Pttavm de satılan ithalatçı garantili 16promax alan var mı ? kayıtlı mı oluyor bunlar bir sıkıntı olur mu ? Piyasaya göre 15k felan uyguna geliyor. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1751. sayfa)
-
-
Onların Türkiye garantisi yok ithalatçı garantili bulaşmayın derim. Sadece kayıtlı. Garanti yok gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Aralık 2024; 10:55:25 > -
Hocam yurtdışı alıp kayıt yaptırana kadar aynı paraya geliyor neredeyse. Yanlış mıyım? -
Apple.de üzerinden iphone 16 pro max 1 tb satın aldım. Mağaza teslimi dedim. Apple Düsseldorf mağazadan teslim aldım.
Zoll formunu kendim doldurdum. Fatura ile birlikte havalimanında gümrükten onaylattım.
Zoll formunu ve istenen birkaç evrakı Apple vat refund mail adresine yolladım.
1950 euro ödemiştim. (banka 73400 kesmiş)
311 euro (%19) kartıma iade aldım. (11800)
Totalde 61600e geldi cihaz.
Totalde -
Ama onlar Avrupa’dan alınınca 1 yıl Türkiye de de resmi garantileri oluyor. Bunların garantisi yok gibi bir şey hocam. Siz bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Aralık 2024; 11:6:22 > -
Arkadaşlar aranızda yenilenmiş telefonunu takasta kullanan oldu mu, özellikle HB üzerinden ?
-
İçerisindekileri aktarmamız için bekliyor mu bu hb elemanları?
-
Bence beklemez. Ben iTunes a aktarmıştım oradan geri yükledim -
Garantili Teknoloji aracılıyla an itibarıyla kampanyadan yararlanmış bulunmaktayım. Teklif 31.600₺ idi. Kasadaki birkaç çizik nedeniyle 24.200₺ (cihaz incelendikten bir gün sonra) + 5.000₺ (yeni ürün teslim alındıktan 14 iş günü sonra) olarak toplam 29.200₺ olarak piyasadaki en iyi oranda geri ödeme yapıldı. Süreci oldukça memnun bir şekilde tamamladım.
-
eski telden aktarım için müsade ediliyor mu ?
-
HB Kuryeleri genelde aktarım için beklemiyor
Sizi 1 saat veya yarım saat önceden arayıp telefonu sıfırlamanızı istiyor
Ben face id kontrol edip yanında sıfırlamıştım yedeklemeyi de icloud üzerinden yapabilirsiniz -
Pil yan sanayi ile değişti pile vs bakıyorlarmı ayarlara falan -
Bilinmeyen parça uyarısı veriyorsa fiyat belirlerken dikkate alabilirler.
-
Evet o uyarıyı veriyor ayarlara pile vs bakıyorlar mı diye merak etmiştim -
Kurye hiçbişey bakmıyor hocam sadece faceıd kontrol ve cihazsa cizik va varmı bakıyor
Zaten size sipariş adımında sorulan aynı soru kurye adımında var -
Teşekkür ediyorum hocam iyi bari 11 vermeyi düşünüyorum da -
Hocam cok yakın zamanda 11 64 verdik arkadaşımın 16.400 tl teklidle -
78 bin 16 pro
www.vatanbilgisayar.comiPhone 16 Pro 128 GB Akıllı Telefon Siyah Titanium fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/iphone-16-pro-akilli-telefon.html -
Selam arkadaşlar bugünlerde hepsi burada da apple cihaz için hesapta çek veriyor mu acaba gören duyan oldu mu iphone 15 almayı düşünüyorum da
-
Arkadaşlar iphone fiyatları mediamarkt ve hb de indirime girdi ama ek destek bulamıyorum göremiyorum takasa cihaz vereceğim kaldırdılar mı bu işi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X