Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.163
Cevap
220
Favori
416.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kestirmeler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar evdeyken mümkün olduğunca cihazi prize takılı şekilde kullanıyorum fakat kullanmadığım zaman kabloyu çıkarıyorum. Siz kullanmadığınız zamanlarda da mı prizde bırakıyorsunuz? Pil için en doğrusu hangisi?

• MAC için office alacağım. İnternette satılan uygun fiyatlı lisanslar var. Office 2019 Pro Plus lisansı aldım ama sanırım bu sürüm Mac ile uyumlu değilmiş. Office 365 mi almam gerek?

• srvngrc S kullanıcısına yanıt

Evet Office 365 sürümünü almanız gerekiyor. Üniversite öğrencisi bir yakınınız varsa genelde öğrencilere ücretsiz oluyor ve 5 adet kullanım hakkı tanımlıyor. Onu da değerlendirebilirsiniz.

Ben mezun olalı 3 sene oldu. Hala ücretsiz olarak kullanabiliyorum.

• JessicaCornish kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Üniversite hesabıyla hallettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JessicaCornish kullanıcısına yanıt

Peki kaç yıllığına ücretsiz oluyor, bir süresi var mı?

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Bir bilgi göremedim bununla ilgili olarak

• Osmozz kullanıcısına yanıt
    Merhaba hangi Hub ü aldınız ? Link paylaşırsanız bende bakayım

• Merhaba arkadaşlar. M1 işlemcili MacBook Air ile aranıza katıldım .. pt üzerinden 11699 TL ödedim (16 GB RAM ve 256 GB ssd ). Pt üzerinde cihaz 8 çekirdek CPU ve 8 çekirdek GPU yazıyor ama bazı sitelerde de 7 çekirdek gpu yazıyor . Net bilgisi olan var mı? 7 çekirdek ile 8 çekirdek arasında kayda değer bir fark var mı?

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    %4 kadar fark var. Çokta önemli değil.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt

Merhaba nasıl yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Eşimin eskiden kalma mail hesabı vardı. Anadolu Üniversitesi AÖF. Onunla yaptım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt

örnek verebilir misin hocam özellikle yeni gelen kullanışlı kestirmeler nedir?

ayarlarda birçok kestirme görüyorum ben şu an.

• Monterey'e geçerken indirilen 12gb güncelleme yüklendikten sonra siliniyor mu yoksa bizim bir temizlik yapmamız mı lazım ?

• merhaba bu ara sanki cihaz sapıttı.dun gece safari de dolaşırken trackpad dondu sayfayı aşağı yukarı yapamadım 3-4 saniye. bugünde safaride yine dolaşırken vatan pc bin sitesinde bir ürün listesine bakarken bir sonraki sayfaya, 3 ten 4' e mesela geçerken bu sayfadan çıkmak istiyor musunuz diye sordu 🤷‍♂️ daha sonra sekmeyi kapatayım dedim bu kez yine aynı uyarı cıktı.asagıya ss yüklüyorum neyin nesidir bu ne yapmak lazım.yeni Monterey güncellemesini yaptım onceden Boyle bir sorun yoktu

Apple M1 Mac [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 31 Ekim 2021; 0:55:43 >

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Bug vardır. Muhtemelen güncelleme ile düzelir

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt

Siliniyor.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

tahminim yeni sürüm ile düzeltirler bende de 3 parmak ile uygulamalar arası geçişte fps düşüşü oluyor bildiğin kasıyor gibi makine ama 2. kez aynı harekette düzeliyor

• macbookta, iphone/ipad gibi icloud'a full backup alamıyoruz demi

time-machine tarzı bi harddisk e almak zorundayız yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insallah ya. ama trackpad in donmasından korktum pencereler arasında geçiş yaparken bazen kasıyordu ama donma olayı ilk defa oldu hiç tepki vermedi 5-6 saniye

@covert

bu arada aracı kurumlarda yada bankalarda borsa hesabı olup safariden islem yapan var mı ?

Monterey ile beraber site açılmamaya basladı.önceden saniyesinde girilen siteye simdi hiç girmiyor. imlecin yanındaki top dönüyor ama açılmıyor.

verileri saglayan sirketle de görüştüm son güncelleme ile sorun başladığını söylediler düzeltmek için uğrasiyorlarmıs. safari 15.0 da sorun yokmuş ama bende 15.1 sürümünde, safariyi de 15.0 döndürmek için big sur a geri dönmek lazımmış galiba.çözüm olarak da safarinin geliştirme kısmından-deneysel özellikler-tiklerin hepsini kaldırın dediler bunu yaptığım zaman girdi. Ama çok fazla tik vardı hepsini kaldırınca bir problem olur mu diye düşünerek tekrar aynı sekmeden saptanmışlara dön yaptım🤷‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 31 Ekim 2021; 16:21:49 >

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.