Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
413.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok moralim bozuldu. Değişim cihazı zaten daha önceden kullanılmış cihaz oluyor. Ekran değişimi yapsalar bu seferde telefonun kozmetiğinde hasar bırakabilirler. En iyisi bi götürmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siyah XR satan var mi arkaaşlar?
  • Cengizhan777 C kullanıcısına yanıt
    Kardesim merhaba. Foruma uzun zamandir girmiyordum benzer durum basima geldi sirf cevap atmak icin giris yaptim. Benzer sorun iki hafta once basima geldi. Vatandan aldigim iphone xr in hem on hem arka kamerasinda toz oldugunu aldiktan yarim saat sonra farkettim. İade icin goturdum vatana ama sim takilip aktive oldugu icin kabul etmediler. Ben de baya kavga cikaracak duruma gelene kadar tartistim yoksa adam yerine koymuyorlar. Sonrasinda apple turkiyeyi aradim ve genpaya gittim. Oradan sadece ariza raporu istedim. Asla baska bir onarim islemi yapmayin sadece ariza raporu verin dedim. Raporu alip gittigimde bana yuzde 99 iade olur dediler ama bana sormadan istanbula kendi teknik servislerine gondermisler. Yine baya tartistim benden habersiz is yaptiklari icin. Sonrasinda uc dort gun bekleme suresi gecti. Her gun arayip bilgi aldim israrla. En son iade onayi geldi. Gittim yeni cihazla degisimini istedim. Orada gozlerinin onunde yeni paketi actim ve sansima ikinci telefonda da ayni sorun vardi. Bu sefer hat takmadigim icin aninda iade hakkimi istedim. İsterseniz bir adet daha kapali kutu var onu da deneyelim dediler kabul ettim. En son kutudaki yani 3. Kapali kutu saglam cikti. Onu aldim ve islemi bitirdim. Kisacasi hakkini aramazsan hakkini yiyorlar. Sana tavsiyem kendinden emin ol israrci ol. Sana kozmetik hata falan derlerse de hic inanma. Sen o kadar para vermissin hatanin kozmetik mekanik ya da herhangi baska bir sey olmasi senin degil onlarin sorunu. Simdiden kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba.

Eylül ayında amerikadan gelirken paraya dönüştürmek için iPhone XR getirip satmak istiyorum. Sizce ne kadara satılır?

Cihazın sadece kutusu açılmış olacak (denemek için) gerisi komple sıfır hiç kullanılmamış olacak. Sizce ne kadara satılır? Şuanda pazar araştırması yapıyorum. Gerekirse eski usul pasaporta kayıt yaptırarak da satabilirim mevcutta giriş hakkım var mayıs öncesi.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Eğer bahsettiğin konuya yani denemek için açtığına ikna edebilirsen şuan piyasası 7399 tl olan telefonu (yerel pazarda 7000 tl civarı ) 6500 tl civarına satabilirsin diye düşünüyorum. 750 usd x 5,5 +1500 = 5600 tl gibi bir maliyeti olacak sana tahminim. Lakin bu yeni yurtdışından telefon getirme şartlarını bir incelemeni tavsiye ederim. Belki gözden kaçırdığımız başka şeylerde olabilir

• Portre modu kullanınca biraz sarı tonlu çektiğini düşünüyorum sizce normal mi

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Evet, iCloud ek depolama alanı satın aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_lfc -- 8 Ağustos 2019; 1:38:22 >
  • sekobaba kullanıcısına yanıt
    Benim gözüme öyle bir şey çarpmadı. Acaba cihazınızda Night Shift veya True Tone özelliği açık olabilir mi ?

Bu özellikler açık olduğunda ekrandaki görüntü sarımtırak bir renge yakın oluyor

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir teşhis bence de dediğiniz gibi olabilir. Çünkü ben de portre de sarılık göremedim kendi telefonumda.

• Hocam baya olay yaşamıssınız helal olsun. Bu arada nasıl kontrol sistemi var bu adamlar bu kutulama işlemi yapılmadan önce kontrol edilmiyor mu telefonlar=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

Portre modu kullanınca biraz sarı tonlu çektiğini düşünüyorum sizce normal mi
    hocam orda çekim modlarında sen bir yere dokunmussun ( böle 7-8 temalı mod var ) sarı ise zaten portre de sarı çeker.

Foto çekme moduna alınca sağ üst köşede 3 lü yuvarlak var oraya dokun ÖZGÜN e al onu , bir daha dene...
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi de olabilir 👍

• Zamdan önceki durumda hatırlarsanız 500 TL. pasaport kayıt parası + 120 TL. bilmediğim bir şey için , yani toplamda 620 TL. ödeniyordu, şimdi 500 olan ücret 1500 tl oldu ise kayıt için ödenecek toplam ücret : 1500+120 =1620 TL. olması gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Archi33tect

Zamdan önceki durumda hatırlarsanız 500 TL. pasaport kayıt parası + 120 TL. bilmediğim bir şey için , yani toplamda 620 TL. ödeniyordu, şimdi 500 olan ücret 1500 tl oldu ise kayıt için ödenecek toplam ücret : 1500+120 =1620 TL. olması gerekmiyor mu?
    hocam 618 tl die biliyorum ben önceki parayı. 120 tl ne? vallaha artık yurtdışından kim alır garantisiz ürünü ben de merak içindeyim.
    Abi yurtiçinden de alamıyoruz. Nasıl alalım peki ? 😁 yani yurtdışından almadım zaten ama fiyatlar ateş pahası. Telefonlarımızın kıymetini bilelim 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

Abi yurtiçinden de alamıyoruz. Nasıl alalım peki ? 😁 yani yurtdışından almadım zaten ama fiyatlar ateş pahası. Telefonlarımızın kıymetini bilelim 😁😁
    anladım kardeşim de, mayıs da dedik buyback kampanyasından bahsettik 6000 tl ye geldi bana TR garantili (vatan) şimdi kuzen almıs 7.399 tl sanırım. Çok arttı gerçekten.
    Ya öyle de ben de normal gece indirimi ile 6399 tl ye almıştım. Ancak ne bileyim ya 7000 tl tr için büyük, başka ülkeler için çok az para. Yani başka ülkelerde 750 usd ye satıldığını görünce duyunca sinir oluyor insan.

• 2016 eylülden bu yana iphone 7 plus kullanıcısı olarak güncellenmiş XR'ı bekliyorum. Ancak mevcut XR 7 Plus'a göre kıyasladığımda biraz kalın gelmişti. Bir de ben portre modunu obje çekimlerinde işim gereği çok kullanıyorum bu özellik mevcutta sadece kişi algılama ile çalışıyor sanırım. Çift kamera ile bu güncelleme gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 9 Ağustos 2019; 12:22:48 >
    Valla ben de sasirdim hocam. Bana mi denk geldi genel olarak mi boyle bilmiyorum. İlk verilen telefondakini cogu kisi farketmez dikkatli bakmazsa ama ikincisi baya tozluydu. Ucuncusunde de hicbir sikinti yoktu. Seri numaralarina da baktim hepsinin baslangici ayniydi. Anladigim kadariyla ayni uretim hattindan ayni fabrikadan cikmis telefonlar ama bir kismina toz kacmis demek ki.

• say S kullanıcısına yanıt
    halide isimli app ile sahip olabilirsiniz bu özelliğe.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.