Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matogretmeni86 , saner08 , HDogus , mtrkmn61 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.796
Cevap
111
Favori
135.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemenin boyuta gel

Apple iPhone 16e [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt

İOS betalarını kullanmayı en son İOS 9 da bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2019 yılından itibaren kullandığım İPhone 7 artık şarj ve güncelleme almadığı ve bazı uygulamaları kullanamadığım için 256 lık siyah model alarak aranıza katıldım ancak henüz kurmadım.
    Sormak istediğim kurulum esnasında dikkat edeceğim bir husus var mı? İlk şarj ve sonrası nasıl yapılmalı? Sık telefon değiştirmediğim için gelişmeleri çok bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuventhh -- 27 Ağustos 2025; 10:33:40 >
  • tuventhh T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun nereden kaça aldınız taksit imkanı var mı?
    Normal cihazı kurun ama güncelleme yapmayın ne ile geliyorsa o şekilde kullanın batarya ile ilgili fazla eksilme yaşandığı söyleniyor yeni güncellemelerle şu an için böyle kullanın
    Yeni pillerde herhangi bir sıkıntı olmuyor ama telefona ilk aldığınızda en az 12 saat şarjda kalması daha iyi olacağı söyleniyor

• dekonline kullanıcısına yanıt

8-9 saat diyenler var hocam siz de neden 6,30 dk ? full mobil ağ ile mi kullandınız ?

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hepsiburada üzerinden aldım. 48.099.00 TL. Şimdi biraz daha düşmüş. 47.799.00 son fiyat sanırım.

Bonusa özel puanlardan yararlanmak için sepeti evin diğer ihtiyaçlarıyla 50.000.00 TL ye tamamladım.

Bonusa 1.200.00 +120.00+75.00 = 1.395.00 TL de puan gelecek.

Onlar da karta yatınca otomatik olarak Bes hesabına aktarılacak ve üzerine %30 devlet katkısı gelecek.

Sonuç olarak 46.704.00 TL ye mal oldu gibi. (Bonus puanlara Bes hesabına aktarıldıktan sonra gelecek olan %30 devlet katkısı 418.50 TL hariç.)

Edit: Taksitsiz tek çekim hocam. Yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuventhh -- 27 Ağustos 2025; 15:10:30 >
  • tuventhh T kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel hayırlı olsun cihazla ilgili deneyimlerinizi bekliyoruz memnun musunuz olumlu olumsuz yönlerini paylaşırsanız seviniriz hocam

Telefonda çok özellik aramadığım için (mevcut ıphone 7 de şarj ve güncelleme sorunu olmasa gayet memnunundum ve işimi görüyordu) sanırım beklentimi karşılayacak. Deneyimlerimi elbette paylaşırım. Ayrıca şarj ve kurulum bilgilendirmesi için tekrardan teşekkürler.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    8-9 saat diyenler tam şarj süresinden bahsediyorlar sanırım. Bu ekran son 24 saati gösteriyor. Şarj boyu ne kadar ekran olduğunu ayrı hesaplamak lazım.

Ha 24 saatte 8-9 saat ekran alan varsa iş değişir bakmak lazım 😀

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Tam şarj süresi derken hocam 0-100 den mi bahsediyorsun ?

• Apple Watch Se 2.nesil alınır mı yoksa se 3 mü beklenmeli ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Evet hocam onu demek istiyorum. Bu ekran süresi hesaplaması nasıl yapılıyor ? Orada görünen 24 saatlik ekran süresini mi esas alacağız yoksa 0-100 mü ?

• Merhaba. Eski ıphone den yeniye (16e) veri aktarımını yaptım ancak uygulama indiremiyorum ve App Store giriş yapmıyor. Çözümünü bilen var mı? Ne yapmam gerekiyor.

• Telefon yavaşladı bugün.

• Çözümü YouTube de bir videoya atılan yorumdan buldum. Belki ilerde aynı sorunu yaşayan olabilir düşüncesiyle paylaşıyorum.

Sıfırlama kısmından ağ bağlantılarını sıfırlayıp Wi-Fi ye yeniden şifre girerek bağlanınca sorun çözüldü.

• Siyah rengi vatanda 41 e düşmüş ilgilenen varsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bossman1632 B kullanıcısına yanıt
    3 taksit olayı varmı birde siyah renkte boya atma vs sıkıntısı olur mu acaba

Boya atması oluyor hocam ,kesinlikle siyah almayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu iPhone da VPN olayını nasıl çözüyorsunuz? Ben şimdiye kadar opera VPN tarayıcı kullanıyordum ama o da kapanmış galiba. Var mı bir çözümü ?

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.