Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
413.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple store da var halide Camera ama beğeni ya da yorum göremedim. Kullanıyor musunuz siz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

Apple store da var halide Camera ama beğeni ya da yorum göremedim. Kullanıyor musunuz siz ?
    çift lens işlevini gayet iyi yerine getiriyor. xr'da xs/xs max'teki portre modu zoomu olmadığı için ayrıca keyifli halide'ın kullanımı. öneririm kesinlikle.
  • Çok teşekkürler Önerniz için. Deneyeceğim 👍

• Birden fazla XS MAX kullandim son 1 yılda; fakat iPhone XR'in ekran panelini Sharp'in ürettiğini duyunca ayrı bi ilgi başladı bu cihazda. Yeterince XS MAX deneyimledim. Evet, OLED daha keskinlik verebilir fakat bir iPhone'da SHARP panel kullanılırsa benim için işler değişir. Sharp dünyanın en iyi ve rakipsiz ekran üreticisi. Çoğu kişi pek bilmez ama ekran için en iyisi bu adamlari. Ekranlarin Rolls Royce'u diyebilirim.

Sadece ekran kalitesi için XR kullanıcılarının deneyim, gözlemlerini benimle paylaşmasını rica edeceğim... olay ekran çünkü

teşekkürler
  • Yani ekran bir xs ya da xs Max değil. Ama bu özellikte çok çok iyi bence

• bence ekran konusunda gönlün rahat olsun. gayet başarılı.

Önceki sayfalarda pixellerden her nasılsa ekrana bakamayıp telefonu satan bir arkadaş da vardı. :)
  • Arka kameradaki çıkıntıyı çizilmelere karşı koruyacak sağlam kılıf önerisi olan var mıdır arkadaşlar?
  • İphone X cihazımın ekranında dikey pembe çizgi çıktı servise götürdüm bunun kronik olduğunu hatta Apple İphone X'lerin ekran garantisini 1 yıl daha uzattığını belirttip 1 saatte ekran değişimi yaptılar, XR'da böyle bir sorun yaşayan var mı
  • GamerBey kullanıcısına yanıt
    O şekilde bir sorun yok. Bu sorun X’te OLED ekran olduğu için sanırım. XS serisinde de bu sorunu çözmüşler herhalde böyle bit şikayet onlardan hiç duymadık denk gelmedi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha 😁 ekran konusunda gerçekten mübalağa yapan bir kısım var gerçekten de. Evet çözünürlük diğer yeni nesillere kıyasla az da olsa düşük. Ama bunu emin olun yan yana çok dikkatli bakmadıkça anlayamazsınız. Xs Max ekranı evet çok iyi. Ama xr ekranı da iyi. Sadece çok iyi değil

• GamerBey kullanıcısına yanıt
    5 aydır kullanıyorum cihazı. Öyle bir şey yaşamadım çok şükür. En azından garanti kapsamında değiştirmişler bari

• Evet geçen bi arkadaş da dedi elindeki hangisi xr dedim 6s var onda dedi ki onun ekranı LCD ekranlar çok kötü KESK’e xs alsaydın dedi arkadaş ekranı çamurdan yapılmadı sadece xs x serilerindeki oled değil öyle pixel falan da sayılmıyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Evet geçen bi arkadaş da dedi elindeki hangisi xr dedim 6s var onda dedi ki onun ekranı LCD ekranlar çok kötü KESK’e xs alsaydın dedi arkadaş ekranı çamurdan yapılmadı sadece xs x serilerindeki oled değil öyle pixel falan da sayılmıyor ...
    Teknoloji marketlerinde birebir karşılaştırdım tamam kabul XS ekranı daha güzel ama 3000 lira fark verirsen daha güzel, ağzı olan konuşuyor. Yıllardır aynı teknolojiyi kullanan millet nedense XS ile OLED ekrana geçince bi anda piksel sayar oldu e kardeşim 6s, 7 ve 8 de LCD kullandın? Apple sana retina hd ekran diye sattı ama bildiğin IPS LCD ekrandı, niye bu kadar uzatıyor herkes bunu anlamadım. O zaman gözüne harika müthiş of be retina ekrana bak diye övdükleri şeyi niye şimdi gömüyorlar anlam veremiyorum, Apple olmakta zor ne yapsalar yaranılmıyor.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Çok doğru cümleler kullanmışsın kardeşim. Yani herkesin kendince önyargısı var. Vatandaş iPhone 7 ya da 8 den geçecek. Ekranı şöyle böyle diyor. Kullandığın ekrandan saha güzel ekrana sahip xr. Evet xs ya da xs Max kadar güzel değil ama arada da 3 k tl fark yok. Allah aşkına xs ile xr arasında ekran dışında ne fark var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

Çok doğru cümleler kullanmışsın kardeşim. Yani herkesin kendince önyargısı var. Vatandaş iPhone 7 ya da 8 den geçecek. Ekranı şöyle böyle diyor. Kullandığın ekrandan saha güzel ekrana sahip xr. Evet xs ya da xs Max kadar güzel değil ama arada da 3 k tl fark yok. Allah aşkına xs ile xr arasında ekran dışında ne fark var ?
    Diyorum ya işte Apple ne yapsa yaranamıyor adamlar 3000 lira daha düşük ücrete aynı özellikli aynı sistemi satıyor (çokta gerekli olmayan bikaç özellik dışında), millet diyor ki xs alsan daha iyiydi. :) Adamlar bir de renk seçeneği sunmuş hani düz boğucu renklerden sıkıldıysan gel birader bir sürü güzel renk skalası da var iphone 5c gibi sağı solu plastikte yapmadık baya da akıllandık diyorlar yok yine yaranamıyorlar.
    Baya dolmuşum ben Koray hocam, iyi geldi şu son iki yaptığım yorum içimi döktüm vallaha.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın. Tr de sürekli eleştiren iki kesim var. 1-)iPhone kullanmayan ve iPhone na laf atan. 2-) Telefonun özelliğinden çok anlamayan sırf millet kullanıyor diye telefon kullanan kesim var... Tabiki paran var ise 9,5 k tl ye gidip xs al arkadaş. Güzel telefon kötü değil. Ama sen 7 k tl ye iPhone XR bulmuşsun. Belki de kullanmamışsın ekrana şuna buna bok atıyorsun. Anasını satayım sen xs e ya da xr a hangi telden geçtin diye sorarlar adama 😀😀 iPhone XR almayı düşünen arkadaşlar. Kesinlikle alabilirsiniz. Pişman olmazsınız. Evet fiyat pahalı. Ama kur, vergi vs vs konuştuğumuz eski konular... ama galasy s10 mu yoksa iPhone XR mu deseniz gözüm kapalı XR derim.

• iPhone Xr’i hala mı eleştirenler var? Yapmayın yahu. Ekran gayet yeterli ve iyi şu an tek eksi tarafı o 3 aydir kullanıyorum. Eksikten kastım sürekli film/dizi izleyenler için Netflix’te bazı dizilerde dusuk ışıklı sahneler fazla düşük ışıklı ve karanlık oluyor. O da yıldıracak cinsten değil. AirPods 2 ve iPhone Xr kullanılırken alternatif başka bir cihaz bulamıyorum. Tas gibi telefon. Eski gönderilerimi okuyabilirsiniz bir çok farklı telefon ve model kullandım, kagit üzerinde eksikleri var gibi gözüksede en iyisi bu. iPhone XR, 8 Plus’ın yeni hali. Aslında düz iPhone. Apple diğer cihazlarını premium düşüncesiyle yaptığı icin. X’in yeni modelleri olarak Xs ve Xs Max serisini tanıttı. Aslında ana cihaz Xr. İyi forumlar :)

• CEOnuralp kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Bazıları da at gözlüğü takmayın xs, xr dan daha iyi diyor. Evet xs cihazı xr dan daha iyi. Kimse bunu inkar etmiyor. Sadece XR fiyatı biraz daha uygun olduğu için övüyor herkes. Fiyattaki uygunluktan kasıt iPhone cihazlar arasındadır. Yoksa bu fiyat bile çok pahalı gerçekten

• Arkadaşlar bu aralar yeni telefona geçmeyi düşünüyorum.(6s var) apple çok pahalı olduğu için androide de geçebilirim. XR alırım en fazla diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir? Güncellenmiş halini mi bekleyeyim yoksa androidden şu da iyi der misiniz?

• ygtatli kullanıcısına yanıt
    Bütçene bağlı tabi kardeş. Ancak androide geçmeni kesinlikle tavsiye etmem. iPhone 6s 2015 eylül de çıkmıştı. Günümüze kadar (2019) kullanmışsın aslında androide kıyasla kasmadan donmadan 2 sene daha rahat kullanabiliyorsunuz. Ama android cephesi öyle değil maaleseft. 6s ile beraber çıkan galasy s7 piyasa da var mı, varsa ne halde bilen yok. iPhone XR gayet güzel bir telefon. Şuan amiral gemisi pozisyonunda olan xs Max ve xs ile aynı işlemci ve neredeyse aynı özellikleri barındırıyor. Anladığım kadarıyla bütçe ile alakalı da sorunun var. O yüzden xr al 4 sene kafan rahat kullan derim ben. Güncel modelini beklemeye vaktin varsa bekleyedelirsin.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.