Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.228
Cevap
141
Favori
834.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamerada toz var bunu nerde nasıl temizletmemi önerirsiniz arkadaşlar
  • Hocam True tone çalışıyor mu ekran değişiminden sonra?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    X kullanıyorum, 12 almaya niyetlenmiştim. Tabi bu arada telefonumdan çok memnunum ama model yenilemek falan aslında amaç. Youtubeˆta x ve 12 kıyaslamasını izledim ve vazgeçtim. Tabiiki fark var hız olarak falan ama arada uçurum yok. Hatta günlük kullanımda pek anlaşılmaz bile. Hiç gerek yokmuş, zaten fiyatta baya yüksek. Ancak ileride çok düşeş denk gelirse alırım heralde.
    İphone X den iphone 12 sakın geçme. Ben o hataya düştüm ve 10 gün geçmedi hemen elimden çıkardım. İphone X den sonra geçeceğin tel iphone 11 pro dur. Aynı kalite hissiyatını daha hızlı cihaz ve 3 kamera kalitesiyle yaşamaya devam edersin.

    Not : iphone X , iphone XS ve iphone 11 pro ; 3 cihazda aynı boyut ve yanları aynı şekilde metal. Bu kaliteye alışınca diğer teller çöp geliyor.




  • SgtWallCroft kullanıcısına yanıt
    Apple değiştirirse iPhone 12'de de çalışır, iPad Pro 2020'de de. Ama iPhone X üzerinde dışarıdan değiştirirseniz çalışmıyor. 3. Nesil Pro tabletler ve sonrası da dahil. Ekranın değiştiğine dair uyarı veriyor. Anakarta tanımlı artık ekranlar.
  • Keyless K kullanıcısına yanıt
    Hocam,Apple Premium yetkili ve satıcı bayiisi Troy’a verecektim İphone X telefonumu batarya değişimi için.Önceleri ara sıra dokunmatiğinde sorun oluyordu, klavyede “ü” ve ekranın değişik yerlerinde az bir kısımda algılamıyordu bazen.1 senedir denk gelmedi sıkıntı olmadı dokunmatik ama hazır batarya için vermişken ekranıda mı değiştirtsem diye düşündüm.Ama True tone çalışmaması olayı ve ekran değişim sonrası başka sıkıntılar olur mu diye endişeleniyorum.Telefonum hiç işlem görmedi çünkü.
  • SgtWallCroft kullanıcısına yanıt
    True tone çalışır sıkıntı olmaz. Ekran için vermişken batarya değişimi de isteyin hepsini birlikte yaparlar. Başka bir sıkıntı olacağını sanmıyorum cihazda. Ancak telefonu muhtemelen sıfırlayıp son sürüme güncellerler. Aklınızda bulunsun gitmeden önce yedek alın.
  • bende x i satıp 12 almayı düşünüyorum dostlar ne diyorsunuz ? mantıklı bir hareket olurmu ?

  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    11 Pro max ya da yurtdışı 12 Pro / Pro max düşünün bence o bütçeye. X'ten sonra düz 12 ben olsam almazdım.
  • Keyless K kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için. Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz peki zahmet olmazsa söyler misiniz? Asıl merak ettiğim bu şarj döngülerini hangi uygulamadan bakıyorsunuz?
  • Daha once Ios ana konusuna yazmistim Troy'a ucretli pil değişimi icin bıraktım telefonu pil degisti daha sonra ekranin sol ust kısmı acik kalmis geri götürdüm kabul etmediler apple destege yazdim aytek beyin yönlendirmesiyle cihazi apple Onarim merkezine gönderdiler telefonun ekrani değişti ama troy sorumluluk almadı. Bir daha Troy denen dolandiricilarin onunden gecmem. Resmen insani salak yerine koyuyorlar gönderecek varsada fotograflarini falan ceksin bir sey olursa suclu siz cikabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt




    Kullanımım bu şekikde hocam.

    Batarya döngüsünü jailbreak olduğu için telefondan görebiliyorum. Sizde yoksa cihazı windows bir bilgisayara bağlayarak 3uTools aracılığı ile görebilirsiniz. Döngüyü ve sağlığı gösteriyor uygulama.




  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, ekranı kasaya kapatamadan nasıl teslim etmişler anlamadım. Çok zor bir durum değil açıldığı gibi yerine kapatmak. Hem bunlar sıvı geçirmezliği sağlayan bantları da yenilemekle yükümlüler. Sizden bu yüzden çuvalla para alıyorlar 150 liralık batarya için. Siz de teslim alırken fark etmediniz mi ekranın öyle olduğunu?
  • Keyless K kullanıcısına yanıt

    Hocam telefonu aldim hic incelemedim eve geldim ertesi gun farkettim goturdum kabul etmediler bizlik değil dediler ustune daha onceden vardi diyerek salak yerine koydular. Apple destek ile iletisime gectim sagolsun cok yardimci oldular özellikle aytac bey çok ilgilendi tekrar gönderdi troya yine kabul etmediler daha sonra apple onarim merkezine gönderdiler ekran ve kameranin değiştiği yazıyor yarin ya da carsamba teslim alacağım. Bundan sonrada Troyun onunden gecmem. Resmen salak yerine koyuyorlar. Bu arada dediginiz gibi 150 liralık bataryayi dünya paraya yapıyorlar birde telefonu bozuyorlar saglam telefon bozuk geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyless K kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon matrix’ten çıkmış gibi çok güzel görünüyor. Zahmetiniz için çok teşekkür ederim.
  • Keyless K kullanıcısına yanıt

    yurtiçi 11 pro max aklımı çeliyor onlarada sürekli bakıyorum fiyatlar aynı sanırım büyük ekran tercih edeceğim

  • Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde tam siyah ekran kullanımının da avantajı vardır muhtemelen batarya ömründe. Whatsapp, mail, fotoğraflar gibi uygulamalar da böyle. Güzel görüntüsünden dediğiniz gibi ben de çok hoşlanıyorum. Fallout'daki pip-boy'a da benziyor bence biraz Jailbreak olmasa muhtemelen şarjı daha da uzun gider ama hocam.

    Şarja bıraktım şuan, kullanımın son halini de atayım fikir olsun kullanımı merak edenlere. Deji batarya fena değil sadece kaç döngüye kadar bu performansta gidecek onu bilemiyorum









  • arkadaşlar kapalı kutu yurtdışı bir 11 pro max aldık diyelim ne gibi işlemler sonrası sorunsuz kullanabiliyoruz ? Birde 8 bine aldık diyelim ne kadar daha para yiyor

  • Keyless K kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederiim, kesinlikle vardır ben de koyu hastası olarak gece modundan çıkmadım hiç. son olarak kaç lira sizin kullandığınız batarya?
  • SgtWallCroft kullanıcısına yanıt

    Evet hocam çalışıyor truetone

  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar 1838 lira pasaport kaydı. 1 ocaktan itibaren 2000 liranın biraz üstü.
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.