sanatçı geldiğinde,binlerce insan onu karşılamaya/görmeye gider,
    Bana göre bu,saçma bir şeydir ama o insanlar için çok anlamı vardır.
    Bunu anlamayanlar eleştirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Eksi sozluk = Entel dantel "adamlar" Bir gruba girdiklerinde "eksi sozlukte yazarim" demeyi marifet sanan aptallar. Her konu hakkinda bilgili/bilgisiz fark etmeksizin yorumu olan cahiller toplulugudur.

Entellikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Zamanında her başvuranı üye olarak alıyorlardı. Ben de üye olmuştum. Çok ilginç gelmemişti. Uzun süre girmeyince hesabımı silmişler. Şimdiki üyelerin çoğu o zamandan girmeye devam edenlerdir.
    Not: bu bekleme işini ben de anlayamıyorum. Zamanınız o kadar mı değersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 7 Nisan 2014; 23:37:15 >
  • Yeni bir urun satisa ciksa anlarim da magaza acilisi icin geceden sabahlamak nedir. Keko demeyi dogru bulmadigim gibi Apple Turkiye'ye magaza acti diye sabahlamayi da dogru bulmuyorum.

• Apple ürünlerini bekleyenler, havaalanına gidip siyasetçi, futbolcu veya sanatçı bekleyenlerden en az 1000 kat daha iyidir ve mantıklıdır.

Beklediği ürünü alıp kendi zevkine veya işine göre kullanabilirsin, bu da beklemeye değebilir.

Fakat siyasetçi, futbolcu veya sanatçıyı o kadar bekledin diyelim adamla yüzyüze gelsen yüzüne bakmaz belki ters birşey söyler, hakaret eder.

Bu tarz bekleyenlere zaten fan (fanatik) deniliyor. Apple için bekleyenlere de APPLE FAN deniyor.

Futbolcu bekleyenlere de futbol fanatiği deniyor ve bunlar genelde küfürbaz ve vandal oluyorlar, genelde.
  • Bunları yazanların hepsi samsungcu

• Doğru demişler, bence de kekoluk. Yeni ürün yoksa indirim yoksa saatlerce orada beklemenin mantığı nedir. Bankada sıra bekleyince söversiniz, geç kalan otobüsü bekleyince söversiniz, Apple store oldu mu saatlerce gıkınız çıkmadan keko gibi beklersiniz. Tamam bu tip kuyruklar yurtdışında da oluyor ama bekleyenler ilk defa satışa çıkacak ürünün , ilk sahibi olmak için falan bekliyorlar. Bir amaç var yani. Sizler boş boş beklediniz kabul edin bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Apple ürünlerini bekleyenler, havaalanına gidip siyasetçi, futbolcu veya sanatçı bekleyenlerden en az 1000 kat daha iyidir ve mantıklıdır.

Beklediği ürünü alıp kendi zevkine veya işine göre kullanabilirsin, bu da beklemeye değebilir.

Fakat siyasetçi, futbolcu veya sanatçıyı o kadar bekledin diyelim adamla yüzyüze gelsen yüzüne bakmaz belki ters birşey söyler, hakaret eder.

Bu tarz bekleyenlere zaten fan (fanatik) deniliyor. Apple için bekleyenlere de APPLE FAN deniyor.

Futbolcu bekleyenlere de futbol fanatiği deniyor ve bunlar genelde küfürbaz ve vandal oluyorlar, genelde.

Aga, yeni urun cikiyor olsa neyse de, sadece yeni tukkan aciliyor, urunler piyasada olan urunler, stok sinirli degil, ertesi gun gitsen de orada olacak. :) hani bekleme problem degil de, sadece dukkani gormek icin beklemek biraz abarti .

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Fanlık yani fanatiklik denen şey bu zaten mantık aramamak gerekli.

TDK dan alıntıdır:

fanatik Fr. fanatique
    bağnaz
    Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen.

apple fanı, android fanı, samsung fanı, topçu popçu fanı .....
  • Yani bu ayni zamanda psikolojik bozukluk demek.

• Bence bir insan şiddet kullanmadığı, sağa sola küfür etmediği, el kol hareketi yapmadığı, nefret suçu işlemediği sürece psikolojisini istediği kadar bozabilir. Apple a sevgi besleyebilir, bu sevgi aşırıya kaçabilir.

Fakat illa eleştirmek gerekiyorsa da bu işi yapan kesime koyun, aptal, salak, beyinsiz gibi hakaret edilmemeli, ben olsam oraya gidip de sırada beklemem demeyi yeterli görmek gereklidir.
  • Muhtemelen hicbiri apple urunu kullanmiyor ve android cihazlarini donarak kullanmaktan bikmis tipler.

• Fazla kiskanclar ya. Cekememezlik var bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.