Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kvk yada diğer servislerle uraşma direk apple mağazasına gidersen telefonu para ile değişim yaparlar dediğin rakamlara işini çözerler diye düşünüyorum bir tanıdığım bu şekilde çözmüştü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazın üretimi durdu mu? 256 gb silver renk arıyorum ama pahalı. Uygun fiyatlı olarak gold ve uzay gri kalmış. Yeni stoklar gelmez mi?
  • Shifu oogway kullanıcısına yanıt
    Haklısınız mantık olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

gmail uygulamasında karanlık mod kullanan var mı bende yok ayarıda yok vay google vay beceriksiz
    Tüm arkadaşlarım uzun süredir kullanıyor ama bende yok. Açılış ekranında karanlık geliyor. Komple açılınca beyaz. Sildim yükledim yine aynı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnchaineD

Tüm arkadaşlarım uzun süredir kullanıyor ama bende yok. Açılış ekranında karanlık geliyor. Komple açılınca beyaz. Sildim yükledim yine aynı :(

Alıntıları Göster
    bende de öle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256gb xs siyah sipariş verdim. heyecanla beklemekteyim.

7299tl
  • UnchaineD kullanıcısına yanıt
    iOS versiyonunda mı kullanıyor arkadaşlarınız dark mode’u?

• xsden max modeline gecen var mi ? batarya icin gecmeye deger mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 1 Mayıs 2020; 16:36:37 >
  • Oyun oynamazsam 10 saatleri görüyorum hocam oynayıncada 6,7
    Xs max

• hepsiburada dan gold XS max almayi düşünüyordum 8.199 idi fiyat şimdi baktım 9.100 yazmışlar fiyatı.... başka güvenilir neresi var 8 bin ve biraz üstüne? sadece siyah renk 7980₺ olmuş
  • 7+ dan sonra geçmeyi düşünüyorum
  • arkadaşlar bu şarj meselesiyle ilgili aklım çok karıştı, her yerde farklı bilgiler var, her kafadan farklı sesler çıkıyor, kafam allak bulak oldu, bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

1- kimileri şarjı %20-80 arası kullanın %100 yapmak zarar verir diyor, kimileri de yok öyle bir şey diyor, bu işin doğrusu ne?

2- Sürekli hızlı şarj aleti ile kullanmak bir süre sonra pilin ömrüne zarar veriyor deniliyor, bu doğru mu?

3- Gece uyurken telefonu şarja takıp sabah çıkarmak pilin ömrüne zarar verir yapmayın diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda?

4- Hızlı şarjı destekleyen kablo olmazsa sadece hızlı şarj adaptörü telefonu hızlı şarj eder mi?

5- Garanti süresi içinde pil sağlığı % kaç olunca apple pili garantiden değiştiriyor?

şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

xsden max modeline gecen var mi ? batarya icin gecmeye deger mi
    Bunu bende merak ediyorum

• Arasıra gir bak ben öyle yapıyorum hepsiburada satıcısı tekrar 8199'a düşürüyor

• slacker001 S kullanıcısına yanıt
    Hepsi asiri pimpirikli insanlarin uydurmalari. Nasil istiyorsaniz oyle sarj edin, pil omrunde kaydadeger bir fark olmaz. %82 olunca garantiden degisiyor diye biliyorum ama uyduruyor da olabilirim. Cok emin degilim

• slacker001 S kullanıcısına yanıt
    Çoğu bana hurafe gibi geliyor bunların. Pilin ömrünü azaltan asıl etken cycle adeti yani kaç kere şarj ettiğin. Yine de ben şahsen gece bırakmıyorum.

• recoakk kullanıcısına yanıt
    2 hafta xs kullandım 8 plusdan geçmiştim. Su akar gibi akıyordu batarya. Yani 8 plusa göre. 3 gündür xs max kullanıyorum ve batarya tatmin edici günü rahat çıkarıyor. Ben daha çok ekran boyutu için geçtim max e.

• Cihazım için bu kılıfı sipariş geçtim umarım beklediğim gibi çıkar, daha önce bu kılıfı ya da farklı renklerini alıp deneyimleyen arkadaşlar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umtsntrkdh11

https://www.hepsiburada.com/gezegenaksesuar-apple-iphone-x-xs-lansman-kilif-lacivert-p-HBV00000P8QHN?magaza=GezegenAksesuar&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-all-products&gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIsAMlUmEqADm6gB21E0ul6-oZCn_OsanqAzg_VTsx5rWn8N1YkhxV-1oSh7PoaAuDIEALw_wcB

Cihazım için bu kılıfı sipariş geçtim umarım beklediğim gibi çıkar, daha önce bu kılıfı ya da farklı renklerini alıp deneyimleyen arkadaşlar var mı ?
    Aliexpressten almıştım. Kalite olarak iyiydi ancak sorunu çok toz topluyor (cepte ve bulunduğu yerde) cebe girer çıkarken takılıyor vs. Ben pek kullanışlı bulmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wiseass

iOS versiyonunda mı kullanıyor arkadaşlarınız dark mode’u?
    Tabi ki. Biri X birisi XS Max kullancısı
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.