Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytoli

Birşey farkettim. Aynı cihaz. Ama benim telefonun kutusu enden aynı ama eşimin telefonunun kutusundan daha kalın. Yükseklik olarak yani. Benimki İngiltere, eşiminki Kore imiş. Mesaj rengi de daha farklı. Renkler daha koyu. Kopkoyu bir yeşil. Bir terslik var mıdır acaba?
    Çünkü sizin cihazınızın şarj adaptörü derinlik olarak yüksek 3 bacaklı ve dikine duruyor o yüzden kalın kutu

Benimki de öyle merak etmeyin biraz daha kalın kutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Ecnebilerin tatil dönemi ya, kimse güncelleme yapmıyor bu ara. Bende de durum aynı.

Benimkinde hiçbir sıkıntı yok. Ondan yöne kaygılanmıyorum. Ben eşimin telefonunun sıkıntılı olabileceği yönünde sıkıntılıyım. Apple aradım bugün uyarı vermediği sürece birşey yapamayız dediler. Fakat ne bilim, hemen ısınıyor, resimdeki gibi mesaj rengi koyu falan. Bir sıkıntı yaşar miyiz acaba rahatsız oldum

• aytoli kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-genel-erişilebilirlik-kontrastı arttır bölümüne bakabilirmisiniz açıksa normalden koyu görünür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuyu açarak :) Şaka şaka, Apple’ın sitesinde IMEI numarasını girip kontrol edebilirsiniz.

• Uluslararası siteden denediniz mi? Ben telefonu Amazon’dan aldığım için yurtdışı telefonların garanti kontrolü konusunda çok bilgim yok hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Arkadaşlar benim telefona 1 haftadır güncelleme gelmiyor app storede. Yaklaşık 100 uygulamam var normal bir durum mudur? :)
    Bende tam bunu yazmaya gelmiştim.

Noel tatili geldi benimde aklıma. Adamlar kapatmışlardır dükkanı. Kapı da bekçi varsa vardır. Onlarda vardiyalı dönüyorlardır.

• XS MAX alarak aranıza katıldım, hissiyat anlamında X ile arasında hiçbir fark yok. Sadece ekran büyük, sırf büyük ekran için de lütfen X ten MAX'e geçecekler paralarını cebinde tutup mis gibi cihazlarıyla birlikte devam etsin. X ten MAX'e geçen biri olarak gereksiz olduğunu ilk elime aldığımda anladım. Benim MAX çok uyguna geldi; fiyatını söylememe gerek yok hayatımdaki tüm şansımı bu akşam harcadım sanırım:) bir tanıdığımın bana çok büyük bir iyiliği oldu ve sonucunda MAX sahibi yaptı beni:)

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Arkadaşlar benim telefona 1 haftadır güncelleme gelmiyor app storede. Yaklaşık 100 uygulamam var normal bir durum mudur? :)
    Adamlar yatışda. :)

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

XS MAX alarak aranıza katıldım, hissiyat anlamında X ile arasında hiçbir fark yok. Sadece ekran büyük, sırf büyük ekran için de lütfen X ten MAX'e geçecekler paralarını cebinde tutup mis gibi cihazlarıyla birlikte devam etsin. X ten MAX'e geçen biri olarak gereksiz olduğunu ilk elime aldığımda anladım. Benim MAX çok uyguna geldi; fiyatını söylememe gerek yok hayatımdaki tüm şansımı bu akşam harcadım sanırım:) bir tanıdığımın bana çok büyük bir iyiliği oldu ve sonucunda MAX sahibi yaptı beni:)
    Hayırlı uğurlu olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

çok teşekkürler hocam:) biraz başınızı ağrıttık sorularımla ama olsun.)
    Ne demek hocam lafı mı olur :)

• matrmatrmrdn kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam sağolun

Orijinalden alıntı: aytoli

İkisi de xs max. 64 GB. Gold. Benimki İngiltere. Eşiminki Kore ince kutu olan. Mesaj rengini internetten aynısını buldum öyle ekledim. Kore xs max larda sıkıntı olabilir mi?
    Yeşil; SMS
    Mavi; iMessage

• iOS Jailbreak hakkında herşey, Apple haberleri...
    Grubumuza bekleriz...

https://www.facebook.com/groups/1268570809874856/
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.