Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Arkadaşlar Wi-Fi kopma sorunu yaşayan var mı? Ağ ayarlarını da sıfırlamama rağmen düzelmedi. Önce olmuyordu böyle bir şey. Telefonu kitleyince 5 dakka sonra falan Wifi'yi kapatıyor kendiliğinden ve ekranı açınca tekrar bağlanıyor. İnternette iPhone wifi kopma sorunu diye aratınca IP ve DNS elle girilmesi gerektiğini yazmışlar onları da yaptım ama bu sefer de Facebook ve Instagram bildirimleri gelmiyor uygulamaya girmeyince :S Çözemedim...
    hangi modemi kullanıyorsun model no: yazarmısın?

Orijinalden alıntı: feylezof77

Pile zararı var mı acaba

Alıntıları Göster
    Eğer bu ürünün üzerinde MADE FOR IPHONE ibaresi varsa, bir zararı yoktur. Çünkü Apple bazı aksesuar ürünlerini cihazlarına uygunluk yönünden inceliyor ve aksesuarlar bu testleri geçerse onların kutularına MADE FOR IPHONE veya MADE FOR IPAD ibaresi koyuyorlar... Bu tür ibareye/etikete sahip bir aksesuarı güvenle alabilirsiniz...

Eğer alacağınız aksesuarın kutusunun üstünde bu etiket yoksa bu illaki bu ürün Apple ürünü ile tam uyumlu değil demek DEĞİLDİR. ANCAK Apple bu aksesuarla ilgili herhamgi bir uyum testi yapmamış demektir. Risk size ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baseus kılıf alırken iki defa düşünün. Silver rengi için uygun olan modeli aldım ve kenarları daha bir hafta kullanmama rağmen bu hale geldi. Lekeler çok daha belirgin fotoğrafta tam çıkmamış. O beyaz olan kısımlar gri hatta bildiğin siyah oldu. Bu firmanın bir daha hiçbir ürününü almam. Takılıp çıkartılmasıda bir o kadar zor. Şuan cihaz da telefonu ilk aldığımda takılı olan zore ekran koruyucusu var ama dokunmatiği bariz etkiliyor. Bazen whatsappta yazışırken klavyenin resmen algılamadığına şahit oluyorum umarım bu problem ekran koruyucudan kaynaklanıyodur da çıkartınca düzelir. Silver renkli xs max için kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı?
    Ekran koruyucu olarak spigen'in bu ürününü arıyorum. Edge to edge diye geçiyor ama Türkiye de hiçbir sitede yok. Yurt dışında da çoğu sitede stoklar bitmiş. Bu varken çentiği ve kenarları kapatmayan olan modeli almak gerçekten çok saçma.
    Şurada ise videosu var:
    Tech Zillayoutube
    Spigen iPhone XS Max Glass Screen Protector
    https://www.youtube.com/watch?v=YDcmPwPvHrw

Bunlarda kılıfın berbatlığını gösteren bir kaç fotoğraf.
    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 27 Aralık 2018; 2:43:36 >

• Bu bandrol ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? Nedir ne değildir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 27 Aralık 2018; 2:38:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

işte adamlar bu zihniyeti yakalamaya çalışıyorlar. elde etmişler bile. size izah edilecek çok şey var ama açıklamayacağım zira sonucu değiştirmeyecek. o yüzden siz gibilere müstehaktır bunlar
    Dır dır konuşmaktan başka yaptıgın bir şey yok. Sen iphone x i ne kadara aldın? Aldıgında dolar ne kadardı? . Devlet bu abd malı üründen ne kadar vergi alırsa alsın haktır.

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Baseus kılıf alırken iki defa düşünün. Silver rengi için uygun olan modeli aldım ve kenarları daha bir hafta kullanmama rağmen bu hale geldi. Lekeler çok daha belirgin fotoğrafta tam çıkmamış. O beyaz olan kısımlar gri hatta bildiğin siyah oldu. Bu firmanın bir daha hiçbir ürününü almam. Takılıp çıkartılmasıda bir o kadar zor. Şuan cihaz da telefonu ilk aldığımda takılı olan zore ekran koruyucusu var ama dokunmatiği bariz etkiliyor. Bazen whatsappta yazışırken klavyenin resmen algılamadığına şahit oluyorum umarım bu problem ekran koruyucudan kaynaklanıyodur da çıkartınca düzelir. Silver renkli xs max için kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı?
    Ekran koruyucu olarak spigen'in bu ürününü arıyorum. Edge to edge diye geçiyor ama Türkiye de hiçbir sitede yok. Yurt dışında da çoğu sitede stoklar bitmiş. Bu varken çentiği ve kenarları kapatmayan olan modeli almak gerçekten çok saçma.https://www.amazon.com/dp/B07GX24RDC?ref=dp_vse_pc0#customerReviews
    Şurada ise videosu var:https://www.youtube.com/watch?v=YDcmPwPvHrw
    Yok malesef buff var oda hem pahalı hemde çok çabuk çiziliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    O ne demek yahu? Kore malı olursa sorun yokta ABD malı olunca mı hak oluyor? Hem ne demek haktır? Yok öyle bir dünya! Yıl olmuş 2019, teknoloji üretemiyorsan vatandaşının teknolojiye ulaşmasını kolaylaştıracaksın! Bu zihniyet Mandarin’de yok, bizim örümcek beyinler hak görüyor! Bu kafayla siz otomobil falan da alıp, şeytan icadı ürünlerle batılı gevurları zengin etmeyin! Faytona binin, fes takın, tütün çiğneyin! Medeniyetle ne işiniz olur?! Ama yok Mercedes’in en son çıkardığı, en lüks otomobili makam aracı yapıp, en lüks donanımla imamlarınıza sağlayıp, sonra bu ikircikli lafları edin. Vatandaşınız neden muasır medeniyetlerle aynı hizmeti ucuza kullansınki?! Reva mı bu, hak mı, adil mi? Kime anlatıyorsam...

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAMMSTEIN-

Bu bandrol ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? Nedir ne değildir ?
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/yurtdisindan-getirilecek-elektronik-cihazlarda-bandrol-ucretleri-yeniden-belirlen,9Y9BOvQQw0aXvjceDll1Vw
    Bunu yeni gordum. Sayin cbmiz milletin cebinden ne alirsam kar diyip gece gunduz calisiyor. Allah yar ve yardimcisi olsun. Ustelik fiyatlar euro, kur degisiminden cikacak zararida ortadan kaldirmis. Cok zekice.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

O ne demek yahu? Kore malı olursa sorun yokta ABD malı olunca mı hak oluyor? Hem ne demek haktır? Yok öyle bir dünya! Yıl olmuş 2019, teknoloji üretemiyorsan vatandaşının teknolojiye ulaşmasını kolaylaştıracaksın! Bu zihniyet Mandarin’de yok, bizim örümcek beyinler hak görüyor! Bu kafayla siz otomobil falan da alıp, şeytan icadı ürünlerle batılı gevurları zengin etmeyin! Faytona binin, fes takın, tütün çiğneyin! Medeniyetle ne işiniz olur?! Ama yok Mercedes’in en son çıkardığı, en lüks otomobili makam aracı yapıp, en lüks donanımla imamlarınıza sağlayıp, sonra bu ikircikli lafları edin. Vatandaşınız neden muasır medeniyetlerle aynı hizmeti ucuza kullansınki?! Reva mı bu, hak mı, adil mi? Kime anlatıyorsam...
    1. lüks ürün tüketiyorsan lüks hayranıysan vergisini fazlasıyla vereceksin bu ister apple olsun ister mercedes. Devletin bu ürünlere yüksek vergi koymasın nedeni zaten bu insanlar lüksten uzak dursun olayı.

2. Note9 ile xs max yurt dışında neredeyse aynı Fiyatta satılırken bizim ülkemizde neden bu iki telefon arasında bu kadar fiyat farkı var. bı soruyu apple a sorsanıza)

Sonuncusu ise örümcek beyinli sözünü size aynen iade ediyorum..

• quote:

Ben de! En son güncelleme ile ekran yazılar aşırı büyüdü. Artık daha az şey görülebiliyor. Umarım bir an önce eski haline geri döner yorum da yaptım bunun için ama sanırım sadece ben şikayetçiyim bu konudan. Benden başka bu konuya değinen yoktu...

Alıntıları Göster
    Hocam bende çok şikayatçiyim instagram konusunda ama güncelleme bekliyorum. Merak etmeyin sorun sadece sizde değil. Bu arada 12.1.1 sürümü kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: notropil

hangi modemi kullanıyorsun model no: yazarmısın?

Alıntıları Göster
    Superonline HG658 V2 Huawei; ama bu evdeki wifide değil her yerde oluyor. İşte dışarda Wifiye bağlanıyorum kilitlediğimde belli bir süre geçince wifi kapanıyor.

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Baseus kılıf alırken iki defa düşünün. Silver rengi için uygun olan modeli aldım ve kenarları daha bir hafta kullanmama rağmen bu hale geldi. Lekeler çok daha belirgin fotoğrafta tam çıkmamış. O beyaz olan kısımlar gri hatta bildiğin siyah oldu. Bu firmanın bir daha hiçbir ürününü almam. Takılıp çıkartılmasıda bir o kadar zor. Şuan cihaz da telefonu ilk aldığımda takılı olan zore ekran koruyucusu var ama dokunmatiği bariz etkiliyor. Bazen whatsappta yazışırken klavyenin resmen algılamadığına şahit oluyorum umarım bu problem ekran koruyucudan kaynaklanıyodur da çıkartınca düzelir. Silver renkli xs max için kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı?
    Ekran koruyucu olarak spigen'in bu ürününü arıyorum. Edge to edge diye geçiyor ama Türkiye de hiçbir sitede yok. Yurt dışında da çoğu sitede stoklar bitmiş. Bu varken çentiği ve kenarları kapatmayan olan modeli almak gerçekten çok saçma.https://www.amazon.com/dp/B07GX24RDC?ref=dp_vse_pc0#customerReviews
    Şurada ise videosu var:https://www.youtube.com/watch?v=YDcmPwPvHrw
    Baseus'un hard pc kılıfları öyle oluyor genelde. Ben de almıştım telefondan çıkartırken telefon kırılacak gibi oldu ama kılıf ortadan ikiye ayrıldı :) O günden sonra ben de Baseus'un sert kılıflarından uzak durdum.

• quote:

Superonline HG658 V2 Huawei; ama bu evdeki wifide değil her yerde oluyor. İşte dışarda Wifiye bağlanıyorum kilitlediğimde belli bir süre geçince wifi kapanıyor.

Alıntıları Göster
    Bu bir sorun değil tüm iphonelar da öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 28 Aralık 2018; 17:16:54 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Shadow

Hocam bende çok şikayatçiyim instagram konusunda ama güncelleme bekliyorum. Merak etmeyin sorun sadece sizde değil. Bu arada 12.1.1 sürümü kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Bu Instagram'ın Xs Max için optimizasyonu kaldırdığı için olmuş:

https://9to5mac.com/2018/12/20/instagram-iphone-xr-xs-max-no-longer-optimized/

www.digitalinformationworld.com
    Instagram Breaks Support for iPhone XR and XS Max
    https://www.digitalinformationworld.com/2018/12/instagram-iphone-xr-xs-max-no-longer-visually-optimized.html

Yakın zamanda düzelir o vakit. Güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hocam kararma elbet olacaktır, derinin düsturu bu zaten. Ama bu kararmanın öyle 3-5 günde olması mümkün değil. Öyle olsa en başta kimse gidip de o kadar para verip siyah harici deri ceket almaz. Deri nefes aldığı için eskir ve buna da vintage denir, modası vardır, ederi yükselir vs. Ama kalkıpta 3 günde kararıyor almayın demek nedir?

Buyrun 3 aydır kullandığım deri kılıf. Telefonum ile birlikte almıştım. En ufak bir kararma söz konusu değil:

Alıntıları Göster
    Keşke bu tip kılıflarda elmanın olduğu yeri yuvarlak bir boşluk olarak bıraksalarmış..Sanki daha iyi olurmuş ..

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

arkadaşlar xr kullanıyorum.. her arama yaptığımda bunu soruyor.. var mı bi çözümü..

Son güncelleme ile çözülmemiş miydi bu tür sorunlar arkadaşlar? Yoksa hala devam ediyor mu bu sorun?

bu zihniyetlerle son 1 aydır çok uğraştım, anlayamadıklarını fark edince bıraktım ben bu kadarım. Bırakın yurtdışında 1.200 birimlik telefonu(adamlar 1.200 dolara da pahalı diyorlar) burada 9-10 bin birimi alsınlar, onlara göre devlete giden acımasız vergilere daha fazla katkıları olsun. Ben 22 yıldır bu bedendeyim, böyle bir millet böyle bir uyumuşluk, cahillik görmedim. Dünya ülkelerinde bu şekilde vergilendirme sistemi (ABD eyaletlerinde en fazla %11 civarı vergi oluyor) görmedim. O yüzden hep derim; bu cihazları Türkiye'den alan adama ve bunun gibilere 20.000 lira da yazsanız onu alma derdine düşecek. Yaparlar ben biliyorum.

rezalet durumdasınız bu zihniyet sahipleri, insanlar sizlere gülüyor bunu unutmayın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.