Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.442
Cevap
173
Favori
383.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toplu taşımada ödeme yapmayı deneyen var mı?
  • Dukascopy swissbank olayını yapan var mı yakın zamanda. Yeni kimlik ile fiziki kart ile uğraşmadan En garanti ve resmi yol o gibi görünüyor. Ben de düşünüyorum Apple Pay kullanmak İçin ama bir yandan da ne gerek var o kadar uğraşmaya kur farkı vs diyorum. Yakın zamanda yeni hesap açıp kullanmaya başlayan varsa tecrübelerini aktarabilir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceki yorumlardan anladığım kadarıyla önce kayıt olurken Türkiye’yi seçiyoruz sonra ayarlardan adresi falan değiştiriyoruz, tam emin değilim ve bunu denemedim ama belki işinize yarar.

    edit: Transferwise’ın Türkiye’de kapanacağını sanmıyorum çünkü dış ülkelere para transferi amacıyla da kullanıldığını unutmayalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delegasyonbaskani25 -- 26 Mart 2021; 16:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bmözdemir16
    özelden yazmışsınız, özel mesaj göndermedim. Ben Apple Pay kullanmıyorum ama çoğu olanağım olmadığı için: 18 yaşında değilim, banka hesabım yok vs. Şuan için ne ile kullanılabilir bilmiyorum fakat transferwise veya dukascopy diye bir şey duymuştum. Ama sıcak baktığım transferwise’dır. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sanırım kayıt olurken her şeyde Türkiye’yi seçiyoruz, kayıt olduktan sonra adres kısmını yurt dışında bir ülkeyi seçiyoruz(İngiltere olabilir) daha sonra bizden fiziksel kart almamızı istiyor 5 GBP’ye onu kabul ettikten sonra yurt dışındaki girdiğimiz adrese kart ulaşamayacağı için fiziksel kart iptal olacak. Kart iptal olduktan sonra sanırım sanal kart isteyebiliyoruz, onu da Apple Pay ile kullanabiliriz diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar niye bu kadar uğraşıyorsunuz iphonr satıp samsung alsanıza onda zaten yapılıyo böyle telaşelere gerek olmadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crsnrnld0307 C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor?
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Samsungu övmek için bilerek yazılmış bir mesaj. Nfc özelliğinden bahsediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Fark ettim o yüzden sordum zaten. Kendi bankasını o çok bildiği NFC ye nasıl tanıtıyor acaba 😂
  • crsnrnld0307 C kullanıcısına yanıt
    Ya hocam Allah aşkına bu konuda yapılacak yorum mu bu? Samsung alsak zaten bu konu açılmaz. Allah akıl fikir versin ne diyim.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Hiç mi android telefonundan alışveriş yapmıyorsun? Gittigidiyor, hepsiburada, Amazon Türkiye gibi... Bilmiyorum yani, güvenmedigin telefonu ne diye kullanıyorsun o zaman. Hayır hepsini geçtim, illa ki mobil bankacılık kullanıyorsundur. Bence biraz gereksiz bi yorum oldu, sizin dediğiniz
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Ben gerçekten nasıl kullandıklarını sordum. Güvenliğe dair konuyu açan sensin. Eğer mobil banka kullanıp, internetten de alışveriş yapıyorsa (o bahsettiğin Android kullanıcıları), ödeme şeklini de telefondan yapar diye düşünüyorum. Sahip olmadığınız bi şey için sahip olanlar bu şekilde düşünür diyorsunuz. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki? Bende biliyorum Apple ın daha güvenli olduğunu. Siz benim ne sorduğumun farkında mısınız acaba?
  • Dostlar merhaba, bugün resmi gazetede yayınlanan Bankalarca Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik kapsamında,

    Yönetmelik ile şubesiz dijital bankacılık faaliyetinin de önü açılırken, mevcut bankaların yanında dünyada Neobank olarak da adlandırılan yeni bankaların lisanslaması da ilerleyen dönemde mümkün olabilecek.

    Apple Pay'in lisanslama işlemleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum ancak bu bahsedilen şey Apple Pay'i kapsar mı? Bir bilgisi olan var mıdır?

    Yani Apple Pay'in ülkeye girmesi için bir kolaylık sağlar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Nisan 2021; 13:3:55 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Neobank merkezi olmayan banka demek Türkiye’de bildiğim kadarıyla Papara bunlardan biri. Dünyadaki örneklerinden de bu konunun takipçileri bilir n26, Revolut, Monzo, Curve vs. yapılar bu gruba giriyor. (Bkz. Dünyadaki Neobank Listesi ) Bu yapıların gelmesi mümkün olursa bunlarla birlikte Apple Pay kullanılabildiği için büyük ihtimalle kullanabiliriz görüşündeyim. Tabii ki bunu yine zaman gösterecek.
  • arkadaşlar selam,

    bir sene önce avusturyada yaşayan bir arkadaşımın adresini vererek Curve kart aldım, kart kendisine teslim edildi (herhangi bir belge imzalamadan yalnızca teslim aldığına dair bir şey imzalamış ve adını vermiş) sonrasında o da kargo ile bana yolladı, telefon ayarlarımı da avusturya olarak değiştirdim (yalnızca ayarlarda ki cihazın bölgesinden bahsediyorum) kullandığım bankanın kredi kartınada sanal kart oluşturdum (limit ayarı kolayca değiştirilebiliyor diye kişisel güvenliğim için bu yolu tercih ettim) sanal kartı Curve ekledim ve bir senedir gittiğim her yerde sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, yapabiliyorsanız eğer öyle yapmanızı tavsiye ediyorum tek sıkıntı maske oluyor çünkü yüz tarama yapamadığı için sizi otomatik olarak şifre alanına yönlendiriyor bu da öyle yada böyle vakit kaybına sebep oluyor onun dışında sorunsuz çalışıyor yurtdışında güvendiğiniz bir adres varsa bu şekilde yapmanızı tavsiye ediyorum umarım bir gün Apple Pay Türkiye’ye gelir, lanet virüs biter ve biz de bu gereksiz zahmetli işlerden kurtuluruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilkermuratkaya İ kullanıcısına yanıt

    Mobil odemeyi pandemi bitsede kullanmaya devam ederim gercekten kullanisli hizli.

    Ama hala QR diye bir sistemi kullandirmaya calisiyorlar millete.

  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    Qr ile ödeme kadar sacma bi olay yok. Temassız ödeme mantıgı hız içermesi en önemli özelliği. Qr da hız adına bisey yok bence. Bu sebeple apple pay tarzı telefon üzerinden ödeme en pratiği.
  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar inanın QR destekleyen bir yer görmedim.

    Kaç yere sordum markete, pastaneye, mağazalara vs. yok arkadaş. Nerede destekleniyor QR ki kullanalım?

    Apple Pay candır. Küçük harcamalarımı onunla yapıyorum. Keşke para yatırmak zorunda kalmadan tüm harcamalarımı yapabilsem...
  • PoSSiBiLiTY kullanıcısına yanıt
    Ben puan olayından dolayı bir kez shell istasyonunda kullandım ama sonucta insanların en çok gittiği yer market denebilir madem qr olayını kullanılmasını istiyor bankalar ozaman desteklemeli en azından marketler bu sidtemi
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ya bir de işin komiği şu, ben müşteri olarak QR kodla ödemek istiyorum diyorum “O ne?” diye soranlar oluyor. Sorduğum kişi de mahalle bakkalı değil. (Küçümseme olarak algılanmasın lütfen bakkallarda pos cihazı dahi olmayabiliyor) Bilindik meşhur bir markanın bayiisi.
  • PoSSiBiLiTY kullanıcısına yanıt
    Maalesef çok var oyleleri. Mesela benim dikkat ettiğim ve saçma olan bir durum daha var. Kasada temassız var mı diye soruyor mesela. Var diyorum kartı benden isteyip kendi posa tutuyor. Daha temassızın mantıgını kavrayamayanlar var pandemi döneminde ustelik.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.