Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Amerika’dan 2 adet 8 plus getirdik Birini ben kullanıyorum diğerini eşim kullanacaktı ancak nakit ihtiyacımızdan dolayı satmaya karar verdik. Telefonu siteye koyduk ancak herkes telefon A1864 mü yoksa A1897’mi diye soruyor biz bu farkı bilmiyoruz. Teknolojiyle çok ilgili değiliz. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgecelik B kullanıcısına yanıt
    A1897 Türkiye de satılan kod ile aynıdır ve Türkiye de 1 yol garantisi mevcuttur. A1864 ise Türkiye de garantisi geçmeyen modeldir.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakasız siirtlimisiniz hocam

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Şanlıurfa;)

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Iphone konusunda hafif bir cahilligim var ama bir arkadasim 8 ve 7 Plus arasinda kaldi. Buyukluk - kucukluk kismindan ziyade hangi telefonun ne kadar kullanisli olacagini onemsiyor. Sonucta Iphone 8 bir yil daha yeni bir telefon. Bu kullanim suresi acisindan bir avantaj olur mu? 8 Plus almasi su an pek mumkun gorunmedigi icin bu iki telefon arasinda acikcasi, fikirlerinize ihtiyacimiz var.

• Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    8 plus ta a1897 model no olanlar Türkiyede 1 yıl garantili pupa kvk tarzı yerler bakıyor canlı destekle görüştüğümde verdiler bu bilgiyi, zaten istanbulda değilim apple tüstorea gitme şansım yok. Bütçem uygun olsa burdan alırdım, 7 plus alacağıma yurtdışı 8 plus aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmanx41

hocam ben apple store dan al derim. oradan aldığımda bana ''2 hafta içinde üründen memnun kalmazsanız ödeme yapdığınız kredi kartı ile gelpip iade edebilirsiniz'' dedi. bunu turkcell de yaptıklarını sanmıyorum ki vatan veya teknosada yapmadıklarını biliyorum. en azından bu şekilde içim rahat.

Eyvallah hocam. O zaman önce apple store giderim. Böyle garanti vermesi de iç rahatlatıcı.

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Bence de mantıklı değil ama işte insanları tercih meselesi. Parası olan basar alır. Kimse niye aldın sen böylesin öylesin diyemez . Bende de lg3 var hocam aldığıma pişman oldum. 2 . yılında bitti. 3 senedir kullanıyorum. bir yıldır idare ediyorum artık bende insallah bu hafta sonu ip8 plusa geçeceğim. Sizin de hayırlı olsun güle güle kullanın 😇🙏🙏

• Apple Fanboy 14 kullanıcısına yanıt
    Ben bariz fark olarak ne fotoğrafta ne video da görebildim. Tamam fark var ama o kadar anlaşılabilecek aman aman değil. Sonuçta bir üst model mi üst model. Bir de en son çıkan her zaman daha güncel ve daha iyi midir iyidir. O vakit söylenecek fazla bir şey yok hocam. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

arkadaşlar ı phone 8 plusda alt kısmında bildiğiniz gibi hoperlör delikleri var.Müzik açtığımda solda ve sağdaki deliklere baktığımda sağ taraftan ses geldiğini soldan gelmediğini fark ettim.Acaba telefonda mı problem var yoksa sol taraf mikrofon mu bunu anlayamadım?

Evet hocam onlarda biri mikrofon sadece estetik olarak hoparlor tarzı verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

15-20 gündür koskoca İsviçre zurich'te iPhone 8 Plus yok retail.

Hocam bende zürihteyim. Digitec, mobilezone gibi mağazalara baktınız mı veya interdiscount.

Yok bakmadım dostum hep Apple store a baktım glattzentrum bana çok yakın hep oraya baktım digitech de var mı acaba bir bilginiz var mı bu konuda

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Hocam spreitenbach’ daki digitec şubesinde vardı en son size 20 km civarında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaz siyah 64gb

kablosuz şarj çok saçma bi olay anca akşam yatarken takadsın. taaaa kaç senelik teknoloji zaten şöyle bi sorun var vürüs gibim safari de siteleri açınca geliyor ve facede girdiğim sitelerin reklamı değil

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar 15 gündür İsviçre apple store da 8 plus bulamadım bugün Türkiye'ye döndüm Avrupa'dan gelip 8 plus Gold 64gb getirecek olan varsa uygun bir fiyat verebilirse Ankara'dan elden alırım saygılar

• Sizde de sim tepsisinin ucunda boya yok mu, bende beyaz noktalar var. Bu arada 8 Plus.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Telefonu kurdum. Ilk kez kullandim iphone çok hoşuma gitti. Bir sıkıntı yok şuan :) guncelleme yapmadim henüz birtek pasaport kaydi kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavkar@fb kullanıcısına yanıt
    Hocam bence arkadaşınız o fiyata 8 alacağıma 7 plus alırım diyor.

Buyukluk küçüklük demişşiniz de zaten i phone 7 plus buyuk bir telefon. Bu durumda arkadaşınız butçesi olsa bence 8 plus alırdı.

7 plus alsın. Memnun kalacaktır. Kendim de kullanıyorum.

Çünkü i phone 8 de çift kamare yok. İ7 plusta var. Bu bile yeterli bence.

• Arkadaşlar renkler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bence cihazın en güzel rengi gold olan. Siyah sürekli ekran yağlı gibi geziyor arkadaşım ve ekran inanılmaz parmak izi belli ediyor bir de kılcak çiziklerde görünüyor. Sırf bu yüzden bile gold ya da silver alınmalı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Arkadaşlar renkler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bence cihazın en güzel rengi gold olan. Siyah sürekli ekran yağlı gibi geziyor arkadaşım ve ekran inanılmaz parmak izi belli ediyor bir de kılcak çiziklerde görünüyor. Sırf bu yüzden bile gold ya da silver alınmalı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Gold tartışmasız en güzel renk ama bir özelliği hariç.

Tv, telefon gibi aletlere siyahtan başka renk gitmiyor (Ön kısım için konuşuyorum).

Goldun ön kısmında ekran kenarı beyaz çerçeve göze hiç güzel görünmüyor, üstteki ahize kamera yeri falan insanın gözüne batıyor.

Ben 15 gün düşündüm goldla space grey arasında, içinden çıkamadım.

Goldun arkası güzel ama, ben ikide bir telefonu çevirip çevirip arkasına mı bakacam, ne kadar güzel bir renk bu diye.

Benim muhatap olacağım taraf ön taraf, millet arkasını görecek ben önünü, bunu düşünerek space grey aldım.

Kaldı ki silikon kılıf falan kullanıldığında o arkadaki gözalıcı rengi hiç kimse göremeyecek.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.