Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanka burasi xs xsmax basligi. Burda kim niye sana 11’le ilgili soru sorsun? Anladik 11 aldin kendini xs’ten daha iyi oldugunu ikna etmeye calisiyorsun da bosa cabalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan52 U kullanıcısına yanıt
    Dostum telefonundan memnun olduğuna sevindim fakat tamamen beklentilerine bağlı bu durum. Bir genelleme yapıp kesinlikle bunu alın demen çok zor. Ben telefonumdan çok memnun olmama rağmen soran arkadaşlara beklentilerine göre tercih yapmalarını tavsiye ediyorum. Telefonunu güle güle kullan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sivert kullanıcısına yanıt
    Çünkü cihaz hemen kapanmıyor. Ben bunu Xr da farkettim. Kapatmak için kaydırdıktan sonra 30 sn kadar grimsi siyah ekran açık kalıyor. Ekran lcd olduğu için farkediliyor. Xs teki oled olduğu için belli etmiyor kapandı zannediyorsunuz.

• bu xs in batarya sorunu olmasa bence kimse 11 e kaymaz şahsen. Forumda dahil xs batarya performansı aşırı kötü dedikleri için insanlar doğal olarak 11 e kayıyor.
  • ZaferrBeyy Z kullanıcısına yanıt
    Bence de. Forumdaki yorumlari okusaniz xs’in bataryasi yarim saat gidiyor sanirsiniz :) ben yabanci forumlari ve xs-11 karsilastirmasi yapan youtube kanallarindaki yorumlari takip ediyorum adamlarin cok cok buyuk cogunlugu 11 yerine xs’i tercih ediyor. Turk insaniyla yabancilarin bakislari cok farkli. Bizimkilerde daha f/p kafasi var. yabancilar kaliteye ve tasarima onem veriyot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 26 Nisan 2020; 8:48:42 >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplayayım bunu. Pazartesi günü vatandan sipariş verdim perşembe günü de elime geçti. ios 13.2.3 ile geldi. Sanırım kasım 2019 sonu üretimi gelen sürüme bakarsak.
  • hzahidoden kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, üretim tarihini görebildiğiniz bir sistem vardı sanki ama tam hatırlayamıyorum.

XS fazlasıyla sattığı için ekstra üretime girmesi çok doğal.
  • Merhaba dostlar. Telefon değiştirmeyi düşünen biri olarak iphone xs için sormak istediklerim vardı :)

İlk defa ios bir cihaz kullanacağım.Sormak istediğim ise cihazın çıkış yılı 2018. 2 senenin öncesi olan bir telefon alacağım. Sizce 2020'de şu zamanlar xs almak mantıklı mı? Bildiğim kadarıyla apple güncelleme desteği 5 yıl. Şu anda 3 yıl kalmış gibi görünüyor. 3 yıl sonrası da kullanabilir miyim? Diğer alternatiflerinden İphone se (2020) çok küçük geldi. 11 ise çok kalın ve baya büyük. Xs ekran ve boyut olarak tam aradığım bir model diyebilirim.
  • Thomas Muller kullanıcısına yanıt
    Xs daha uzun sureler guncelleme alip, rahatlikla kullanilacaktir. 5 senelik iphone 6s bile hala cayir cayir kullaniliyorken gecen senenin amiral gemisi xs icin kaygilanmaya gerek yok bence. Ekran kalitesi, premium his, ergonomi istiyorsaniz xs en iyi tercih. Kamerasi da cok cok yeterli. Bataryasi gunu cikariyor. Dediginiz gibi ben 11’in elde verdigi hissiyati, ekranini ve ekran govde oranini sevmiyorum. Onun disinda guzel telefon. Eger tam ekran sevdaniz yoksa, home tuslu telefon istiyorsaniz se 2020 de tam kucuk eniste olmus. Cok guclu bir telefon.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    önce cihazdaki resimleri iclouda yüklemem gerek galiba çünkü yüklü değil.
    Bekle biraz daha iphone 12 cıksın ona göre iphone 12 almasan bile 11 pro uzun yıllar işini görecektir ben fiyatta biraz olsun düşüş yasanır dıye beklıyorum 12 cıkınca.
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok güzel yazmışsın tebrik ederim.

• Arkadaşlar bu telefondaki sadece resimleri iclouda yüklemek için ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
    6 sene önce çıkmış iPhone 6 32 GB(pil yeni tabi) çatır çatır kasmasan donmadan hız kaybı olmadan çalişiyor. Gayet seri. Alt sürümlere hala güncelleme veriyorlar ufaktan. Düşünün 6 yıllık cihaz sorunsuz calisiyor.. XS’i düşünemiyorum...

• gavran G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım burda sürekli bir sıkıntı paylaşıyorsun ama vakit kaybediyorsun hepsini googleda bulabilirsin. Ayarlara gir orda apple kimliğine gir orda icloud gir saklama alanı yönet ve kaydeceklerin bir listesi var ordan hangisini yükleme yapacaksan seçersin.

Güzel kardeşim bu cihazın acemisiyim ondan burdan bilgi almak için yazdım
    Yoo al sıkıntı değilde bilen biri yazana kadar beklemen için bu şekilde yazdım. Keyifli akşamlar.

• İcloud 5 gb dolu diyor onu nasıl silebiliriz

• Fikri olan yazarsa işe yarar belki

Şu linkteki ürün ve benzerleri ile :

www.hepsiburada.com
    Shinwa iPhone Lightning To Type-C Çevirici Dönüştürücü Otg Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/shinwa-iphone-lightning-to-type-c-cevirici-donusturucu-otg-pm-HB00000JZZIT

Örneğin xiaominin 45w şık hızlı şarj adaptör ve kablosu ile hızlı şarj edilebilir mi

Benzer çözümler deneyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yelkenli12

Fikri olan yazarsa işe yarar belki

Şu linkteki ürün ve benzerleri ile :

https://www.hepsiburada.com/shinwa-iphone-lightning-to-type-c-cevirici-donusturucu-otg-pm-HB00000JZZIT

Örneğin xiaominin 45w şık hızlı şarj adaptör ve kablosu ile hızlı şarj edilebilir mi

Benzer çözümler deneyen var mı
    Çeviriciler pek verimli değil. 3 kere denedim powerbank'im type-c girişli idi. Hep fazla ısındı bir süre sonra da çalışmamya başladı. adaptör alınıp yine başka marka type-c to ligthning kablo alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.