Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay kullandığım xs’imi sattım. Gerçekten çok zarif bir telefondu. 11 pro max’e geçmesem kullanmaya devam ederdim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mrb ben xs kullanıcısıyım ve çok memnunum ama eşim 8plus kullanmakta ve artık değiştirmeyi düşünüyoruz sizce 8plus a denk olarak xs max mi almalıyım yoksa iphone 11 mi bunu merak ediyorum, fiyatları bir birine yakın diye bu ikisi arasında kaldım?
  • malibox M kullanıcısına yanıt
    8 plusta lcd panel var iphone 11 dede aynı lcd panel kullanıyor. sadece renkleri daha iyi vermesi için ufak bir teknoloji kullanılmış. Eğer telefoto lensi aktif kullanıyorsanız 11 e geçmeyin yani yakın çekim portre ve zoom olayını aktif kullanıyorsanız 11 mantıklı gelmiyor
    haddim olmayarak, çok zaruri bir durum yoksa 8 plus'tan ikisine geçmeyi de gereksiz buluyorum.
    iphone'larda önemli olan kullanım ömrü. xs maxte de 11 de de 4gb ram var. (ram miktarı önemli çünkü iphone 6 1gb ram, 6s 2 gb ram. 6s güncelleme alırken 6 almadı).
    4 sene asgari götürür ikisi de. özellik olarak ekran dışında pek farkları yok. ucuz olan her zaman tercih sebebidir.
  • iPhone XS için güncel bir fırsat mevcut mu? 6.100 TL'lere kadar düşmüş ama şuan 6.600'den aşağı bulamıyorum.
  • Arkadaşlar xs max cihazımı satmayı düşünüyorum. Pasaport kayıtlı olduğu için çekiniyorum biraz. Cihaz herhangibir suça karışırsa vs diye. Cihazımı satarken ne yapmam lazım acaba?

• Bu ne la hatıra defteri mi burası? Ne bir soru sormuşsun n bir bilgi var. Aklınca şekil yapıp gitmişsin:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar xs ile günü çıkartabiliyor musunuz ? ip 11 aldım ama satıp Xs e yönelmeyi düşünüyorum tek aklımda kalan soru batarya ..
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Ben oyun oynamam 1,5 gün gidiyor bataryası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcirpan81

Ben oyun oynamam 1,5 gün gidiyor bataryası..
    Çok iyi hocam 11 bataryası efsane gerçekten ama me biliyim sarmadı sanki şekli falan inşallah xs gold alacam

Ben gunu cikartiyorum. Kullanim seklinize bagli, telefon elinizden dusmuyorsa gunu cikaramazsiniz. Diger turlu bir sorun olmuyor

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Sizin anlayışınız ve kavrayışımız “şekil” yapma üzerine ise yapacak bir şey yok. Az çok forumda bu bölümde yazdık okuduk insan gibi bir durumu belirttik.

Enteresan insanlar var doğrusu...

Ben yaklaşık 1 ay önce aldım benim istediklerim netti. Daha ele oturan boyut, ekranın oled olması ve malzeme kalitesi. Bunlar benim önceliğimdi evet bataryası 11 in daha iyi daha güncel işlemci var belki daha iyi kamerası var ama benim tercihlerim diğer yönde.
  • Bu batarya testi hakkında ne düşünüyorsunuz? dark mode açıkken bu test yapılsa ne kadar fark yaratır?

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
    PhoneArenayoutube
    Ultimate iPhone 2019 Battery Comparison: iPhone 11 Pro Max vs 11 Pro, 11, XS Max, XS, XR and 8 Plus
    https://www.youtube.com/watch?v=CvwD8V0RF6s

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

arkadaşlar selamlar xs ile günü çıkartabiliyor musunuz ? ip 11 aldım ama satıp Xs e yönelmeyi düşünüyorum tek aklımda kalan soru batarya ..
    Hocam xs e neden yönelmek istediğinizi öğrenebilir miyim ? Ben de aksinize 11 e yönelmek istiyorum xs cihazımdan vazgeçip sebebi de 11 in kamerasının daha iyi olduğunu düşünmem ama bu farka değer mi bilmiyorum. 11 in ana kamerasını yorumlayabilecekler var mı özellikle de xs e göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferrBeyy

Bu batarya testi hakkında ne düşünüyorsunuz? dark mode açıkken bu test yapılsa ne kadar fark yaratır?

https://www.youtube.com/watch?v=CvwD8V0RF6s
    Yahu nasıl test yapmış bunlar, ben herşey açıkken ekran ışığı da yaklaşık %30 lardayken 3 saat youtube videosu izliyorum, şarja bakıyorum %55-60, ki bu ekran ışığı gündüz iç mekan için gayet normal.

Edit: Telefon Mayıs 2019 alınma XS Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 28 Nisan 2020; 10:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umtsntrkdh11

Hocam xs e neden yönelmek istediğinizi öğrenebilir miyim ? Ben de aksinize 11 e yönelmek istiyorum xs cihazımdan vazgeçip sebebi de 11 in kamerasının daha iyi olduğunu düşünmem ama bu farka değer mi bilmiyorum. 11 in ana kamerasını yorumlayabilecekler var mı özellikle de xs e göre ?

Alıntıları Göster
    Hocam 11 kamerada gerçekten çok iyi gece modu ve geniş açı hiç iPhone da alışkın olmadığım derecede iyi batarya çok iyi a13 işlemci var ,.. ben sadece böyle biraz kaba geldi cihaz xs kibar premium ve OLED ekranlı bayağı yukseldim ama çevremdeki herkes sacmaliyorsun dedi bende tam muallaktayim zaten satin almadan evvel de kararsızdım hala da kararsızım

bekle iphone 12 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Kargo teslimini yapmadan kutuya bakın hasar vs varsa tutanak tutturun,
    hatta benim tavsiyem -ki bende öyle yapıyorum- ürünü açarken videoya çekin bir hata vs olursa elinizde kanıt olur.

Ben sadece ürün kutudan hangi sürümle çıkacak onu merak ediyorum onu kontrol eder misiniz?
    Merhaba cihazım bugun geldi sorunsuz cihaz kontrol ettim. Sürüm 13.3 olarak geldi. Şuan chipmunk diye bir siteden seri numarasını kontrol ettim sanırım üretim tarihi şöyle;
    Production year : 2020
    Production week : 2 (January)
    Pek test etme imkanım olmadı genel itibariyle memnunum aklıma tek bir şey geldi siri önerileri kısmı telefon karanlık modda olsa bile aydınlık gözüküyor neden acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 28 Nisan 2020; 19:1:44 >
  • Merhabalar sizlere bir sorum olacak. Eski yasa ile kayıt edilmiş xs max ler 6000 tl civarlarinda satılıyor. Aciklamalarinda ömür boyu kayıtlı her hat ile calisir yaziyor.
    Sizce bu dogrumu eger satin alirsam kapanma gibi bir sorun yasarmiyim?

• 
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.