Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.116.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu söylediğinize ben de dikkat edeceğim, şaşırdım doğrusu. Benim de telefonun şarjı 2 gün dayanıyor fakat geceleri anlamsız bir şekilde şarj düşüşü oluyor acaba gelen uygulama bildirimlerinden ötürü mü oluyor yoksa gece 7-8 saat ekran kilidindeyken %5-10 gibi düşüşler normal midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Shadow

Bu söylediğinize ben de dikkat edeceğim, şaşırdım doğrusu. Benim de telefonun şarjı 2 gün dayanıyor fakat geceleri anlamsız bir şekilde şarj düşüşü oluyor acaba gelen uygulama bildirimlerinden ötürü mü oluyor yoksa gece 7-8 saat ekran kilidindeyken %5-10 gibi düşüşler normal midir ?
    Dikkat ederseniz sevinirim. Çünkü bazen düşüş oluyor gibi geliyordu veya şarj olurken bir anda doluyor gibi ama dün fark ettim ki elimdeydi çünkü 77 idi 1 dk sonra 71 düşmüş. Şaşırdım gerçekten ben de. Bu arada ben de pilden çok memnunum. 2 3 gidiyor da bu durum kafamı karıştırdı neden oluyor acaba veya herkeste mi oluyor :)

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Şuan ne kullanıyorsunuz memnun olduğunuz bir kılıf var mı?
    Applekutusu'nun hediye ettiği kılıfı kullanıyorum çok güzel. Deri kullanıyordum ama bu daha güzel geldi. Bunu kullanıyorum şimdilik...

13 liraya inmiş iken oddmar’ ı da alasım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı cumalar:) X'im de Belkin InvısGlass ekran koruyucu akıp kullanmıştım, çok da beğenmiştim ama MAX için olanı Türkiye Apple Store'a gelmiş ama daha stok yok. Nereden temin edebilirim? Eğer olmazsa mecbur bekleyeceğim:)
    Barış hocam birşey fark ettim normalde %100 de baya gidiyordu diğer cihazlarımda MAX'de böyle olmadı, tam anlayamadım takipteyim bu konunun. Sanki biraz fazla düşüyor gibime geldi kullandıkça bakacağım, belki pil açılır ne diyorsunuz?

not: pardon normalmiş yeni telefonun gazıyla 3.5 saat ekran açık kullanmış anlamamışım %87 şuan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 28 Aralık 2018; 14:26:27 >

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Barış hocam birşey fark ettim normalde %100 de baya gidiyordu diğer cihazlarımda MAX'de böyle olmadı, tam anlayamadım takipteyim bu konunun. Sanki biraz fazla düşüyor gibime geldi kullandıkça bakacağım, belki pil açılır ne diyorsunuz?

not: pardon normalmiş yeni telefonun gazıyla 3.5 saat ekran açık kullanmış anlamamışım %87 şuan:)
    3.5 saat ekran açık; 24 saat içinde olan ekran açık süresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 28 Aralık 2018; 19:27:42 >
  • Beyler bayanlar Taşkent den Xs Max 64 gb fiyatı aldım 1080dolar ayın 7 sinde arkadaşım orada olacak oradan aldıracağım bir tane ne diyorsunuz?
  • 30 kasımdan önce kayıt yaptıranlar BTK’ya dilekçe vererek Dijital simi de kayıda ekletebilir. Lakin 30 kasımdan sonra kaydedenler için tekrar kayıt ücreti istiyorlar. Ve bu durum çok saçma. Ben de 30 kasımdan sonra yaptırdım kaydı. Ve dijital simi kaydettirmedim. Btk 500tl daha istiyor. Herhangi bir düzenleme yapılmayacağını söylüyor.

Bilginize...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatanbilgisayarda telefonları inceleme fırsatım oldu, ne güzel yapmışlar. iPhone 6 'dan sonra ferrari gibi geldi. Kamerası çok iyiydi. 4K'da 60fps kayıt alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 28 Aralık 2018; 20:56:29 >

Pixel 3 xl'den gectigim icin surekli Pixel kullaniyorum gibi hareket ediyorum. Boyut olarak neredeyse aynilar, o yuzden pek zorluk cekmedim.
    Cihaz gayet basarili.

XS İÇİN KILIF ÖNERİSİ OLAN VARMI
    hayirli olsun hocam:) iyi günlerde kullanın. Şahsen ben X den gectigim icin hissiyat anlamında ekran boyutu dışında fark göremedim. Geçmesem de olurmus. Geçmek isteyenlerin parasal durımuna göre değişir ama pek gerek yok.

Ekran güzel, boyutuna alismak üzereyim. Aslinda siyah istiyordum ama Silver denk gelince ne bulduysam onu kullanırım mantıgıyla kullanıyorum.

not: telefonu sevdiğim bir abim, büyük bir iyilik yaparak cok uyguna bana sagladi:)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.