Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.007
Cevap
1.056
Favori
2.265.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15961597159815991600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Girdiğimde yeniden stoğa girmişti, 1 tane aldım, teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
  • uygun fiyatlar gelmiş trendyola. gerçi m4 pro imiş bu ama yine de taksitli fiyatı iyi gibi

94.999 TL peşin fiyata 9 taksit

trendyol.com
    Apple 14-Inch Macbook Pro M4 Chip With 10 Core CPU And 10 Core GPU 24Gb 1TB SSD Space Black Mcx04Tu/ - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/apple/14-inch-macbook-pro-m4-chip-with-10-core-cpu-and-10-core-gpu-24gb-1tb-ssd-space-black-mcx04tu-p-880156896?boutiqueId=681310&merchantId=968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 20 Kasım 2025; 17:8:18 >
    Cicili çocuk bu benim 5. m serisi cihazım filan. Her sene kendimin Apple cihazlarını güncellerim. Imac den tut xdr display e kadar Apple ürünlerinin hepsinin piyasasına hakimim. Polemige girmeyeceğim ama iphone hariç apple cihazları dolar bazında hep ucuzlar. 1 yıl önce 67k TL ye macbook pro m4 aldım 1 yılın sonunda 62k ya sattı mediamarkt ve dolar 20% değerlenmiş olmasına rağmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir tek "build quality" konusunda ayrışıyorum bir nebze. Macbook bile kusursuz değil, konu içerisinde ve Apple forumlarında fabrikasyon olarak ekran leke/ölü/stuck piksel sorunları ile kutudan çıkan cihazlar var. Yani diğer dandik Windows makinelerde yaptıkları gibi (daha doğrusu yapmadıkları) QC hattından layıkı ile geçmeden kutulanan üretimler olduğu anlaşılıyor. Tabii bunların oransal değeri düşüktür, ona lafım yok. Keşke üretimden gelen %100 kusursuzluk garantisi verseler, hiç düşünmeden alırız icabında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2025; 17:44:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

Hocam selam bana bir destek ol ya ben ilk defa MacBook almayı planlıyorum 4k video edit yapıyorum ve film izliyorum hangi cihazı almalıyım bütçe olarak 80.000 geçmek istemiyorum ama bariz bir fark yoksa fazla parada ödemek istemem açıkçası 9 12 taksit varken yapıştırayım.

Hocam film izlemek için güçlü bir cihaza ihtiyaç yok ancak 4k video editi yapıyorsan GPU ve CPU güçlü olmalı. M4 Pro serisi cihaz bakman daha faydalı olur. 14 M4 Pro veya imkan varsa 16 M4 Pro daha iyi olur.

Bu fiyatlara önümüzdeki hafta black friday günleri tekrar inebilir, belki daha da fazla inebilir. Gürgençler bile bu kadar indirim yapabiliyorsa hepsi yapabilir. Mediamarkt bile mağazalarında Amazon, Trendyol fiyatlarına kadar indirdi geçtiğimiz haftalarda Macbook fiyatlarını. Normalde mağazalarda internete göre fiyatlarda epey fark varken bazen çok iyi fiyatlar da görebiliyoruz takip etmek gerekli.

Geçen gün yanlış hatırlamıyorsam Amazon'daydı 89 bine düşmüştü çok kısa bir süre ve hemen tükendi. Bu fiyatlara her zaman bulabiliriz çünkü zamdan önce 80-85 bandında dolaşan modellerdi, şimdi 95 bine satılması gayet normal.

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam yazdıklarınıza genel olarak katılıyorum. Özellikle fiyat değerlendirmesini dolar bazlı yapmak çok daha doğru. Onda hemfikirim.

Bir tek "build quality" konusunda ayrışıyorum bir nebze. Macbook bile kusursuz değil, konu içerisinde ve Apple forumlarında fabrikasyon olarak ekran leke/ölü/stuck piksel sorunları ile kutudan çıkan cihazlar var. Yani diğer dandik Windows makinelerde yaptıkları gibi (daha doğrusu yapmadıkları) QC hattından layıkı ile geçmeden kutulanan üretimler olduğu anlaşılıyor. Tabii bunların oransal değeri düşüktür, ona lafım yok. Keşke üretimden gelen %100 kusursuzluk garantisi verseler, hiç düşünmeden alırız icabında.

Defosuz üretim çok mümkün değil maalesef yüzden fazla bileşenden oluşan, farklı tedarikçileri ve fabrikaları olan bir cihaz için. Oran olarak değerlendirilebilir o durum sadece.

Benim demek istediğim, özellikle 14" ve 16" macbook cihazlar resmen tank gibi, elinize alır almaz kaliteyi hissediyorsunuz yani, esneme, gıcırdama vs.. hiçbirşey yok, görünmez yapılmış soğutma ızgaralarıyla birlikte sanat eseri gibi bir tasarım var ortada. Yıllarca en üst seviye, en pahalı windows ultrabookları kullandım, hiçbirinde bu seviye işçilik yoktu, hepsi metal gövdeli olmasına rağmen.

• Amazon Amerika'da Mac Mini M4 16/256 479 USD, satıcı Amazon. 20-21.000 TL arasına denk geliyor. En azından daha önce gördüğü 24.000 TL seviyesine düşer mi bu cihaz ? İhtiyacım olduğundan değil sırf denemek için almak istiyorum.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    3. sü eğer US'te iseniz az bir karınız olur vergi sonrası (burada 27k'ye inmişti, BF'de 25K'ya inebilir)
    4. Bildiğim kadarı ile US'te garanti 1 yıl.

uzun lafın kısası, US'ten ürün getirme imkanınız varsa bunu daha karlı işlerde kullanın, macbook ta pek bir avantaj yok şu sıralar.

i.ç.

Bence şöyle yapıyorlar 2 stok 2 stok ilan güncelliyorlar vatandaş olarak bizde diyoruz ki aaaa koş koş son 1 ürün son 2 ürün kalmış hemen bitmeden alalım. Ürünü alıyoruz bir sonraki gün tekrar 1 2 stok ile ürünler ekleniyor. Yani satış stratejisi olduğunu düşünüyorum fiyatta piyasaya göre uygun olunca.

Cevap için teşekkürler;

1. Evet ufak bir vergi çıkıyor, Fiyat 530 dolar oluyor. O da yine 22.000 TL civarına denk geliyor.
    2. Elbette TR'ye satış olmadığını biliyorum. Sadece US'de fiyat düşmüş burda da düşer mi sorsunu sordum.
    3. US'de değilim dediğim gibi burda 24K'ye düşüp düşmeyeceğini merak ediyorum. Düşerse güzel fırsat olur.
    4. Evet 80 dolar gibi bir ücrete ek garanti satıyorlar.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Geçen hafta pazaramada mediamarkt satıcısında 25.500 e düşmüştü. Kredi kartı puan vs ile dediğiniz fiyatlara da gelmiş olabilir. Bu hafta fiyatlar 30.000 ve üzeri rakamlara gelmiş zaten mac mini ye zam geldi geçen ay daha öncesinde pt sitesinde 23.500 civarındaydı

Bee yeni takibe aldım işin gerçeği. Güzel fiyatlara gelmiş. İhtiyaç dışı olduğu için iyi fiyata gelmezse almam zaten. Teşekkürler

• 22K çok iddialı olur (Eğer patron çıldırmazsa :) ) + M5 Mac mini çıkışı mid 2026 gibi görünüyor. Yani çok uçuk indirim beklemiyorum. Diğer taraftan 25K bile bu cihaz için çok iyi bir fiyat, zira mac mini şuanda piyasada alınabilecek en iyi f/p ürün.

Evet dediğiniz gibi yapıp parça parça stoğa ekleyen de var elinde ne var ne yok aynı fiyattan satan da var. Mesela dün Pazarama'da Gürgençler Apple pencil pro yu 6750 liraya indirdi stok 10+ gösteriyordu, bu sabah 2 stok kalmıştı ve bitti aynı fiyattan.

Bir ürünü takip ediyorsanız tavsiyem sabah 8-11 arası ve akşam 8-12 arası mutlaka Akakçe'den ve mağazalardan bir iki kez fiyat kontrolü yapın. Anlık çok iyi fiyatlar görülebiliyor.

78.499 TL

Trendyol

Son 2 ürün, iyi fiyat, çokça taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cicili_cocuk -- 21 Kasım 2025; 10:34:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scan S kullanıcısına yanıt

Mac mini almak için en iyi yöntem (ben böyle yaptım, ABD den daha uyguna gelir, daha fazla garantisi olur).

ABDden alınca 1 yıl garanti olur ve zaten fiyat peşin.

Onun yerine, Türkiyeden kutulu faturalı 2. elini alacaksınız, şu anda alsanız en az bir yıl veya üstü garanti süresi olur.

Mac Minide kullanımla eskiyecek ekran, klavye, trackpad, pil bulunmuyor.

Apple Türkiye garantili olarak 2. elini almak çok daha mantıklı, sıfırına göre arada epey fiyat farkı varsa tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15961597159815991600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.