Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bir şey soracam. M1 işlemcide oyun imkanı sunuyor mu ?
    İkincisi ben de 16' pro var bunu M1 hali geldiğinde satacam ama nerden güvenilir satabilirim Apple eski getir yeniyi götür yapıyor mu ?
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Şimdilik pek oyunluk bir cihaz değil, yeni cihazlarda kuvvetli bir grafik işlemci gelirse olabilir. Eskiyi getir yeniyi götür olayı da duymadım hiç bizim ülkede bunlarla ilgili.
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Geçen gün macler için hepsiburada'da görmüştüm eski yeni kampanyasını dilerseniz bir bakın oraya
  • Gözlük bezi vs denemeyin.Silva mikro fiber bez var onu tavsiye ederim.İmac ekranı onunla temizliyorum.Ayrıca apple 'ın kendi siyah bezi var onu hangi ürün ile veriyorlar bilmiyorum ama benim elime geçmişti.O cidden harika bir bez.Bir sorun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Gözlük bezi vs denemeyin.Silva mikro fiber bez var onu tavsiye ederim.İmac ekranı onunla temizliyorum.Ayrıca apple 'ın kendi siyah bezi var onu hangi ürün ile veriyorlar bilmiyorum ama benim elime geçmişti.O cidden harika bir bez.Bir sorun derim

Çok çeşidi var bu bezin sizin aldıgınız linkini paylaşmanız mümkünmü?

• babadol kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim
  • buraakcolak53 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim
  • Pozitif teknolojiden almak istiyorum ama İstanbul'da oturduğum için mağazadan almak, kargo beklemekten daha iyi geliyor. İki kere mail atmama rağmen mağaza satışı olup olmadığını öğrenemedim. Bilgisi olan var mı acaba?
  • Air base model bugün elime ulaştı.ilk izlenimlerim harika.Yalnız ilk defa mac kullandığım için ufak tefek alışma evresinde sorunlar yaşıyorum.Şöyle ki en ustte ki doc barı chromeda falan sabit tutmak mümkün müdür?Chrome tam sayfa acınca o en usttekı bar gıdıyor uzerıne gidince yeniden çıkıyor beni çok rahatsız etti.Sabit duruyorsa ayarı nasıldır acaba

Edıt:Bir de windows laptopumda touchpade tam tıklamadan seçim yapıyor bunda tam kliklemek lazım bir şeyi seçmesi için.Öyle bir ayarı var mı yani tam kliklemeden sseçmesi için ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 15 Mart 2021; 23:47:30 >
  • Menü çubuğunu sabitlemenin yolu yok bildiğim kadarıyla.

Diğer sorunuz için ayarlar > izleme dörtgeni > işaret ve tıklama

Buradan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, geri dönüşün olmamasını istiyorsanız 'Tıklamak için dokunma' ayarını açın. Ayrıca tıklama sertliğini vs. değiştirebiliyorsunuz. Biraz kurcalayın.
  • buraakcolak53 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlardan birisi arayıp öğrenmişti yukarda mesajı olması lazım, elden teslim etmiyorlar sadece kargo yapıyorlardı. Ben de elden almak istemiştim arkadaşın mesajını okuyunca netten sipariş verdim 2 gün sonra elimdeydi.
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de kargoyla sipariş vereceğim o zaman.
  • Yaklaşık 3 haftadır 16GB Pro kullanıyorum. 1 defa bile fan açmadı cihaz. Ki workflowum da gayet ağır buildler içeriyor. Sadece şarj olurken ısındığını hissediyorum cihazda. Bu arada 8GB ile 16Gb arasında kalanlara kesinlikle 16Gb tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesseractD -- 16 Mart 2021; 0:52:51 >
  • Arkadaşlar Macbook uyumlu sorunsuz çalışan ve f/p hangi çoklayıcı hub'ı önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _obscurity_

Arkadaşlar Macbook uyumlu sorunsuz çalışan ve f/p hangi çoklayıcı hub'ı önerirsiniz.

Kingston Nucleum ;) Satechi hub ;) Birde orijinal hub ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcnr

Kingston Nucleum ;) Satechi hub ;) Birde orijinal hub ;)

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam, bunalar bayaa tuzluymuş ama :) şöyle 200-250 civarı olanlar iş görür mü acaba. Yorumlarda bazısı iyi bazısı ısınma veya başka sorunlar yazmışlar, o yüzden de gözüm pek kesmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

CalDigit Usb-c Pro 

Yalnız fiyatı hatırladığımdan daha fazlaymış.Biraz artış olmuştur falan ama ilk baktığımda 1.000 + fiyatlıymış zaten

Tabi alıp denemedim ,bilmiyorum ama alırsam herhalde bundan alırım.

çok abartı bir rakam Usb Hub için 1000₺ + :)

• _obscurity_ _ kullanıcısına yanıt

Söylediklerim dışında belkin bakın, ucuzlar özellikle hdmi çıkışı ve veri aktarımı konusunda sorun yaşatır.

• _obscurity_ _ kullanıcısına yanıt
    250tl lik markasızlar sıkıntılı ve uzun kullanımlı değiller gibi gözüküyor.

Biraz bütçeniz var ise "Anker PowerExpand 6-in-1" öneririm. Kargo vergi dahil 550TL sanırım, Amazon yurtdışından teslimatı var Türkiye'ye. hem boyutu küçük, hem de sorunsuz.

Alternatif olarak daha uygun fiyatlı "Baseus CAHUB-J0G mechanical eye Six-in-one smart HUB" düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numaracihoroz -- 17 Mart 2021; 15:47:5 >
  • bu terminal adlı uyglama ne işe yarıyor tam olarak rosetta için kullanmıştım işe yarayıp yaramadığından emin değilim? bilgisi olan vardı?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.