< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (796. sayfa)

-
-
11500tl.
-
Sıfır 12 mini alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkış değil sadece XR genelde öneriliyor.12 mini altı alınmaz zaten orasına katılıyorum ama XR da ekran büyüklüğü harici alınmaz XS varken.
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır android kullanicisiyim dün ikinci hattım icin iOS cihaz bakıyordum. Niyette 11 pro vardı ancak cok temiz 1 ay daha tr garantisi olan xs bulunca onu aldım. Ancak ios a baya hamlamişım. Adblock tarzı bir uygulama vs var mi adam gibi, adguard denilen uygulamayı indirdim genişletmelerden hepsini açtım ancak reklamlar gelmeye devam ediyor nasıl cozeriz bunu.
Adguard pro kullanıyorum applarda dahi reklam yok
7 plus cihazım var. bu cihaza geçilir mi temiz 2. el var arkadaşta. yoksa sıcak bakmasamda sıfır se 2020 mi almalı.
Ben olsam XS alırım.Ekran kasa oranı çağ dışı kaldı se'nin hatta XR'ı bile tecih ederim se alacağıma.
-
XS mi XR mı sizce?
XR ın pili biraz daha iyi gidiyor XS'e göre onun dışındaki herşey için XS
-
Xs max in pili çok ısınıyor diye kendimiz değiştirdik .cok bir faydası olmadı .zaten iPhone 13 pro max kullanıyorum ama bu da kalsın istiyorum .%0 remaining diye bir uyarı veriyordu ve şarj olmuyordu ama olunca yüzde sıfıra indirmezsem hep şarj edebiliyordum ama şimdi olmuyor .hep yüzde sıfırda kalıyor.ben bunun pilini Apple store da değiştirsem sorun çözülür mü .sizce
Merhaba, elimde şu anda
Huawei 18Watt 5V=2A, 9V=2A type A çıkışlı
Huawei 22.5Watt 5V=2A, 4.5V=5A, 5V=4.5A type A çıkışlı
İki adet şarj adaptörü var. Usb type-A to Lightning 2.4A kablo alsam, XS cihazımı hızlı şarj edebilir miyim?
Deneyen ya da farklı bir tavsiyesi olan var mı?
-
XS max te şuanda hangi marka pil var?Yüksek kapasiteli olanmı?
Hocam hiç bilmiyorum ki bir arkadaş anlıyordu açtı değiştirdi ,gitsem Apple a orjinali ile değiştirsem düzelir mi acaba
Apple dışında müdahale edilmiş cihaza işlem yapmıyorlar maalesef. Bilginiz olsun.
iPhone 8'i 3700 civarında satıp 6500 civarında XS bulsam alayım mı arkadaşlar? Kasma donma muhtemelen yoktur, oyun oynama amaçlı alacağım. iPhone SE 2020 pek düşünmüyorum ama işte işlemci avantajı var. Maksimum bütçe 7000 lira olacak.
5300'e xs yurtdışı cihazımı satarak aranızdan ayrılıyorum. 2.7 yıl kadar kendisi ile beraberdik. En uzun süre kullandığım cihaz oldu kendisi. 13pm ile yoluma devam ediyorum. Herkese nasip olsun inş. görüşmek üzere dostlar
-
Merhaba,
Aşağıdaki soruyu Note 20 Ultra başlığına da yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152156705
Merhaba,
Yıllardır iphone kullanan eşim, şu an kullandığı Iphone 8'in ekranı küçük olduğu için gözleri yormayacak büyük ekran ve hafif bir telefon ile değiştirmek istiyor. Kriterler:
- Ağırlık 200 gr civarı
- Ekranı büyük olacak (en az 6,5")
- Ekran density 450 PPI ve üstü
- Ekran/body ratio % 85 ve üstü olmalı
GSMArena'daki cihazlar listesinden Türkiye'de bulunabilen şu modeller arasında kaldık. Galaxy S10, Note 9, Note 10+, Note20 Ultra, IPXS Max.
Aklın yolu Iphone/IOS alıştığı için XS Max diyor ancak kalemi ve şık kasası ile Note 10+ ve Note 20 Ultra'yı da beğendi.
Ben neredeyse 15 yıldır sadece android kullandığım için ve şu an S20+ kullandığım için tarafsız olamıyorum.
Sizler ne önerirsiniz ve mümkünse nedenleri ile hangi cihazı önerdiğinizi yazarsanız çok makbule geçer.
Teşekkürler.
-
Eyvallah hocam o zaman trade in yapacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X