< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1549. sayfa)

-
-
Ben avukatım. Çalışıyor memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Sadece ofis programları ve uyap için windows tabanlı notebook'a 40k civarı para vermek istemiyorum.
Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 14 çekirdekli CPU, 30 çekirdekli GPU 36 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Uzay Siyahı
111.999₺
amazon
Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 14 çekirdekli CPU, 30 çekirdekli GPU 36 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Uzay Siyahıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CM5Z4MKRApple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 16 çekirdekli CPU, 40 çekirdekli GPU 48 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Gümüş Rengi
130.499₺
amazon
Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 16 çekirdekli CPU, 40 çekirdekli GPU 48 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Gümüş Rengihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CM5YSFLX
-
İyi günler kız kardeşime Air M4 alıcaz 256 ve 512 alınabilecek ortalama fiyatlar nedir ona göre indirim kovalayıp alıcaz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selam..ben pozitif teknolojiden almıştım..fatura tarihine göre garantiyi onaylatmak demişsiniz..garanti onaylamak için bir işlem mi yapmak gerekiyordu acaba? Teşekkürler..
Cihazın garanti durumunu kontrol ediniz "sistem ayarları-genel" sayfasından. Eğer garanti başlangıç tarihi fatura tarihinden önce görünüyorsa veya "Detaylar" düğmesine tıklayınca onaylanmadı gibi bir ifade varsa, fatura tarihinizle garanti başlangıcını onaylatma işlemi yapılması gerekir. Bu bazen cihaz içinde garanti bilgilerin gösteren ekranda görülen linkten online olarak yapılıyor, oradan yapılamaz ise apple müşteri hizmetlerini arayın onlar yönlendiriyorlar. PT apple servisi olduğu için, seri numarasına göre otomatik bu işlemi yapmış ta olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truwa06 -- 1 Eylül 2025; 16:55:4 > -
Trendyol öğrenci indirimi nasıl uygulanır her satıcıda geçerli mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok sağolun hocam..bi kontrol edelim..
Arkadaşlar şu an M4 Mac mini 24 256yı OFİSTE, M4 Macbook air 16 256yı da yanımda adliyeden adliyeye taşıyorum. Bu aralar ofise hiç gidemediğim için ofisteki bilgisayar çok atıl kalıyor. Ayrıca bir aya evleniyorum. Evde de çalışabilirim ofise gitmeden. Sizce M4 Mac Mini ve MacBook air'i satıp yüksek ram'li M3 Pro veya M4 pro alsam nasıl olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaster1903 -- 1 Eylül 2025; 20:12:43 >
Hocam bir avukat için 16GB air modelleri fazlasıyla yeterli olur. Cihazı zorlamayacaksanız şahsi görüşüm pro modellere yönelmenizin bir faydası olmaz. Babam da avukat M1 air cihazı var ve her işini görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiFaKa -- 2 Eylül 2025; 11:30:0 > -
Eğer mobilite ihtiyacınız yoksa ben Mac Mini'yi evde kullanmayı tercih ederdim. (Büyük ekran, büyük klavye vs.vs)
-
hocam yazı çizi işleri için m1 air bile işinizi gayet iyi görür, hiç proya o kadar para vermeye gerek yok.
-
Air'dan şaşmayın hocam hem daha hafif, daha ince, daha çok şarjı gidiyor vs vs gerçekten piyasada çok net bir algı var. Air patron cihazı pro çalışan cihazı :)) uyap vs için en ideal air derim.
-
Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 14.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 14 çekirdekli CPU, 30 çekirdekli GPU 36 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Uzay Siyahı
102.996₺
amazon
Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 14.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 14 çekirdekli CPU, 30 çekirdekli GPU 36 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Uzay Siyahıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CM5X5849?th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 2 Eylül 2025; 18:50:46 > -
aslında o da mantıklı ama şu var m3 proda ekrana bağlaanıyor :)
-
orası öyle çok memnunum ama bende 2 cihaz yrine 1 yapıp güçlü mü olsun diye düşündüm. genelde 2 harici ekran + klavye ile kullanıyorum. m3 proyu da bağlardım
-
şu an 2 cihaz vardı 1 e düşürsem mi diye düşündüm. çoğu zaman airi kullanmıyorum bile çok nadir kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: özgüç55
Arkadaşlar macbook veya mac mini'de UYAP programı sorunsuz çalışıyormu, bilgisi olan, deneyimleyen var mı acaba? Java'nın pek stabil çalışmadığı söyleniyor da.hocam e imza görmüyor bende pro m4 cihazım ne yaptıysam e imzayı gördüremedim
-
m4 air işinizi görür diye tahmin ediyorum. hem güncel olmuş olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X