Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Link verir misiniz acaba?
  • applekutusu.com adresinden spot iphone alan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Kulakliklarin seri nosu varmi hocam. Mesela baska bozulan kulakligi gotursek ama telefonun garantisi olsa yinede degistirlermi
    Utanmadan sıkılmadan böyle bir şey yazmak, PES....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Link verir misiniz acaba?
    Baseus kendi sitesinden de bakabilirsin. Fiyat 55 TL

www.baseusturkiye.com
    Apple iPhone XS Max 6.5 Baseus 0.2mm Camera Lens Glass iPhone XS Max 6.5, Ekran Koruyucular, Ekran Koruyucu Filmler
    http://www.baseusturkiye.com/apple-iphone-9-plus-65-baseus-02mm-camera-lens-glass.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Bu arada telefonun pili efsane. Kullandıkça açıldı diyebilirim (Keşke Note 9'da da böyle olsaydı ama onda kullandıkça batmıştı). En son cuma saat 15'te şarjdan almıştım dün akşam 21'de şarja taktım ve %27 idi siz düşünün gerisini. 7 Plus'tan sonra o kadar P20 Pro, Note 9 kullanmış biri olarak her telefonda bir pişmanlık yaşamıştım ama iPhone geri dönünce gerçekten o kaliteyi ve stabiliteyi anlıyor insan. Deneyimlemeden gerçekten anlamak zor. Bazıları atıyor kafadan yok Note 9 şöyle daha iyi böyle daha iyi ama her ikisini ve hatta Huawie ile birlikte her üçünü kullanmış biri olarak diyorum ki iPhone'un yeri gerçekten ayrı ve kıyaslama bile yapılamaz bazı konularda o telefonlar ile. Eğer bu saydığım telefonlar arasında kalanlar olursa seçimlerini kesinlikle ama kesinlikle Xs Max'ten yana kullanmaları gerekiyor. 5 bin ona vereceğinize 6000 verin 6500 verin buraya yönelin...
    Hayırlı olsun hocam bir çılgınlık yapsam mı acaba Note 9 sonrası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hexaeba

Senin düşündüğünü bende düşündüm. Ve bu ürünü geçen gün satın aldım. Çok iyi koruyor ve ince tabakalı. Almalısın mutlaka

Alıntıları Göster
    X ile Xs Max telefonların arka kamera kısımlarının boyutu aynı mıdır?
    Aramızda inceleyen gören bakan bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Bu arada telefonun pili efsane. Kullandıkça açıldı diyebilirim (Keşke Note 9'da da böyle olsaydı ama onda kullandıkça batmıştı). En son cuma saat 15'te şarjdan almıştım dün akşam 21'de şarja taktım ve %27 idi siz düşünün gerisini. 7 Plus'tan sonra o kadar P20 Pro, Note 9 kullanmış biri olarak her telefonda bir pişmanlık yaşamıştım ama iPhone geri dönünce gerçekten o kaliteyi ve stabiliteyi anlıyor insan. Deneyimlemeden gerçekten anlamak zor. Bazıları atıyor kafadan yok Note 9 şöyle daha iyi böyle daha iyi ama her ikisini ve hatta Huawie ile birlikte her üçünü kullanmış biri olarak diyorum ki iPhone'un yeri gerçekten ayrı ve kıyaslama bile yapılamaz bazı konularda o telefonlar ile. Eğer bu saydığım telefonlar arasında kalanlar olursa seçimlerini kesinlikle ama kesinlikle Xs Max'ten yana kullanmaları gerekiyor. 5 bin ona vereceğinize 6000 verin 6500 verin buraya yönelin...
    Hocam dünya üzerinde herhalde 3 gün xs max kullanan tek insansınızdır. Daha önce de söyledim telefonu 3310 gibi kullanırsanız tabiki sarjı gitmez yoğun kullanımda note 9 bir günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ben 8 plusta kullandım x de kullandım ve halen kullanıyorum yoğun kullanımda gün sonunu getirmiyor ama note 9 ile hergün eve yüzde 30 üstünde geliyorum kaldı ki telefonu yemek yerken 15 20 dakika şarjda bırakıyorum aldığımda yüzde 80 oluyor bunları iphone da yapamıyoruz maalesef adamlar hızlı şarj destekleyen telefonun kutusuna bile adaptör koymaktan aciz. Ayrıca 1000 tane test var youtube da hepsi mi fake bunların note 9 daha iyi pil ömrü gösteriyor tabi bu yoğun kullanımda geçerli. Android dururken de şarj yediği için kullanmıyorken evet iphone daha başarılı ama bu telefonları alanlar genelde yoğun kullanır. Hatta şu kadarını söyleyim note 9 da pubg oynayın bide 8 plusta oynayın. Ben ikisinde de oynuyorum ve 8 plus hiç abartısız 2 kat fazla şarj götürüyor ikiside full ayarlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

applekutusu.com adresinden spot iphone alan varmı?
    Barış arkadaşımız almıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknogs

Barış arkadaşımız almıştı.

Alıntıları Göster
    Sordum applekutusu.coma sıfır kapalı kutu cihaz diyor. Pasaport kaydı gerekiyormuş iphone xs 64 gb 6100 tl fiyatı var pasaport kaydı ile 6600 tlye geliyor.

Kayınpeder 1,5 yıl.önce hacca gitmişti onun pasaport hala geçerli olurmu bilginiz varmı?

• 4 senedir iPhone 5s kullanıyorum. Fuzuli para harcamayı da sevmediğimden dolayı telefonum çöp olana kadarda kullanmaya devam edeceğim. Hatta kenarda sağlam 4s var. Bozulursa da onu kullanırım Kimsenin harcamasına ve zevkine söz söyleyecek kadar hadsiz birisi değilim fakat merak ettiğim bir konu var. Bu iPhone xs/xs max alanlar benim telefondan farklı olarak hangi işlemleri yapıyorlar ? Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Sordum applekutusu.coma sıfır kapalı kutu cihaz diyor. Pasaport kaydı gerekiyormuş iphone xs 64 gb 6100 tl fiyatı var pasaport kaydı ile 6600 tlye geliyor.

Kayınpeder 1,5 yıl.önce hacca gitmişti onun pasaport hala geçerli olurmu bilginiz varmı?

Alıntıları Göster
    Maalesef son 120 günü geçmemesi gerekiyor.

Yani fiyat uygun hatta kendileri kılıf ve ekran koruyucu veriyorlar diye biliyorum.
  • aviatorcarfactory kullanıcısına yanıt
    Neden.apple hepimize kösmuyormu? Kalkip.savunuyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra7o

Dostlar 256 max Gold A2101 kodlu kapalı kutu 6950 den alıyorum akşam elimde olacak sıcak sıcak duyurayım dedim
    nerden aldınız ?
  • Ben de sırf büyük ekran için iPhone X cihazımdan XS MAX'a geçmek istiyordum/istiyorum. Bu konuyla ilgili tavsiye almaya ilişkin bir takım görüşler aldım ve artık tam olarak vazgeçtim gibi. Fuzuli harcama, sonu gelmeyen bir döngü. Kaldı ki MAX alabilmek için(yurtdışı) hem çok sevdiğim MacBook'umu hem de X cihazımı satıp parayı denkleyip 6750 liraya alacaktım. Telefon alsam bile pasaport kaydı 618 lira olacağı için ve 170 ödemek varken neden 618 ödeyeyim? Benim için büyük para. Şu an cihazlarımın ilanlarını bile çekebilirim. MAX kullanmak da istiyorum ama bazen mantığının konuşması gerekiyor. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
  • arkadaşlar ios 12.1.1 de yaşanan şebeke sorunu ne oldu ?

Düzelen veya düzelten varmı ?

Apple ne yapıyor bu duruma ?

Varmı bir gelişme ?

Turkcell kullananlar ne alemde ?
  • notropil kullanıcısına yanıt
    hocam malum siteden aldım ali osman diye bir arkadaştan özelden çok yazdım aradım vatandaşı 7200-7500 bandında 256 lıklar şimdi bir arkadaş ile bana yönlendiriyor arkadaş işyerime kadar getirecek şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

nerden aldınız ?

Alıntıları Göster
    hocam millet 64 lüğe 10.800 verdi çok iyi rakama almışsınız. sırf fazladan 1 yıl garanti için o rakamlar verilmez. Bakalım bu 10.800 den alanlar kaçtan satabilecek telefonları şu an sıfır turkcelden alınma cihazlar sahibinden de kapalı kutu 9000 bandında
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    Yazık günah hocam o paralara ben geçen ay 11/11 de 2 note 9 alıp 512 gb satış amaçlı al sat yaptım yaklaşık 1300 elime para geçti eldeki x i sattım 7 ay önce aldığım fiyata o yüzden sorun değil evet 1 yıllık garanti için değmez o paraları vermeye zaten
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar telefonu satmak için almıyor asıl bu alanlar satmak istese fatırasız ve 1 yıllık garantiden kaça satacak bunu sorgulaman gerekmiyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hahaha dolar 5.2 xs max ise 10 bin tl sence kul hakkına giren benmıyım applemı? veya devletmi? bukadarda saf olmayın
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.