Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
414.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 - 7 plus ile aynı görünüyor ekran. Veya biraz daha parlak.
    Xs ile arasında fark var. Ama bu biraz da tercih meselesi. Led ekran siyahlari, lcd ekran beyazları daha iyi gösteriyor.
    Ama öyle ekranda piksel görünmesi gibi birşey yok tabiki.
    Cihaz bana kalın geldi. Çerçeveden ekran kenarındaki siyaha, oradan ekrana geçiş ve 3 farklı renk oluşumu bence göz açısından yorucu.
    Plus serisine göre hantal malesef.
    Almadan çıktım. Biraz daha düşüneceğim. Watch kullanmak için telefon alicam. Belki 7 alsam yeterli olacak benim için.
    Şimdilik beklemedeyim. Incelemisken genel bir bilgilendirme yapmış olayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 16 Haziran 2019; 11:19:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 10 gün kullanılmış spigen ultra hybrid şeffaf kılıf var telefonunuza uygun, iyi bir fiyata yanındakini ekstra şeffaf kılıflarla birlikte vereceğim dmden ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Moral bozdun hocam

• Yukarıda ki arkadaş cevap gibi olacak ama öyle düşünmesin lütfen, öncelikle o kalın çerçeveler LCD ekranın zorunluluğu, yani OLED ekran gibi bükemiyorsunuz. İkincisi ekran konusunda evet plus var bende hiç fark yok gibi hatta XR daha güzel geldi . Yine plus kullanan ben için daha kibar ve şık geldi ki öyle . Kalınlık konusu sanırım pilden dolayı ama onuda hiç hissetmedim. Plus serisine göre hantal olan ne onu anlamadım ? Home tuşu olmaması yazılıma daha bir serilik katmış onu belirteyim. Haaaa en önemli konu , o telefon o fiyat etmez arkadaşlar etmeeezzzzzzz !

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtBey

Yukarıda ki arkadaş cevap gibi olacak ama öyle düşünmesin lütfen, öncelikle o kalın çerçeveler LCD ekranın zorunluluğu, yani OLED ekran gibi bükemiyorsunuz. İkincisi ekran konusunda evet plus var bende hiç fark yok gibi hatta XR daha güzel geldi . Yine plus kullanan ben için daha kibar ve şık geldi ki öyle . Kalınlık konusu sanırım pilden dolayı ama onuda hiç hissetmedim. Plus serisine göre hantal olan ne onu anlamadım ? Home tuşu olmaması yazılıma daha bir serilik katmış onu belirteyim. Haaaa en önemli konu , o telefon o fiyat etmez arkadaşlar etmeeezzzzzzz !
    Sadece XR değil şu dönemde satılan hiçbir şey, telefon hatta otomobil bu parayı etmez. şu son 2- 3 sene içerisinde tuhaf bir durum oldu, eskiden psikolojik sınır, amiral gemilerinde 2500 lü fiyatlarken, şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 16 Haziran 2019; 9:15:15 >

Kesinlikle bende inceledim dün dedıklerıne katılıyorum agırlık cerceve içi siyahlar bende vazgectim..
  • Arkadaslar elinde temiz xr olup da satmak isteyen varsa pm den ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence telefon güzel, severek kullanıyorum. Pahalı kardeşlerini aratmıyor. Ele oturumuna, hacmine alıştım hemen.şimdi 6s ile 7 küçük gibi geliyor elime. Buarada ötv zammı geliyor haberiniz ola.apple zamdan dolayı ürün çıkarmıyormuş şuan mağazalara. Son XR ları kapın.hatta bugün gittim gürgençler fiyatı yukarı çekmiş, değişim fiyatlarınıda aşağıya indirmiş. Çift bindirme yapmış. Troyda oynama yok ama haftaiçi gelebilir. Ellerindeki Xr lar sayılı.

• temmuzda xr almak saçma olurmu eylüle kadar bekleyıp xr2 mi almalıyım fiyat farkı çok oynarmı
  • Hocam xr 2 kaçtan gelir kim bilir hazır ÖTV yansımamışken bence alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XR o para etmez demişsin kardeşim de; sanki xs ya da xs max o fiyatları hak ediyor? Öyle mi? Yahu düne kadar kur 3-4 lerdeyken 3 bine alınıyordu şuhale bak 11 bin e telefon satıyorlar. Maalesef piyasa böyle.Kendi açımdan içim rahat 6 bin e aldım rahat 4 sene kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

XR o para etmez demişsin kardeşim de; sanki xs ya da xs max o fiyatları hak ediyor? Öyle mi? Yahu düne kadar kur 3-4 lerdeyken 3 bine alınıyordu şuhale bak 11 bin e telefon satıyorlar. Maalesef piyasa böyle.Kendi açımdan içim rahat 6 bin e aldım rahat 4 sene kullanırım.
    bizim vatandaşın hatası hep TL olarak düşünüyor

dolar düşünmeleri lazım

TL bir ilizyondur.
  • Ne kadar ötv zammı gelecek bu arkadaşa?

• Arkadaşlar merhaba, telefonumun (İPhone Xr) arka kamera camı çatladı.Telefonun garantisi devam ediyor. Apple’ın servisleri yüklü bir ücret isteyip telefonu değiştiriyorlar diye okudum ama ben küçük bi cam için o kadar para vermek istemiyorum.Garantisini bozmadan sadece camı değiştirebilecek önerebildiğiniz bir yer var mı?
    Apple iPhone XR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremhsmlr -- 17 Haziran 2019; 19:2:4 >
  • keremhsmlr kullanıcısına yanıt
    Kamera korumalı kılıflardan tavsiye ederim. Bu kılıfla tekrar aynı problemi yaşayabilirsin.

Troy mağazasındaki görevli %25 bekliyoruz dedi ama neye göre %25 orasını bilmiyorum. Vergisiz fiyat üzerinden mi , vergili fiyat üzerinden mi?

• Cumartesi akşamı 2 adet xr 64 GB, 1 adet 8 aldık. Bir kamyon para verdik maalesef...

Vatan bilgisayardaki değişim olayı hikaye. İnternet sitesinde yazandan 200 lira fazla istedi. Yok dedim. Sebebi telefonun garantisi devam edecekmiş vs. Zaten ellernde 64 yok kimsenin. Vatan, mediamarkt, teknosa herkes yok çekiyor.

8’i en uygun 5.099 TL’ye vatandan aldık değişim yapmadık.
    Xr için troy kanyonla görüştüm. 7.399 fiyat, 500 zubizu düşüyor. 6899 üzerinden 1376 TL benim iphone 6 düşüldü. 5.554 TL ödedim.

Eğer n11’den vs çekle falan bir şekilde 6.500’a falan alsam tertemiz 6’yı ancak 700 liraya ancak satardım. İlk sahibiydim, batarya ölmüştü. Eylülde 5. Seneye giriyordu. Her ne kadar temel fiyat yüksek olsa da geri alım fiyatından dolayı benim açımdan avantajlıydı.

Babamın 5S’i belki görebileceğiniz en temiz telefondu. Onu da 945 TL düşünce, 5.950 lira gibi bir ödeme yaptık. O da ancak 500-600’e satılırdı. Aslında telefonları internetten alıp, elden satmaya göre avantajlı geldi.

Kırmızı, siyah yok. Kendime mavi, anneme turuncu gibi olan renk, babaya da 8’i space gray aldık.

Bu değişim zorunluydu maalesef. Annemin G3 4 senelik kapandı çöp oldu telefon. Babamın 4 senelik 5S batarya değişimine rağmen zorluyordu onu kullanımda. Benim 6’da batarya vs geçiyorum ama saatin geri kalma sorununu yaşıyordum. Saat şuanda 19.51 örneğin ama telefon saati 19.46’da kalıyor. Whatsapp ileti saat 19.51 ama. Apple çözüm bulamadı.

Tek pişmanlığım 1 ay önce babama alırız ne olacak biraz daha idare edelim demem oldu. Bu 1 ay yaklaşık 1000-1500 liraya mal oldu. Daha dün gibi xr’a 5.300’e bakmıştım n11’den.

Eşime eylülde aldığımız 8 plus bile 6.000’e çıkmış. 4.5 sene önce 2.000 TL’ye en son çıkan telefon olan ip6’yı yeni çalışmama rağmen alabilmiştim tek maaşımla. Şuanda çıkan son telefon xs max’ı bırak tek maaş, çift maaşa bile zor alıyoruz. Son 4.5 senede nasıl fakirleştiğimiz ortada...

• focus kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Apple ın silikon kılıfını kullanıyorum o koruyor normalde ama şans işte.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Troy'un iade koşulları bir yerde yazıyor mu?
    Mesela elimde iphone 6 var ekran ve batarya değişmiş. Bunu almazlar di mi :)

Çok yüzeysel baktılar telefonlara. 6’da benim böyle bir durum yoktu ama 5s’te dışarıda batarya değişimi yapılmıştı. Farketmediler ya da sorun etmediler.

Telefonla arayıp sorabilirsiniz. Daha çok kozmetiğe bakıyorlar. Gittigidiyorda vs gördüğümüz brigstar tarafından satılan yenilenmiş telefonlar bu iade edilenlermiş.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.