< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 11 Haziran 2017; 13:19:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 11 Haziran 2017; 13:19:25 > |
Şimdi öyle bir şey olsa büyük ihtimal dayak yersin benden sana söylemesi.Bunun iki yüzlülük veya çakallık ile alakası yoktur.Hakkını aramayan adam açık ve net enayidir veya parayı çok kolay kazanıyordur.Eğer siz ikinci sınıflandırmadaysanız bir şey diyemeyeceğim fakat ben parayı kolay kazanmıyorum bu yüzden bir şeye eşşek yüküyle para veriyorsam hakkımı aramam gayet doğaldır.Bundan daha doğal bir şey yoktur sonuçta sen insanlara belli bir ürünü vaadediyorsun ve ürünü hatalı bir şekilde sunuyorsun kullanıcıya.Ne yapayım daha 1 aylık cillop gibi cihazın orasını burasını teknik servisteki bilgisiz ve özensiz çalışan elemanlara açtırayım mı? titreşim için verdiğim telefonu anakart sorunundan tut daha başka sorunlarla birlikte alma olasılığım bile var.Bunu çok yaşadık biz rahat olunuz.
Nokia kullandığım zaman hiç arızalı bir cihaza denk gelmedim.Bu sıkıntı ilk defa apple'da başıma geliyor. Kimsenin bir şeyi satın aldığı veya afra tafra yaptığı yok siz kafanıza bir şeyleri takıntı haline getirip kurgulamışsınız belli.Kurtulun bence bundan.Ya da siz boşverin 3000-4000 lira verdiğiniz iphone arızalı çıktığı zaman çöpe atın veya apple'ı arayıp özür falan dileyin ne bileyim :)) bu kadar savunuyorsunuz firmayı(!) hadi kolay gelsin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 11 Haziran 2017; 14:58:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 11 Haziran 2017; 16:52:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 12 Haziran 2017; 3:4:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragnarokvakti -- 12 Haziran 2017; 4:33:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 12 Haziran 2017; 11:47:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 12 Haziran 2017; 11:50:20 > |
|