Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
413.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5500 tl ye kapalı kutu pasaport kayıtlı 1 yıl garantili cihaz alınır mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak çok uygun ancak pasaport kayıt işlemleri hakkında bir fikrim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANSLI38

Merhaba arkadaşlar 5500 tl ye kapalı kutu pasaport kayıtlı 1 yıl garantili cihaz alınır mı??
    Vatandan 6 bine aldım, kapalı kutu TR garantili. hiç uğraşmam o fiyatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiraydn

Bugün aranıza mavi renk XR 64 gb ile katılmaktayım.

Cihazı yurt dışından getirdim. Telefon + pasaport kaydı + hat devir işlemi ile 3700 TL'ye mal oldu.

İyi forumlar.
    kç euro ya da kaç dolara alındı? 700 dolar desek 3.850 tl yapar daha kayıt parası da var. Bu rakama nasıl geldi?
  • SANSLI38 S kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı ise sorun olacağını sanmam. Ancak tr de garantili olan kod olduğundan emin olun. Şuan 5,5 k tl gayet uygun. Ben vatandan 6399 tl ye almıştım 4 ay önce

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    1000 dolar ya da 900 Euro ?? Zaten Avrupa’da fiyatlar 900 Euro’dan başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Vatandan 6 bine aldım, kapalı kutu TR garantili. hiç uğraşmam o fiyatla.

Alıntıları Göster
    yeni mi aldınız dostum,

fiyatlara baktımda 7000 üstü hepsi
  • 5500 e pasaport kayıtlı kapalı kutu a2105 modelini almış bulunmaktayım.edevletten kontrol ettiğimde yolcu beraberi cihaz olarak görünmelte.şu an kargoda inşallah yarın elimde olur..

• siyah yurtiçi hatasız iPhone XR faturalı kutulu garantili cihazını takaslamak isteyen var mi? Elimde bulunan cihazın ikinci el piyasası 6500 7 bin lira civarı. Faturalı. Özel mesaj atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

yeni mi aldınız dostum,

fiyatlara baktımda 7000 üstü hepsi

Alıntıları Göster
    dostum nasılsın? mayıs ayında Buyback kampanyası vardı , uyduruk telefon verip 1 tl ye saydırıp 6.027 TL ye satıldı Vatanda. Ama şimdiki fiyatları bilmiyorum açıkcası. Yurtdışı zaten almak mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

1000 dolar ya da 900 Euro ?? Zaten Avrupa’da fiyatlar 900 Euro’dan başlıyor
    hocam çok basit USA apple girin;

pay in full : 749 Dolar, nerde 1000 dolarmıs?

Avrupa fiyatları ile ABD fiyatları değişiyor hocam. Evet Amerika’da 749 usd. Ama Avrupa’da 900-1000 usd fiyat aralığında. Bize göre çok çok uygun yine de 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Korayyyyyyyy

Avrupa fiyatları ile ABD fiyatları değişiyor hocam. Evet Amerika’da 749 usd. Ama Avrupa’da 900-1000 usd fiyat aralığında. Bize göre çok çok uygun yine de 😁😁
    hocam 1000 dolar; 5500 TL yurtdışı alnan parayı ekliyosmusun? Ben anlamaıdm hala nasıl uygun? ben diyorum ki 6000 tl ye vatandan garantili aldım, siz de diyosunuz ki 5500 + 1500 kayıt : 7000 TL hem de garantisi yok uygun. Nasıl uygun?
    Hocam adam vergiler dahil 1000 dolara satıyor. Ayrıca adamın ülkesinde asgari ücret 1500 dolar. Uygunluktan kastım bu... söz konusu arkadaş 5500 tl ye getirdim tarzı bir şey söylemişti. Normalde eğer 1500 tl kayıt ücreti vermiş ise çok çok uygun Avrupa’da bile fiyatları 900-1000 usd arasında demek istedim ben... ben Avrupa’da 1000 usd ye satılan telefonun ülkeye getirildiğinde aynı miktara gelebileceğini hesaplayamayacak değiliz 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbatdal

Cihazlara zam yapılması şu an için mümkün değil. Kur düşerse Apple indirime bile gitmeyi düşünüyor. Şu an satılan cihazlar zaten yüksek kura göre fiyatlandı. 400-500tl zam değil indirim yapılacak çok yüksek ihtimalle.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir geriye gittim de Burak arkadasım indirim bekliyordu, fiyatlar malum zamlanmıs yeni gördüm.İndirim beklemeyeceksin bu ortamda çünkü ortam kaos ortamı. 6000 tl nin altını bekliyordun, sonuc ortada!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 1 Ağustos 2019; 10:42:11 >

• quote:

Şöyle bir geriye gittim de Burak arkadasım indirim bekliyordu, fiyatlar malum zamlanmıs yeni gördüm.İndirim beklemeyeceksin bu ortamda çünkü ortam kaos ortamı. 6000 tl nin altını bekliyordun, sonuc ortada!..

Alıntıları Göster
    Temmuz tam olmasa da Ağustos ve Eylül'de Apple ürünlerini almamak gerekiyor, zaten halihazırda Eylül ayında yeni cihazlar duyurulacak ve doğal olarak bi öncekilerinin fiyatı düşecek (yani benim 8 plus çıktığında 7 plus'ı 3500 e bulup 1,5-2 yıl sonra 5000 lira olmasını saymazsak), ben artık Apple ürünlerine daha fazla zam geleceğini düşünmüyorum. XR almak için bekliyorum bende ama arkadaşınızın beklediği gibi ben halen 6000 lira altına düşmesini bekliyorum.

• quote:

dostum nasılsın? mayıs ayında Buyback kampanyası vardı , uyduruk telefon verip 1 tl ye saydırıp 6.027 TL ye satıldı Vatanda. Ama şimdiki fiyatları bilmiyorum açıkcası. Yurtdışı zaten almak mantıksız.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim, sağol dostum
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Kardeş iPhone 7 geçen sene Temmuz ayında 4499 tl idi. (Apple sitesinde) bu sene Temmuz olmuş hala aynı fiyat. Apple fiyat düşürmediği sürece de piyasada en fazla 600 tl fark oynuyor... bu demek değil ki daha ucuzu bulunamaz. Ama daha ucuzunu bulmak için illa yeni modelin çıkmasını beklememek gerek. XR un şuan ki fiyatı 7399 tl. Ben vatandan 6399 tl ye almıştım. Yani yenisi çıkmadan da daha ucuza alınabiliyormuş. Ama bu telefonun ne zaman fiyatının düşmesini beklersin üzerine 2 model daha çıkar okey. Şahsi görüşüm yine beklemek istiyorsanız bekleyin. Yeni modeli görün belki 7699 tl ye çıkar onu alırsınız ama mevcut cihazın indirime girmesini beklemeyin. Çünkü ülkedeki vergi şartları göz önünde bulundurulunca pek indirime gireceğini sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Temmuz tam olmasa da Ağustos ve Eylül'de Apple ürünlerini almamak gerekiyor, zaten halihazırda Eylül ayında yeni cihazlar duyurulacak ve doğal olarak bi öncekilerinin fiyatı düşecek (yani benim 8 plus çıktığında 7 plus'ı 3500 e bulup 1,5-2 yıl sonra 5000 lira olmasını saymazsak), ben artık Apple ürünlerine daha fazla zam geleceğini düşünmüyorum. XR almak için bekliyorum bende ama arkadaşınızın beklediği gibi ben halen 6000 lira altına düşmesini bekliyorum.

Alıntıları Göster
    tabi bekleyin. 2. el alınır elbet...

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..Ben dün aranıza yurtdışı pasaport kayıtlı xr alarak katıldım fakat bir sorunum var.Cihazın çekim gücü düşük geldi.Eski cihazımla işyerimde vodafone kullanıyorum ve 4 çizgi çekiyordu şimdi bunda bir çizgi eksik çekiyor böyle bir durumla karşılaşan oldumu veya cihazın anteninde sıkıntı olabilir mi

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.