Şimdi Ara

Apple Music öğe yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 gündür bu hata ile karşılaşıyorum sürekli öğe yok bu öğe çalınamıyor hatası veriyor çözümü nedir ya da var mıdır?

• Klasik apple muzik sorunun bende de 2 günde 6 müzik yok oldu.Bundan sonra artık spotify'a yönelicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yenilemeseydim üyeliğimi.
  • Yabancı müziklerin çoğu gitti şu an. rezillik, spotifya geçebilirim her an :)
  • 1 yıl boyunca spotify kullanmıştım. Aynı sorun onda da oldu. Lisans anlaşmasının bitmesinden dolayı belirli müzikler yok olmuş fakat bir süre sonra geri gelmişti. Sanıyorum aynı durum şimdilerde Apple Music'te de var. Yakında parçalar geri gelir.
  • Bu tür sorunla hiç karşılaşmadım Apple Music ile bu dert bir süre önceden beri Spotify kullanıcılarında vardı halende var.Türkiye dışında yaşıyorum ve şarkıların geçici kaldırılması olay sadece TR has bir şey.Telif hakkı sözleşmesi dolayısıyla.Stream music servislerinin tümünde bu dert mevcut ve geçici bir durum.İtunes üzerinden içerik alan apple music bence daha bir stabil ve memnunum.Sabır ve biraz beklemek sorununuzu çözer.yani stream music servisiniz değiştirmeniz bu telif hakkı sorunundan kaynaklı olan durumu değiştirmez hangi servis olursa olsun.İçin gerçek boyutu birazda maddi yönden kaynaklı tüm sanatçılar stream servislerinden telif ücreti alıyor ve dolar bazında oluyor.Türkiyede malum olan dolar kuru yüzünden yaşanıyor bu durum.Yurt dışında bu sorun olmuyor.Bir örnek vereyim Almanya üzerinden burda her müzik servisi 10 euro fiyatında spotify deeezer apple müzik gibi.Bunu TR bazlandığında 41 TL civarı yapıyor.Fakak aynı hizmet TR 10 ile 15 TL arasında olunca telif ücreti az oluyor ve sanatçılar ve plak şirketleri şarkının yayınını durdurtuyor anlaşana kadar.Peki neden kullanıcılar madur oluyor bunu servislere sormak lazım.Onlar genelde prestij için yaygınlık için TR de bulunuyor bilerek düşük ücrete kullanıcıya ulaşıyorlar.Çözün sadece beklemek hangi müzik servisi olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Ağustos 2017; 17:25:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Apple Müziğe 1 yıllık aboneyim.
    Benim zaten Apple'a ödediğim para o şarkıların telif ücreti.Bana neden ücretini ödediğim müziği dinlettirmiyor?
    Amerika'da olsam dava açarım gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu bende yaşıyorum en sevdiğim musikiler çalınamıyor. Ben YouTube'dan dinlememek için bunu satın aldım yaşadığım soruna bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En popüler müzikler gitti telefon ettim yenileme çalışması falan bir şeyler mırıldandı adam sanırım telif hakkı ile ilgili bir sorun var olmayacaksa söyleyin ne müzik dinleyebiliyoruz ne bir şey her gün 1,2 tane daha eksiliyor. Böyle devam ederse Spotify'a geçerim sırf İOS kullanım rahatlığı yüzünden Apple Müzik kullanıyordum o da bozdu kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.