Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.039
Cevap
1.445
Favori
4.444.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
154 oy
Giriş
    Samimi bir şekilde arayıp sormuşsunuz bunda bir sıkıntı yok ama indirim olup olmayacağını müşteri hizmetleri bilemez. Burada yanılıyorsunuz bayım.
  • Fiyatlar %10 civarında düştü zaten ama apple.com.tr sitesinde indirim farklı oluyor. Ben orada indirim olacağını düşünmüyorum ama zaten her yerde iniyor, daha da iner.

Amazon 10.188’e 256 mini satıyorsa 128’lik 12 de o fiyata iner yakında. Aynı fiyat olmaları lazım, şu an ülkede stok yok. Bu aralar ürün getirirlerse fiyatlar oturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Standartuye

beyler dolar düştü bu fiyatlar niye düşmüyor

Ülkemizde dolar yükselirken herşey dolara bağlı olarak yükselir, ama dolar düşerken hiç birisi dolara bağlı olmaz... Dolar 6'tlyede düsse en kötü 1 sene indirim bekleme .

Konuya gelecek olursak hiç Apple destek ile görüştünüz mü şimdiye dek bilemiyorum ama fiyat konusundan tutunda aklınıza gelmeyecek her konuya kadar sizinle samimiyetle konuşuyorlar. Özellikle kıdemli departman çalışanları. Bunu aylarca görüşme yapmış ve tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Neden indirim olacağına dair bir bilgisi yada fikri olmasına rağmen söylemesin bu düşüncenizi anlayabilmiş değilim.

Hatta sizi rahatlatacaksa detaya ineyim. Bu tarz kur yansımaları anında ürünlere yansımaz. Öyle ki cihazlar ülkeye ilk girdiğinde ortalama bir kur baz alınır. Nasıl ki hemen her artışta zam yapılmıyorsa, kur düştüğünde de bu bir sonraki ürün girişine kadar indirim olarak fiyatlara yansımadı yansımaz dendi.

Her neyse ne umarım fiyatlar bir şekilde düşer. Bu şekilde ortak bir paydada buluşabilirsek Apple desteğin yaptığı açıklama dolayısıyla olayı benim söylemim şeklinde lanse etmekten çıkarız belki diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsynodun

Samimi bir şekilde arayıp sormuşsunuz bunda bir sıkıntı yok ama indirim olup olmayacağını müşteri hizmetleri bilemez. Burada yanılıyorsunuz bayım.
    Bakın bayım

Yukarıda başka bir üyeye gerekli açıklamaları yaptım. Size daha başka bir şekilde yapacağım.

Kurdan dolayı 100 TL ye ürün satıyorsunuz.
    Kur düştü ve ürün güncel kur ile 70 TL ye geliyor.
    Bunu 30 TL zararla satar mısınız?

Yoksa zararınızı minimize etmek yada hiç zarar etmemek adına bir sonraki ürün çıkana kadar sabit mi tutarsınız.

Zira her türlü fiyat artış ve düşüşünü göze alarak ortalama bir kur baz almışsınız.

Bu bir tercihtir. Sizin düşündünüz gibi anlık hareketlerle fiyat değiştirmiyor Apple. Buyrun Apple destekten herkesle görüşebilirsiniz.

Apple desteğin neyi bilip neyi bilmediğiyle ilgili kısma gelince ya Apple destekte kimlerin çalıştığını bilmiyorsunuz yada görüştünüz kişileri fazla hafife alıyorsunuz.

• aman sakın 24 taksitle Internet paketli aypon6 felan alayım demeyin😅😅😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    100 ₺ lik ürün bitene kadar indirim yapmaz, bittikten sonra kur aşağı yönlü olursa gelen yeni parti indirimli olur. Apple politikası bu yönde olmuştur. Yoksa 100 ₺ ye aldığımı niye 70 ₺ ye satayım :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtBey

100 ₺ lik ürün bitene kadar indirim yapmaz, bittikten sonra kur aşağı yönlü olursa gelen yeni parti indirimli olur. Apple politikası bu yönde olmuştur. Yoksa 100 ₺ ye aldığımı niye 70 ₺ ye satayım :)))
    Kesinlikle haklısınız hocam. Gayet mantıklı bir mesaj.
    Yalnız Apple, ürünleri yıl boyunca aynı kurdan satıyor kuru hep sabitliyor diye biliyorum.
    Yani 1. mal girişi de olsa 2. de olsa ilk girdiği kuru baz alıyor sanırım.

Öyle olmasa dahi şu an satılanların ne zaman giriş yaptığını, hangi fiyattan stoklara girdiğini bilmediğimiz için bir indirim çıkarımıda yapamıyoruz gibi.
  • yakın zamanda amazondan iphone alan arkadaşlar teslimat süreleriniz neydi? 1 hafta oldu neredeyse alalı kargo çıkmadı bile, bugün teslim edilicek deniliyordu ancak 1 hafta sonraya atmış. Napıyım iptal ediyim mi

(prime üyesiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endmov3 -- 8 Şubat 2021; 13:39:23 >

• endmov3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de amazondan iphone aldım 4-8 şubat teslim tarihi 15-18 olarak değişti. Görüştüm ve iptal için de kararsızım açıkcası.....
  • aynı şekilde bende kararsızım. 24 saat içinde iade yapıyoruz dedi perşembeye kadar beklicem gelişme olmazsa iptal edicem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 8 Şubat 2021; 19:48:55 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_kocak -- 8 Şubat 2021; 21:45:10 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.