< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple M1 Mac [ANA KONU] (181. sayfa)

-
-
Anladım hocam sıfırlanmasına istinaden hala aynısını yapıyor olması ilginç. Servise gidin mutlaka dediğiniz gibi çok can sıkıcı bir durum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam yinede dikkat edin aşırı ısınmasına vs vs bu arada eğer ki kargolanmadıysa amazon.tr de bazı anker modelleri aynı gün teslimat seçenekli onlarada bakabilirsiniz.
Üstadım boşver fazla merak aşık usandırır derler tadını çıkar makinenin
İmkansız hocam air ile pro nun hoparlörleri arasında bariz bir fark ikisinide kullanmış biri olarak net bu görüşü söyleyebilirim. İkisinin birbiri ile alakası dahi yok
Teşekkür ederim. Orada görmüştüm zaten Anker’ı. Fiyatını şu an karşılayamıyorum ama sonra karşılayabileceğim o yüzden şu anlık bununla idare edeceğim.
Hayırlı olsun hocam tekrardan güle güle kullanın
Valla hocam geçen hafta Amerikadan aldığım Ankerin usb hub ı deniyorum şuan. 1 hdmi 2 usb a ve bir usb c ssd bağlı şuan üzerine çok çok az ısınma yaptı ki keza metal kasa olmasına rağmen. Anker bu işi çözmüş ya
Çekim alanında telefon varsa tanımlanmış olan macbook a otomatik bağlanmaz hocam. Airpods kutudan çıktı mı telefon öncelikli sırada bağlanır macbook sağ üstte uyarı mesajı çıkarır bağlan diye basmadığınız sürece bağlanmaz. Bu bir sorun değildir. Telefon öncelikli olmasından ötürü macbook 2. bağlantı sırasında bekler
quote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
İmkansız hocam air ile pro nun hoparlörleri arasında bariz bir fark ikisinide kullanmış biri olarak net bu görüşü söyleyebilirim. İkisinin birbiri ile alakası dahi yokDoğrudur hocam dinleme alışkanlığına bağlı olarak değişiyor demek ki. Yabancı forumlarda m1 air daha iyi diyenler bile var. Herkesin kendi zevki.
-
m1 pro harika cihaz ama ekrani ciddi anlamda cok kucuk. ben o yuzden harici monitor aldim 27” ona bagli kullaniyorum evde. tek bi kablo ile (type c) hem sarj oluyor hem goruntu aliyorum. dunya varmis dedim. evde kullanirken 13 inc ekrana mahkum kalmak cok sacma bence. cogu is icin yetersiz kaliyor. hatta en basitinden okuma yaparken bile cok ufak geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
aynen hocam dediğiniz gibi oluyor sorun olmadığına sevindim:)
Bende de aynı
2 gün önce güncelledim xcode u
Çooook uzun sürdü
Önemli vakitlerde güncellememek lazım demek ki
M1 air son sürüm
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Bende de aynı
2 gün önce güncelledim xcode u
Çooook uzun sürdü
Önemli vakitlerde güncellememek lazım demek ki
M1 air son sürümUzun sürmesinin yanında cihaz efsane bir şekilde ısınıyordu. Ben daha hiç bu kadar ısındığına şahit olmadım. Ve dediğim gibi, finder'da XCode haricinde Xcode adında bir dosya sürekli indiriliyor/yükleniyor modunda şuanda.
-
Bence servislik bir şey değil
Herkeste böyledir
Her gün güncelleme gelmediği için fark edilmiyordur.
Ya da 11.4 ün sorunlarından birisi falandır
Çok sık güncelleme mi geliyor ki, sizi rahatsız etti
3 haftalık kullanıcıyım, aktif xcode da kullanmıyorum o yüzden bi kere güncelleme gördüm, o garip geldi de
Ayda bir kere güncelleme böyleyse çok sıkıntı olmaz gibi
3 ayda 2 kere gibi olmuştur sanırım. Aktif kullandığım için bütün işlerimde sorun yaratıyor, aksine çözülmediği zaman komple sıfırlamıştım geçen sefer. Bu daha da sorun :)
-
Mac os xcode forumlarına baktınız mı
Reddit Apple a falan muhtemelen yurtdışında da bundan şikayet edenler olmuştur
Xcode kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum
Servise gitmeniz hiçbir fayda etmeyecektir, en fazla format veya cihaz değişimi yapılır :)
Daha fazla bir şey yapamazlar
Bilgileri de yoktur
Forumlardan araştırmak lazım yani
Bundan sonra gece cihazı kullanmıyorken güncelleyin iyi olur gibi
Ben süre tutmadım da dediğiniz gibi gerçekten en az 3-4 saat sürmüştür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 28 Haziran 2021; 12:53:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X