Şimdi Ara

Apple Pay ve NFC sektör için bir devrim mi? Yoksa sadece Apple için yeni bir şey mi? Bölüm:2 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konular açılmıştır çünkü dh, gm olayından ve teknoseyir kavgasından sonra kullanıcıyı kollayan ve tarafsız haber yapan teknoloji sitesi imajına bürünmek için ayarsız, rot balast dağınık bir üslup ile kafa göz girmiştir mevzuya...

Nasıl olsa Apple'ı yerden yere vurmak Apple'ın umurunda olmayacak ve direkt temas kurulmamış bu firma ile zaten var olmayan ara bozulmayacak...

Buna ancak tatlı su tarafsızlığı denir. Yalnız olayın bu noktalara gelmesi dh'nin suçu değildir olay tamamen Mesut Çevik'in şahsı üzerinden şekillenmektedir.

Bendeniz Apple ürünlerinden zerre haz etmeyen kesinlikle kullanmamış, kolay kolay kullanmayacak ve her fırsatta eleştiren biri olmama rağmen yaptığı devrimin ve muazzam yazılımının hakkını veren bir Windows Phone ve pc kullanıcısıyım. Eşimin beğenisi üzerine aldığım macbook air ve iphone 5s sayesinde az da olsa kıyaslama şansı bulmuş, tüm platformları birleştirmiş olmasına imrenmiş, aynı olgunluğun Microsoft cephesinde de yakalanmasını uman ancak her nefeste kullanıcısına ağır maliyetler çıkarmasından nefret eden biriyim. Rumuzum tamamen espri konusu olsa dahi ara ara hakkını vereceğim anlar yaşamaktayım ki Erdi Özüağ'ın daha çok ön plana çıkması gerektiğini savunuyorum.

Mesut Çevik'in işine bağlı çalışkan ve araştırmacı tarafının farkında olsam da edindiği bilgileri değerlendirme yorumlama becerisinin oldukça kıt olduğunu defalarca gözlemliyorum. Yani ulaştığı pozisyon ve edindiği bilgiler ile kimsenin itiraz edemeyeceği, herkesin saygısını kazanacağı noktayı bir türlü tutturamıyor. Bu konuda sahip olduğu yetenek, tartışmaya fazlasıyla açık. Kimse mükemmel değil kabul ancak bu yaştaki, konumdaki, tecrübedeki birinin ancak genç heyecanlı ve öğrenmeye muhtaç bir kitlenin sevgisine hitap edecek çıkışları, Forumu bölüyor...

Bakın tekrar ve altını çizerek söylüyorum, Apple düşmanı olmak için çok sebep var. Yani Apple'ı soyguncu ve samimiyetsiz bulacak yüzlerce sebep sayılabilir. Firmanın marka değeri ve devrimlerini hesap edip tartıya koyduğunuzda hangisi ağır basar tartışılabilir. Telefonda film var avi yok. Foto var jpeg yok'tan başlayın adaptör fiyatına ssd alınır'a kadar... Ben hakkını teslim ettiğim unsurlarına karşın bu markayı tercih etmiyorum. Mesele bu değil. Yani yazılanlar haklıdır haksızdır değil konu...

Konu, daha önce başka üyelerin de belirttiği gibi madem "samimiyet" başlıklı bu çok su kaldırır başlık bir editör tarafından açılıp tatlı suda halk adamlığı - millet adamlığı yapılacak... Gelin buyrun exper reklamında"experiyidir" demeyin, casper'a ttnet'e de samimiyet başlıklı konular açın.

Kısacası samimiyet bumerang bir konudur. Gelir adamın başını yarar... Forum işi gücü bıraktı evrensel bir samimiyet ölçer mi keşfetti... Apple bir köpekbalığı ise bu başlık ancak kırıntıları toplayan balık olur...

Kendine klasik ve bol adam çekecek basit bir konu bul, sonra herkesin bildiği şeyleri tespit et, sonra bu tespitleri yapmak bir nevi kahramanlık veya halk adamlığı olsun, eleştirileri de "fanatikler" diye savuştur. Yağma yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 18 Eylül 2014; 0:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcshadows77 M kullanıcısına yanıt
    hocam kabaca yazmak gerekirse
    "Her ne kadar günümüzde kullandığımız mouse‘u icat eden kişi/kurum Apple olmasa da, günümüzde mouse kullanımın bu denli yaygın olmasının sebebi Apple’dır desek pek yanılmış olmayız. Grafik bir arabirim kullanmayı tercih eden Apple, Douglas Engelbart‘ın patentini almış olduğu mouse’un yaygınlaşmasına ön ayak olmuştur" zaten bende bunu demek istemiştim sonuçta şu an kullandıgımız mouse lar Apple 'ın bir ürünü :D

kaynak
  • Iyi günler ..
    Bir kredi faturalarınızı ödemek için, ya da bir iş başlatmak için bakmak vardır,
    Burada sizin için arıyor kredi almak için fırsat
    Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu doldurunuz ve ve asap geri almak için ..
    GEREKLİ İLK BİLGİLER
    Ad Soyad
    Kişisel Telefon Numarası
    ülke
    adres
    devlet
    seks
    Kredi miktarı kredi olarak ihtiyaç
    kredi Süresi
    işgal
    Yani kredi işlenebilir böylece bu ayrıntıları göndermek için gerekli olan ve bu işlemin bir sonraki adıma geçebilirsiniz böylece bu ile, firma bu e-postaya acil yanıt bekliyor olacak.
    Sizden erken duymak dileğiyle.
    posta yoluyla: barryjounsloanoffer@yahoo.com
    Teşekkürler.
    Bay Barry
    Thanks.
    Mr Barry

• Eleştirilerde haklılık payı yok değil ama pazar payı %42 olan bir firmaya ve kullanıcılarına biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum

• arkadas buyukler malmis sag sol kavgasi etmisler dedim.kurt turk e laf soledim lan ios amerikan android amerikan ben size ne diyim?

• Kesinlikle fanboy değilim fakat Apple'ın bugüne kadar yaptıklarını gerçekten teknolojiyi insanlık adına en verimli nasıl kullanılabilir olarak gördüm hep...Bu insanlar sizin kafanızı Ram'i 300 gb yaptık işlemci 500 ghz oldu diye safsatalarla kandırmıyor beyler,işim gereği Galaxy s5'ten Htc M7-8 vs. hepsini kullandım.Markaların kendi kişiselleştirme çabası haricince tutarlı bir sistem dili var mı android ekosisteminin,tutarlı bir marketi veya uygulamaları sorunsuz çalıştırabileni var mı?Çok değil bi kaç sene öncesine kadar uygulamaların ekran çözünürlükleri bile doğru düzgün gözükmüyordu cihazlarda,gerek samsung gerek htc,sony vesaire tüm android üreticileri toplama bilgisayardan farksız cihaz mı yapabiliyorlar??Oppo nun cihazları samsung kadar kaliteli değil mi sizce?Bence daha kaliteli bile denilebilir...Apple ne mi yaptı?Marketinden hunharca uygulama indirebileceğiniz kart hesaplarını güvenle saklayabileceğiniz 8mp kamerayla bile (binlerce aparat seçeneğinin yardımıyla aynı zamanda)harika fotoğraflar çekebileceğiniz cihazlar yaptı,daha da yapacak umuyorum...Hanginiz bir sabah uyandığınızda telefonunuzun bir sürü şeyi bir an da sildiğini görmediniz?Hafıza kartlarınıza defalarca format atmak zorunda kalmadınız?Bu adamları bu kadar eleştirmeyin yazıktır.Yazılımsal olarak donanımsal olarak deli gibi bir altyapı var bu adamların arkasında,google ise çiftlik misali...Yine android kesinlikle kötüdür demiyorum ve Apple ın zengin bir imajla yaşamını sürdürmesinden bahsetmiyorum çünkü o algıyı Türk insanının zenginlik sembollerine takıntılı olmasıyla alakalandırıyorum.Fakat Apple bence mantıksız işler yapmadı yapmayacak ta...

• Tebrikler mesut cevik cok zamandir bu sitede tarafsiz bir yazi okumamistim iphone fanlarinin en cok savundugu arayuz stabil hikayesine asagida yazilmis bi yorum en guzel cevabi veriyor bende aynisini yazacagim iphone da arayuz diye bisey yokk

• Apple ne kadar samimiyetsiz ise DonanımHaber'de okadar samimiyetsizdir. Biraz sert mi oldu? anlatayım ozaman.

1. iPhone 5s incelemesi bile yapmadınız, Galaxy S5 için dizi halinde bölümler yayınladınız ve HTC'yi methiyelere boğdunuz.

2. Apple'ın şu anda 3 ekran seçeneği var 5S 4 inç, 6 4.7 inç ve Plus 5.5 inç. Kime hangisi cazip gelirse onu alır. Bu mudur yani insanların zoruna giden? Sony dışında küçük amiral gemi telefon üreten firma yok. Samsung, HTC ve LG'nin mini amiral gemi telefonlarını hatırlatırım. S4 mini ile S4 aynı telefonlar mı? Tamamen pazarlama taktiği değil mi? G2 mini G2 ile kıyaslanabilir mi? Samimiyet dediğiniz şey bu firmaların hangisinde var?

3. Samsung telefonlarına eklediği her teknoloji ile Apple'ı taklit etti. Parmak izi sensörü, çift flaş ve home tuşu gibi. Ama nedense samimiyetsiz denmedi.

4. Microsoft 4 çekirdekli işlemciler için "Avuç içini ısıtmaktan başka bir işe yaramıyor" dedi. Snapdragon 800 ile sonuç ortada bir tane bile eleştiri gelmedi sizin tarafınızdan.

5. Samsung hayatı boyunca alternatif olmuş bir firma. Eskiden Nokia'yı taklit ediyorlardı şimdi ise Apple'ı. Nokia o çirkin çirkin telefonları çıkarırken Samsung, HTC ne yapıyordu?

6. Hatırlatırım One X gibi S3 gibi amiral gemi telefonlar güncelleme almazken, iPhone 3GS ve iPhone 4 tam 4 sene güncelleme aldı. Bu durumda kim samimiyetsiz?

7. 4K çekim bir teknoloji ama şu an için ne kadar gerekli tartışılır. Hangimiz 4K video çekip 4K TV'de izliyoruz? Daha bilgisayarlarımızın ekranları FHD standart olmamışken telefonlarımızın ekranı 2K oldu.

8. Apple 1 gb ram koymuş telefona ve eleştriliyor. Ya akıl var mantık var iş ramin büyüklüğü değil önemli olan işletim sisteminin ne kadar ram kullandığı. 1 gb yetiyorsa adamlar niye 2 gb koysun? Note 3'te 3 gb ram olduğunu biliyoruz, peki ne kadarını harcıyor? Bekleme anında bile 2 gb civarı ram yediğini Note 3 kullanıcıları çok iyi bilir.

9. NFC yok diye eleştirilen Apple telefona NFC ekleleyince yine eleştiririldi. Hepimiz biliyoruz ki NFC özelliklerimiz şarj yemesin diye kapalı dikkat!

10. iOS kullanıcısıyım kesinlikle fan değilim. Android'i de çok beğeniyorum. Kim hangisini kullanmak isterse onu kullanır. Ama siz Android'e toz kondurmayıp gereksiz yere Apple'ı yeriyorsunuz. Daha iPhone 5S incelemesi bile yapmadığınız halde Apple samimiyetsiz diyorsunuz ilginç.

• Yazınız iyi güzel, birçoğu da doğru fakat diğer markalar da birçok abartılmış gereksiz özellikleri, yada yalan yanlış şeyleri gerekliymiş gibi gösterip piyasaya sunarak tüketici çekmeye çalışıyor. Aynı şeyi diğer markalara yapmayıp, 2 gündür arka arkaya sürekli apple'ın kötü yönlerini yazma üzerine gidince ben de sizin samimiyetinizden şüphe ediyorum açıkcası. Objektif olup tüm markalara yorumlama yapacaksanız amenna.

• Ben diğer kredi ile daha izin oldu sonra ben sadece Bay john dan 50.000 $ benim kredi almak, Bay John Var gerçekten şimdi sana onu irtibata geçebilirsiniz, benim iş ve diğerleri kişisel ihtiyaçlarına dikkat gitmek alabilir, yüzümde bir gülümseme koymak johnloanfirm101@outlook.com aracılığıyla onun e-posta o okunaklı kredi borç veren kredi için şimdi ona temas

• Beyler böbrekleri gasteye sarıp verelim bence zorlaştırmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.