Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci el piyasasını da değerlendirerek yurt içi almanız daha uygun bence. Tabı fiyatlarını tam bilmiyorum maxleri takip etmediğimden dolayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gmail uygulamasında karanlık mod kullanan var mı bende yok ayarıda yok vay google vay beceriksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 28 Nisan 2020; 23:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nckrnckr1 N kullanıcısına yanıt
    Ömür boyu her hat ile çalışabilir fakat pasaport sahibi e devlet üzerinden birkaç saniye içinde kaydı silebilir. Böyle durumlarda ya tanıdık, akraba’dan alınmalı ya da direk yurtiçi cihaz bakılmalı hocam. Bence 6.000 lirayı riske atmayın sıfırı 8.000 lira zaten telefonun. Biraz daha bekleyip ya da zorlayıp 7.000 civarına Türkiye cihazı alırsanız kafanız rahat olur.

• İnternet üzerinden iPhone XS Max güvenli alabileceğim site tavsiyeniz var mi? hepsiburadanın kendisi 8199₺ diyor ama kargoda sıkıntı çıkar mı diye merak ettim uğraşmayalım yüksek para veriyoruz sonuçta...
  • Herkese iyi günler. İş yerinde bir tanıdığımın 2-3 ay önce aldığı xs i var. 5.500 liraya satıyor. Sizce bu fiyata alınır mı ?

• Nega.Thief kullanıcısına yanıt
    Sorunu yoksa iyi fiyat bence
    Malum sitede hasarlilari, face id’si calismayanlari 5000 liradan satiyorlar

• Nega.Thief kullanıcısına yanıt
    Neredeyse sıfır telefon alıyorsun. Kaçırma bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nega.Thief

Herkese iyi günler. İş yerinde bir tanıdığımın 2-3 ay önce aldığı xs i var. 5.500 liraya satıyor. Sizce bu fiyata alınır mı ?
    kesinlikle al hocam
  • hocam ben geçen hafta aldım hepsiburadadan, 3 gün içinde gayet güvenli, baloncuklu bir poşete sarılmış darbelere karşı ve kutuya konulmuş şekilde gönderdiler,ben memnun kaldım açıkçası.
  • Cevaplariniz icin tesekkurler. Bakalim biraz daha bekleyeyim ozaman belki iphone 12 ciktiginda fiyatlar duser gibime geliyor.

• bu dolar kurunda fiyat düşmesi falan imkansız 6s bile 2800 civarlarında satılıyor varın siz düşünün.. bence kısa sürede zam gelecek telefonlara
  • Spigenin 18w hızlı şarj adaptörünü kullanan var mı? Varsa görüşlerini ve şarj sürelerini paylaşabilir mi?

• nckrnckr1 N kullanıcısına yanıt
    Birebir tanıdığın birinden alıyorsan amenna ama tanımadığın birinden asla bu tür bi alışverişe girme aman ben 7600 e aldığım xs max çalıntı çıktı ve 2 ay sonra bu ortaya çıktı telefonu savcıya teslim ettik üstüne de bi bardak su.
    Sinirden gidip 10 bine sıfır aldım ama kafam rahat
    KESİNLİKLE BULAŞMA

• Çalıntı olduğunu nasıl anladınız hocam?

• Daha önce cihazının arka camı çatlayan oldu mu. Alt kısmında çatlak meydana geldi daha sonra birazcık yürüdü. Bu şekilde kullanımının oluşturabileceği bir sıkıntı var mıdır
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra 2 ay gibi bi sürede kapandı şebeke gitti bende BTK yı aradım durumu anlattım sistemden bakıp savcılığın çalıntı olduğu için şebekeyi kestiğini söylediler
    Sonradan öğrendim ki adamlar çalıyor 3-5 güne satıyor Sahibi gidip şikayet ediyor tabi hemen kesilmiyor şebeke çünkü gerekli resmî yazışmalar falan anca 1-2 ayı buluyor tabi bu sürede adamlar satmış oluyor
    Yurt dışı kaydı denilen cihazın kimin üzerinde geldiğini gösteren bi evrak da yok
    Sadece yolcu beraberinde getirilen cihaz kaydı diye geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E848953 -- 30 Nisan 2020; 5:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Hocam 11 kamerada gerçekten çok iyi gece modu ve geniş açı hiç iPhone da alışkın olmadığım derecede iyi batarya çok iyi a13 işlemci var ,.. ben sadece böyle biraz kaba geldi cihaz xs kibar premium ve OLED ekranlı bayağı yukseldim ama çevremdeki herkes sacmaliyorsun dedi bende tam muallaktayim zaten satin almadan evvel de kararsızdım hala da kararsızım

Alıntıları Göster
    Hocam yanıtın için teşekkür ederim, ama xs in kibarlığı ergonomisi ekran ve kasa kalitesinden sanırım vazgeçmeyeceğim bir tık daha iyi kamera ve batarya için. Xs gerçekten totalde mükemmel bir cihaz.

• Arada neden bu kadar fark var ?
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• Merhabalar...3 ay önce aldığımız iphone 11 talihsiz bir şekilde balkondan düştü ve ağır hasar aldı maalesef:(Ankara Apple bireysel serVis telefon tepki vermiyor-onarılamaz diye geri gönderiyor bugün...Konuyu dün apple ile görüştüm;KVK üzerinden Apple Onarım Merkezine göndermemi,onların inceleyeceğini söylüyor...Cihaz tepki vermezse cihazın onarılamayacağını-çöpe atmam gerekeceğini söyleyebilirlermiş...

Apple sitesinde onarım bedelinin garanti dışı onarım bedelini-yani 3799₺’yi geçemeyeceği Yazıyor...Hatta bu bedeli ödemem halinde Bireysel servis yeni cihaz gönderileceğini söylemişti,bu cümlelerine istinaden bu taleple onlara göndermiştim...

Apple onarım merkezi de Cihaz onarılamıyor,tepki vermiyor,çöpe atın cevabı verirse dava açmaktan başka çare aklıma gelmiyor:(Benzer durum başına gelen var mı acaba?

• plateau kullanıcısına yanıt
    Hocam IP67 sertifikası olmayan telefonunuz suya düşse ve onarılamaz hale gelse bir hak talep etme durumunuz olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.