selamlar, elimde bonus ticari kart var en uygun fiyata ve peşin fiyatına taksitli nereden iphone 15 pro alabilirim? |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1692. sayfa)
-
-
Teknosa 6 ya böler genelde
MediaMarkt ve vatan 3
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef
teknosa sanırım vade farklı bölüyor
-
iPhone 13 almayı düşünüyorum da şu an 128’liği 36999 TL Amazon’da. Sizce 8 Ekim’deki Prime indirimlerini beklemeye gerek var mı? Fiyatı düşüyor mu iPhone’ların az da olsa, hiç düşmüyorsa beklemeyip alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil, bahsettiklerimin hepsi pişin fiyatına olanlar. İnternet sitesi, cep uygulamasından herhangi 50 k üzeri telefon ile deneyin, ödeme ekranında gösterir
-
Daha altına 1 senedir düşmedi.
Kasım sonu İngiltereye gideceğim. 16 pro max 512GB almayı düşünüyorum. İngilterede tax free olayı var mı?
-
Temmuz sonunda hepsiburadada 35e kadar düştü hocam. Hatta kupon da vardı 34500 e düştüğü oldu.
denedim hocam 3'den fazla bölen yok maalesef. media market falan 2 ye bölüyor.
-
Hangi bankanın ticari bonus u
Ekim ayında denemedim , eylül ve öncesi deniz ve garanti bonus 6 ya bölüyordu Teknosa 30 bin yada 50 bin üzerine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 6 Ekim 2024; 13:18:10 >
-
Peşin bölüyor bir de maşallah 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 için en uygun neresi var şu anda a101 felan pek güvenmiyorum.
-
selamlar hocam teşekkürler ben pazar yerindeki satıcıları denemişim peki mağazadaki stokları görebiliyor muyuz? nette yok telefon
-
hepsiburada 15 i 59 dan 57 ye indirdi, inşallah yarında amazon indirir iyi bi oranda.
-
vatan ve mm de görünüyor ama teknosa değiştirmiş galiba sistemi görememiştim son baktığımda
-
Merhaba hangi modelli indirdi?
hayır yok maalesef Brexit sonrasında kaldırıldı.
-
mrb 15 256 gb modelini ben bunu takip ediyordum 15-20 gündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X