Şimdi Ara

Apple mahsüllerinin en sevdiginiz yanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar herkes kendi herhangi bir apple urununun en beğendigi yonu yazsin
    Ornegin stabil calismasi vb....

Edit: bu konu daha once acildimi bilmiyorum acilmissada kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodom After Midnight -- 16 Kasım 2011; 19:02:55 >

• Şimdi bir sürü kişi app storedan tut stabilliğe kadar sayar ama ben başka bişey söyleyim.Özellikle son 1 senedir çıkan telefonların sayısını cidden tahmin edemiyorum.Artık neredeyse haftada bir yeni model çıkıyor.Apple senede 1 modelle (hatta ip4 için bu 1.5 seneyi buldu) aldığın telefonun en üst model kalmasını ve uzunca bir süre cihazın desteklenmesini sağladığı için benim açımdan tercih sebebi.
  • İyi oyunlar olması.
  • Mahsül kelimesine takıldım ben

Apple ve Diğerleri diye ikiye ayırabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Mahsül kelimesine takıldım ben

Apple ve Diğerleri diye ikiye ayırabiliriz.

Katiliyorum ve tasarim, yazilim destegi, appstore ama benim icin en onemli kriter yazilim destegidir. Baska hangi firma sattigi bir telefon icin 3 sene boyunca calisip onu guncel tutmakla ugrasir ki?
  • Kalite.;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinallik :) kendi tarzini ortaya koymasi ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalite,tasarım,uygulama bolluğu,yazılım desteği...
  • Cihazin sorun cikarmamasi ne soz veriyorsa onu en iyi sekilde yapmasi
  • Teknolojiyi temsil ediyor benim icin..baktikca egolarimi tatmin ediyor.. Yok ki daha iyisi icim rahat iste :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Teknolojiyi temsil ediyor benim icin..baktikca egolarimi tatmin ediyor.. Yok ki daha iyisi icim rahat iste :)

• Up
  • Unlock jailbreak falan bir sürü aksiyon var daha ne olsun
  • Kalite
  • Cihaz olarak degil ama su yönlerini çok seviyorum; Apple herhangi bir açıklama yaptığında (cihaz tanıtımı yazılım tanıtımı vs) devrim oluyor ortalık toz duman oluyor

İste daha sonra elimdeki cihaza baktığımda gurur duyuyorum
  • Tutarlılık
    Tasarım
    Eşşiz üretim kalitesi
    Geriye dönük destek
    Eşşiz müşteri memnuniyeti
    Inanılmaz detaylar ve ince düşünceler
  • Tabii ki iOS... Yoksa donanım olarak çok daha üstün cihazlar var. isterse 120mp kamera olsun her yeri donanım olsun iOS olmadıkça bir hiç.
    Bu kadar stabil, kullanıcı dostu, geriye dönük destek sağlayan, emek harcanmış ve kaliteli bir başka işletim sistemi yok.
  • Işırılmış Elma logosu benim için bitirici nokta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Kalite.;)

+Mükemmel içerik,mükemmel sistem ve mükemmel altyapı...Adının iphone olmasıda cabası...
  • Apple urunlerinin sadeligiyle kutularini ve beyaziyla kablolarini seviyorum ben. Hepsi ayri bir kalite kokuyor arkadas.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.