Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.007
Cevap
1.056
Favori
2.265.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15971598159916001601
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10gbps kutu ile en fazla 900Mb/s civarı okuma/yazma hızı alınabilir, bu nedenle hemen hemen hertürlü SSD olur gibi bir durum var yani.

Okuma hızı hep hızlı olur, yazma hızı ise yazılan bilgi boyutuna ve diskteki boş alana göre SSDler arasında değişkenlik gösterecektir. Uzun vadeli düşünürseniz DRAM olan pro bir SSD alıp takabilirsiniz ama en ez 2tb takarsanız fiyat/perforamans açısından anlamlı olabilir. 1tb veya daha az olsun derseniz WD Blue fena değil fiyat/performans açısından eğer indirimde ise.

Ben de sorunuzu tekrar etmiş olayım. Bu hafta içinde daha iyi bir indirim gelebilir mi?

Bir soru daha. Mac air için 8 GB Ram yeter mi, yoksa min 16 GB Ram mi tercih etmek daha mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb tercih edilmez artık. 16 gb alın. Keza m4'lerde 8 gb ram yok, 16dan başlıyor. Mini aksi gibi hiçbir sitede yok, ya pahalı ya da yok. Amazonda yok mesela. pt'den 512liği almayı düşünüyorum son raddede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 23 Kasım 2025; 22:40:41 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mini alacak arkadaşlar minimum 4k monitör parasını da eklemeyi unutmayın. Ben hala ideal monitörü bulamadım bir aklım diyor ki imac al 4-5 sene kullan sonra o dönemin mac minisini al baglan devam et bilemedim :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Macbook Air'i web sitelerinden satın alan oldu mu? İnternet sitesinden satın almak güvenli midir? Bu konuda hangi mağazaları mı, internet sitelerini mi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 24 Kasım 2025; 1:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Monitörün kendi kutusundan çıkan HDMI ile benzer kalitede görüntü aldım. Type-c ile de hem güç aktarımı hem de görüntü aktarımı sağlamış oldum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.