Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 210507

1. lüks ürün tüketiyorsan lüks hayranıysan vergisini fazlasıyla vereceksin bu ister apple olsun ister mercedes. Devletin bu ürünlere yüksek vergi koymasın nedeni zaten bu insanlar lüksten uzak dursun olayı.

2. Note9 ile xs max yurt dışında neredeyse aynı Fiyatta satılırken bizim ülkemizde neden bu iki telefon arasında bu kadar fiyat farkı var. bı soruyu apple a sorsanıza)

Sonuncusu ise örümcek beyinli sözünü size aynen iade ediyorum..

Alıntıları Göster
    Kafaya bak ondan sonra bu ülke neden gelişmiyo böyle adamlar ülkede olunca gelişmez tabi.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Düzelmesini iple çekiyorum hocam.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Şuan ne kullanıyorsunuz memnun olduğunuz bir kılıf var mı?
  • Hiç sormayın hocam. Bu zihniyet yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa. AKN, AKK kalksın diye bir ton anket yaptık, kendimizi parçaladık, sonunda gelinen nokta 2000'li yıllara bugünün fiyatlarıyla geri dönüyoruz oldu. Çünkü karşılarında bu zihniyet var. Önüne ne koyarsan sorgulamayan, koşulsuz kabul eden; kendi bütçesinin dışında kalıyorsa da, ohh olsun, size müstehak, ben alamıyorsam siz daha beter olun kafasıyla hareket eden deniz anaları var (jöle beyinliler de diyebiliriz). 3-5 gün sonra aynı koşullara kendilerinin de mağruz kalacağını ön göremedikleri için bugün bizim tepkilerimize laf edenler, yarın aynı sorunla karşılaşınca gülüp geçer olduk. Onların hakkını savunmaya kalksan dımdızlak bırakırlar çünkü seni. 2 höd-zöd gördüler mi hemen karşı tarafın cephesine ışınlanıveriyorlar.

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Arkadaşlar çentik kısmınıda kapatacak bir ekran koruyucu önerecek var mı
    www.spigen.com.tr
    iPhone XS Cam Ekran Koruyucu, Spigen Full Cover Glass Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-xs-glass-fc-hd-black-1-adet

Kılıfla birlikte istersen;

www.spigen.com.tr
    iPhone XS Kılıf, Spigen Ultra Hybrid 360 - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xs-kilif-spigen-ultra-hybrid-360

• teknogs kullanıcısına yanıt
    Bi ekran koruyucuya 100 TL verilmez bence bi kaç ay sonra zaten kenarlardan atıyo bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Kafaya bak ondan sonra bu ülke neden gelişmiyo böyle adamlar ülkede olunca gelişmez tabi.

Alıntıları Göster
    Yalniz yuksek vergilere bahane bulmus adam. Sanki luks olmayan bir sey alinca ayni vergi oranlari yansitilmiyor saniyor. 1000 liralik telefonada 5000 liralik telefonada ayni oranda vergi koyuyorlar. Telefonun degeri yukseldikce dogal olarak alinacak vergide yukseliyor.

Yeminle biktim bunlardan anlatiyorsun anlamiyor gosteriyorsun inanmiyor. Verdigim cabanin yarisiyla develere hendek atlatirdim

• eskiden ne güzel itunes üzerinden app store'a girilebiliyordu. artık girilmiyor. sadece tel üzerinden girebiliyoruz sanırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 27 Aralık 2018; 17:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aytoli

Arkadaşlar eşime de xs max aldık ama biraz yüklenince telefon acayip ısınma yapıyor. Bendekinde öyle bir sorun yok. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
    Yüklenme derken ne yapıyorsunuz telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 27 Aralık 2018; 17:35:53 >

Orijinalden alıntı: teknogs

https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-xs-glass-fc-hd-black-1-adet

Kılıfla birlikte istersen;

https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-xs-kilif-spigen-ultra-hybrid-360

Alıntıları Göster
    Birinci ürün malesef xr işin yok ikinci ürünü aldım iade ettim ekran koruyucuda baloncuk yapıyor

• arkadaşlar selamlar bu yurtdışından gelecek cihazlar için yeni bandrol uygulaması nasıl olacak, yurtdışı telefon harcı 500 TL üzerine 120 TL gibi bir ücret yine pasaport'u kayıt ettireceğimiz e-devlet'e mi yatırılacak, her gün birşey çıkıyor memlekette nefes almaya korkar olduk

Bir arkadaşım 3 aydır iPhone Product Red Kırmızı Deri kılıf kullanıyor... Nasıl kullanıyor? Tepe tepe kullanıyor, seyahatlere gidiyor, yani yoğun birşekilde kullanıyor.

Yakından sizin için iyice inceledim. 30 cm öteden bakarsanız kılıf "sıfır" gibi. Renkler canlı. Herhangi bir kararma yok.

Tam dibinden "büyüteçle inceler gibi" bakarsanız yine nerdeyse "sıfır" gibi. Sanki kılıfın köşe yerlerinde %10'luk bir renk değişimi var ancak "büyüteçle inceler gibi" uzun uzun bakmanız lazım. Kimsede normalde böyle bakmaz. Normal bakışla birşey anlaşılmıyor...

Kısacası kırmızı deri renkli kılıf bile tepe tepe kullanıma gayet dayanıklı.. Bu kullanma ile belki 1-1.5 yıl sonra kılıfta belirgin, gözle rahat görülür renk değişimleri olabilir. Bu değişimlerde daha çok köşelerde olacağa benziyor. Bu da derinin normal bir özelliği.

Apple, deri kılıfı, deri temizleyicisi ile hafifçe periyodik olarak silerseniz uzun zaman yepyeni görünümünü koruyacağını idda ediyor. Bu kararmaların zamanla eldeki "yağ, ter ve kir gibi" şeylerin deri kılıf üstüne nüfus etmesinden dolayı olduğunu söylüyor.

Kaliteli bir marka, otomobil Deri koltuk temizleyicisini hafifçe sürüp bakım yapabilirsiniz.

Bununla uğraşmak istemiyorsanız mümkün olduğu kadar temiz ellerle kılıfı tutun, buda işe yarar...

Meraklısına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palmbeach -- 27 Aralık 2018; 18:48:49 >

• quote:

Yani herhangi bir programı açma. Arama yapma vs. Ama aynı işlemleri benim telden yapınca hiçbir sorun yok
    Bende ısınma olmuyor ama fark ettim ki ani %6-7 şarj düşüşü oluyor. Sizlerde de oluyor mu bu durum acaba? Mesela %77 idi 1 dk sonra baktım %71'e düşmüş. Böyle oluyor. Şarj ederken de %86'da bi bakıyorum %94 olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 27 Aralık 2018; 21:16:32 >
  • Birşey farkettim. Aynı cihaz. Ama benim telefonun kutusu enden aynı ama eşimin telefonunun kutusundan daha kalın. Yükseklik olarak yani. Benimki İngiltere, eşiminki Kore imiş. Mesaj rengi de daha farklı. Renkler daha koyu. Kopkoyu bir yeşil. Bir terslik var mıdır acaba?

Birşey farkettim. Aynı cihaz. Ama benim telefonun kutusu enden aynı ama eşimin telefonunun kutusundan daha kalın. Yükseklik olarak yani. Benimki İngiltere, eşiminki Kore imiş. Mesaj rengi de daha farklı. Renkler daha koyu. Kopkoyu bir yeşil. Bir terslik var mıdır acaba?
    Görseller eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Böyle tam anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 27 Aralık 2018; 23:0:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.